Reactie van het bedrijf
Beste Nancy,
Vervelend om te horen dat je onze BE-opleiding zo hebt ervaren.
Het klopt inderdaad dat we de opleiding beginnen met een korte theorie-uitleg en vragen. Dit is echter zoals de opleiding is opgebouwd. Om onze kandidaten hier goed op voor te bereiden, hebben wij een handboek met alle informatie (waaronder de theorie) die je moet doornemen voorafgaand aan de opleiding.
Dit handboek krijg je direct bij aanmelding per mail toegestuurd. Hierin verzoeken wij je om de vragen uit het handboek goed door te nemen, omdat hier belangrijke informatie instaat met betrekking tot het behalen van je BE-rijbewijs. Ruim voorafgaand aan de BE-opleiding verzenden we deze nogmaals, ter reminder. Het is dus niet zo dat hier geen communicatie over is.
Ook wat betreft de praktijk klopt het dat een 1-daagse opleiding redelijk snel kan gaan qua uitleg en tempo. We adviseren daarom ook altijd om eerst een intake te volgen, als je nog geen ervaring hebt met het rijden van een auto met aanhanger en/of achteruitrijden.
Wat betreft de ervaring met onze instructeur, onze excuses voor de manier hoe de feedback is gegeven. Het is natuurlijk nooit de bedoeling dat onze kandidaten zich hierdoor extra zenuwachtig voelen, maar juist om ze zelfverzekerd het examen in te kunnen laten gaan. Wij zullen onze instructeur hierop aanspreken.
Naar aanleiding van deze klacht hebben we geprobeerd om telefonisch contact op te nemen, maar kregen geen gehoor. Zou je daarom contact op kunnen nemen via 088 460 60 40? Graag horen we het hele verhaal, en hoe we onze opleiding kunnen verbeteren.
Groet Team Brookhuis Verkeersschool