Fijn leerzaam en gezellig!

Kenneth was een super fijne en rustige rij instructeur.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede voorbereiding op het examen BE. Prettige sfeer en goede instructie.

Super!

Ik heb het afgelopen half jaar rijlessen gevolgd via Brookhuis ik Almelo. Hier kreeg ik les van Odille. Odille is mij super goed bevallen. Haar lessen waren leerzaam en tegelijkertijd ook super gezellig. Odille is direct en straight to the point en draait negens om heen. Samen zochten we de ‘RUST’ bij tijdens de lessen. Mocht er wat zijn met jou dan kijkt Odille altijd met je mee om te kijken naar een oplossing. Ik heb veel mogen leren. Heb een tussentijdse toets gehad en hieruit bleek dat ik toch wat extra lessen nodig was. Odille moest zich op die bewuste dag Onverhoopt afmelden en kwam Ellis mee ter vervanging. Van Ellis heb ik ook een super indruk gekregen. Ellis is rustig en kan alles goed en helder. Na de TTT hebben wij een paar lessen extra gepland en dit heeft geresulteerd dat ik gister heb mogen slagen in 1x. Brookhuis is in prijs/kwaliteit erg goed. Top!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Een top instructrice met juiste skils.

Een zeer prettige ervaring een vrouw met veel ervaring en duidelijk.

Super goed

Ik heb bij Hani gelest en het was top, een gezellige, maar ook zeker een serieuze rij-instructeur! Met 32 lessen in 1x geslaagd!! Hij doet echt zijn best om je te laten slagen. Groetjes, Femke

Gewoon goed

Was een zeer leerzame dag.

Positief

Fijne begeleiding

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Super,

Leuke dag gehad, de zaken ook netjes geregeld allemaal. Ron is een fijne instructeur die op een onspannen wijze rijles geeft. Ook het theoriemateriaal was netjes voor elkaar. Hartelijk dank!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Vanaf aanmelden tot slagen helder geregeld!

Brookhuis, twentse nuchterheid! En dat merk je in alles. Vanaf het moment van aanmelden voor het BE-rijbewijs, tot en met de examen dag, wordt je netjes en duidelijk geïnformeerd. Op de examendag zelf een duidelijke uitleg van instructrice Chantal die de tijd neemt om zeker te weten dat je haar instructies begrepen hebt. De manier waarop zei dit doet heb ik ervaren als rustig, respectvol en uitermate vriendelijk. Ik zeg ga zo door en maak nog vele blij met een BE-rijbewijs!

Top!!!

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg. Nette begeleiding!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Chantal heb ik als een prettige en duidelijke instructeur ervaren.

Chantal had goed door waar mijn knelpunten zaten en wist op het goeie moment opbouwende feedback te geven.

Professionele leerschool

De instructeurs zijn oplettend en kunnen in een relatief korte tijd een motor later beheersen. Daarnaast is er ook een goede sfeer wat ook bijgedragen heeft aan mijn leerervaring.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Taxichauffeur opleiding

Ik heb mij taxichauffeur opleiding bij Brookhuis verkeersschool gehad. Bij Theorie lessen en praktijk lessen heb goede uitleg gehad en tips .

Prachtige effectieve dag

Dag was zeer effectief ingedeeld en de tips waren erg duidelijk.

Super!

Erg leuke en leerzame lessen gehad van Massis. Zeker een aanrader!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik heb een erg goede rijschool uitgezocht.

Massis (en ook andere collega’s) heb ik als zeer bekwaam en ook erg leuk in de omgang ervaren. De rijbewijs applicatie is fijn in het gebruik. Toen ik een tijdens de opleiding hernia klachten kreeg, werd ik goed begeleid qua mogelijkheden. Ik bedank jullie, toppers! Martijn Landeweerd

Fijne lessen gehad

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Leerzaam, aanrader

Goede advies, persoonlijke aandacht en lessen afgestemd op de persoon. Naast veel leren ook ruimte voor gezelligheid.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede instructies, veel geleerd.

Ondanks dat ik al vele jaren met een aanhanger rijdt, heel veel bijgeleerd en gelukkig in één keer geslaagd.

Gezellig en zeer leerzaam

Samen met Patrick onze instructeur en mede kandidaat top dag gehad uitleg was duidelijk en ook nog gezellig voor mij super gegaan

Super tevreden

De instructeur was heel duidelijk en zei goed wat er moest gebeuren

Een goede rijschool

Rustige instructeur die de tijd neemt

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Chantal is een goede instructrice veel geleerd in korte tijd en heel duidelijk

prettige samenwerking met zowel Chantal als Ron

Het was prettig les te hebben van Chantal, tijdens de intake. Ok de les voorafgaand aan het examen, door Ron, heb ik als prettig ervaren. Al is hij wel een verhalen verteller.

Wel goed

Wel goed