Was een leuke en vakbekwame rijopleiding voor BE

Vandaag dagopleiding gehad van Chantal. Ze heeft mij TOP instructies gegeven. Waardoor ik uiteindelijk makkelijk kon slagen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Vandaag geslaagd, Wat eerst onmogelijk was om in een auto te zetten, is nu onmogelijk om uit de auto te denken. Heel erg bedankt Jannie!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Intensieve, hartelijke en succesvolle opleidingsdag.

In één dag met een aanhanger leren rijden én BE examen doen. Brookhuis maakt het een plezierige dag waarop ook gelachen wordt. Iedereen bij Brookhuis lijkt van goede zin dus van ontvangst tot vertrek een hele fijne ervaring!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Niet voor mensen zonder ervaring met aanhanger rijden!

Ondanks mijn slagen heb ik de les als onprettig ervaren. Omdat ik al genoeg ervaring had met het rijden met een aanhanger, had ik alles redelijk snel onder de knie. Echter, de andere leerling had nog geen ervaring en moest alles dus in korte tijd leren (niet handig dat hij geen intake had gedaan, maar daar kon op dat moment dus weinig aan veranderd). De instructrice had voor deze jongen geen enkel geduld, hij kreeg alleen maar negatieve feedback de hele dag en kon eigenlijk niets goed doen in zijn ogen. In plaats van hem enigszins op zijn gemak te stellen als iets niet lukte, leek het er eerder in gewreven te worden in plaats van rustig en duidelijk uit te leggen hoe hij zich kon verbeteren. Ik lees hier meer soortgelijke ervaringen bij de meer onzekere rijders. Ik ben dan ook verbaasd dat de houding van de instructrice nog niet verbeterd is na herhaaldelijk negatieve feedback daarover. Aan de positieve kant, de instructrice heeft veel ervaring en kennis van zaken. Zolang het relatief goed gaat is de les zeer effectief en zal je relatief gemakkelijk slagen. Dus als de feedback nu alleen nog op een passende manier wordt gebracht is het zeker een goede lerares!

Leerzaam relax ontspannen

Chantal voelde al bij de intake aan hoe onzeker ik ben en dat heeft ze fantastisch goed begeleid. Met de nodige lessen wist ze mij met een goed gevoel het examen te laten doen. Ik vind het stiekem jammer dat de leuke lessen alweer geweest zijn.

Heel erg goed

Werd rekening gehouden met het weer en was gezellig

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

De begeleiding was heel goed

Het voordeelpakket is misleidend

Wij zijn tevreden over de rij-instructeur maar vinden de manier waarop er een voordeelpakket en een gemiddeld aantal rijlessen wordt genoemd op de website erg misleidend. Jullie noemen rijlessen en lesuren en bedoelen hier lessen van 45 minuten mee. Het pakket biedt geen 30 uren aan maar slechts 22,5 uur. Dit is onhaalbaar om dan klaar te zijn voor je examen, zeker als jullie zelf aangeven hier 33 uren voor te nemen en dan ook nog vergelijken met een landelijk gemiddelde! Na het voordeelpakket hebben we nog 14 lessen van 45 minuten moeten betalen, vollledig passend binnen de tijd voor het geplande examen dat hij vandaag in 1 keer gelukkig gehaald heeft. Het heeft ons €660 meer dan verwacht gekost. We hadden liever een realistisch voordeelpakket gekozen. Zeker geen aanrader!

Perfect voor elkaar

Goede en heldere instructie en positieve feedback wanneer het niet helemaal perfect gaat

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede rijschool, uitstekende instructeur. Niks te klagen.

Goed!

Goede en duidelijke instructies voor een examen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede en duidelijke uitleg, goede instructeurs

In een keer mijn AVB en AVD gehaald dankzij uitmuntende tips van Mark!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Good and positive experience with Brookhuis

I had a good experience with Brookhuis driving school. My instructor Daniel was professional and friendly.

Fijn

Fijne rijschool. Goeie rijinstructeur ze nemen de tijd voor je en geven je goede adviezen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Alles werd goed uitgelegd en voor gedaan

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Leuke rijschool

In een keer geslaagd door hani. Geeft goed rijles en is erg rustig.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Heb hele leerzame lessen gehad rijinstructeur heeft me in deze processen heel goed en duidelijk geholpen. Raad het iedereen aan.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Leerzaam tot op het laatste punt

Na een paar lessen stapte ik al in de auto met het gevoel dat ik de gehele wereld aankon. Natuurlijk was dit niet zo en moest ik nog veel leren. Door Marisa verhage heb ik super goed leren auto rijden en wil haar hiervoor dan ook ontzettend bedanken!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede uitleg en nemen de tijd voor je

De uitleg was goed en duiderlijk. Werd goed te tijd genomen. Af gewisseld tussen door, om even pauze te hebben tussen. En bijzondere verrichtingen herhaald om goed te oefenen.

Top en geduld

Door mijn Wajong hebben ze geduld met me gehad

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Mijn rijinstructeurs Pamela en Dominique hebben het geweldig gedaan. Ik had aan het begin Pamela zei heeft geweldig de basis gelegd en Dominique had het overige aan mij geleerd. Het was simpel weg gewoon top ook altijd een leuke omgeving met mijn rijinstructeurs.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ontzettend fijn en gezellig.

Ik heb een hele leuke tijd gehad met mijn rij instructeur, hij gaf mij een veilig gevoel en ik had altijd zin in mijn rijlessen. Ook de rijschool zelf gaf veel steun, ze hielden contact met mij en hielden mijn progressie goed in de gaten! Door brookhuis heb ik mijn rijbewijs gehaald en kan ik lekker overal vrijuit naartoe.

Prima geregeld!

1 dags cursus gedaan. Wel belangrijk om ervaring te hebben!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Erg leerzaam en doeltreffend!

Erg fijne begeleiding! Knap gedaan in zo’n korte tijd!

Leerzaam

Leuke rij instructeur waar ik veel van heb geleerd. flexibele tijden en denkend in oplossingen als een les moest worden veranderd van tijd bijvobeeld. Dank!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal