Wel goed

Wel goed

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Top er wordt goed de tijd voor je genomen en je word overal goed op geïnformeerd

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Zeer fijne opleiders. Opleiding theorie plus praktijk was top. Geen aanmerkingen hierop. Mvg Jan de Grooti

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Leerzame gezellige dag

Top dag gehad en afgesloten met het behalen van BE

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Geweldige rijschool met goede instructie

Rijinstructeur was Massis, geweldige instructeur geeft goed uitleg en mocht er iets beter kunnen dan legt hij dat duidelijk uit

Heel goed

Fijne instructrice.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima opleiding om in 1 dag je BE rijbewijs te halen, mits van te voren goed voorbereid.

Met de instructeur die ik had was het in ieder geval no nonsense. Ervaring met rijden met de aanhanger is vereist en ook de theorie moest goed voorbereid zijn, zoals ook aangegeven bij de aanvraag van de 1 daagse opleiding. Ondanks mijn ervaring met het rijden met een aanhanger, heb ik alsnog wel veel praktische dingen geleerd tijdens de opleiding.

Fijne rijschool

Fijne rijschool alles werd netjes afgehandeld

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Fantastische en gezellige lerares en dag! Gewoon tof

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Het heeft mij echt super geholpen!

Leuke sfeer, toffe instructeurs, welwillende collega's en duidelijke informatie. Hierdoor nog nooit zo weinig stress gehad voor een examen! Heel blij dat ik geslaagd ben!

Goed en duidelijk

Duidelijke uitleg maar zeer nuttig. Goede tips en veel geleerd in 1 dag.

Goede begeleiding

Theorielessen waren prima net zoals de praktijkles.

Geslaagd in 1x dus zegt genoeg

Tijdens de les aangegeven wat werkt voor mij en daar werd in mee gedacht

Daniël is een topper.

Een erg fijne instructeur.

Erg plezierig en professioneel

De gehele dag als erg plezierig en professioneel ervaren.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Was a kort review, weinig tijd voor gevaar platjes

Was goed om materiaal te horen maar niet genoeg voorbeelden van gevaar herkenning of inzicht. Deze waren slecht te volgen. CBR vragen zijn moeilijker. Platjes op oefeningen zijn niet zelfde.

Een super fijne rijschool

Ik kwam van een andere rijschool dus heb niet super veel gelest maar heb goede ervaringen met de rijschool en intructice. De rijlessen heb ik heel leuk/ gezellig en leerzaam ervaren. De rijlessen hadden een goede balans van leuk met elkaar praten en serieuze uitleg. Ik vind dit erg belangrijk dat het gezellig is tijdens de rijles maar niet TE gezellig. Want dan gaat dit ten koste van de les zelf. Daarnaast voelde ze goed aan hoe ze op de juiste manier les moest geven aan mij. Dit kan uiteraard per leerling verschillen. Ik had mij geen betere intructice kunnen wensen en dat ik mede door haar eindelijk geslaagd ben.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik heb bijna een jaar bij Marisa in de auto gezeten, en heb zo veel geleerd bij haar! Helaas twee keer gezakt, maar Marisa heeft er voor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen niet kwijt ben geraakt en de derde keer ging (bijna) vlekkeloos en ben ik ook geslaagd! Ik zou Marisa aan iedereen aanbevelen, en Brookhuis ook :)

E bij B

een goede en rustige uitleg door de zeer ervaren instructeur, ze stelt je op je gemak en legt rustig en duidelijk uit.

Leerzaam

De rijinstructeur heeft mij goed uitgelegt hoe het moet met gevoel van humor maar ook serieus kan zijn ook tijdens les rijden heeft hij mij op gemak gesteld.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald

Door de zeer goede begeleiding van rijinstructeurs Mark en Paul op een heel plezierige manier mijn rijbewijs gehaald.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Rij instructeur was een top vent en heeft me veel geleerd.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Dat ik goed ben informeert

Ik heb top lessen gehad was zuper

Duidelijk, maar te serieus

Ik houd persoonlijk meer van een grapje tussendoor. Daar was geen tijd voor. Natuurlijk is dat ook niet de bedoeling van de dag, maar als je een beetje zenuwachtig bent is een luchtig momentje tussendoor niet gek.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super, zowel instructeur als rijschool zelf

Aardige instructeurs en medewerkers

Kelvinstraat 1 B