Héél goed!

Duidelijk, rustig en echt gebrand op een veilige en goede bestuurder van je te maken en uiteraard het succesvol slagen van je examen.

Kon niet beter

Ik kreeg goed uitleg. Er werd mij verteld hoe ik moest handelen in een situatie en er werd niks overhaast of wat dan ook.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Super goed bedrijf !

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

"Sommige" een paar antwoorden in het E-learning cursussen online zijn in conflicten met wat ik geleerd heb bij de opleider. Wel aangeven.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

De belangrijkste stof kwam in deze les voor. Zelfs als je al had geleerd, kon je met deze les je kennis testen. Bovendien was de docent/presentator zeer goed en enthousiast. Bedankt Andrew

Heel erg leerzaam.

Je wordt heel erg betrokken bij de uitleg, je krijgt ook vragen over de les stof. Dit is wel een ding hier door heb je voor je zelf een idee of je het kent of niet

Prettige cursusdag

Fijne afwisseling gedurende de dag, je rijdt met nog 1 ander persoon, en rijd een uur om en om. Dit geeft je de tijd en gelegenheid om nog even het handboek erbij te pakken en vragen door te nemen, maar ook leer je van de fouten die de ander maakt.

Goede begeleiding van Chantal

Goede begeleiding

Ik heb erg goede begeleiding gekregen tijdens mijn rijlessen. Ook was er goede communicatie over het plannen van bijvoorbeeld examens.

Fijne instructeur

Erg commercieel

Pakket van 30 lessen word opgemaakt en dan proberen voor 570 aan lessen bij te verkopen. Ook van meerdere gehoord

Ging mooi

In de ochtend les, oefenen met speciale verrichtingen en in het verkeer. Relaxte sfeer en aansluitend met examen met al het geleerde nog vers in het geheugen.

Goede lessen en snel

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie BE

Helemaal Top!!

Hallo heer of mevrouw. Met Mark, heb ik het zeer prettig ervaren. Zijn handelswijze is om je vanaf het begin tot aan het eind. Om te scholen, op een hogere niveau te leren / lessen dan tijdens je examens. Om zo ook in de nabije toekomst na je examens. Hier meer voordeel uit halen voor nu en later! Tijdens mijn lessen/examens, keek ik kritischer naar mezelf toe. Door zijn leercurve methode. Tot aan het moment dat de examinator aangaf “van harte”. Blijf ik kritischer naar mezelf kijken. Dat ik beter kan / kon rijden tijdens mijn examens. Met dank aan zijn positieve leercurve methode, heb ik een start punt om verder aan mijn ontwikkeling / rijervaring te werken. Zijn manier van lessen werkt en slaat heel goed aan. Hier en daar wat gevloek en getier. Dat hoort erbij. Puur om je scherp te houden in het verkeer. “Onder aan de streep dat telt.” Nogmaals Mark. Ik wil je danken voor je wijsheid en kennis. Van je gelach en je gedram in mijn linker oor. “In een positieve noot” Vanaf het eerste / iedere moment dat ik op mijn eigen motor stap. Blijft jou leercurve methode mijn basis-positie: nóg functioneler, nóg veiliger in het verkeer. Over en over en weer. Vooruit kijken en plannen! Dan kom je veilig en wel thuis na iedere motor-rit. Met vriendelijke groet, Syd Ryan Buisman

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Ik heb rijlessen gehad van Hani. Ontzettend goede rijinstructeur. Hij legt alles goed uit en als er iets minder goed gaat, legt hij uit hoe je het beter kunt doen! Ik heb een hele goede ervaring gehad bij brookhuis en raad deze rijschool zeker aan!

Beste rijinstructeuren Tjitte en Peter

Beste rijinstructeuren Tjitte en Peter

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Hele goed en fijne dag gehad

Chantal heeft het goed en rustig uitgelegd. We hebben een leuke dag gehad

Super fijne rijschool

Ik heb een leuke, gezellige en leerzame tijd gehad bij brookhuis. En ook nog in 1 keer geslaagd!

Prettige rijschool

Brookhuis is een prettige rijschool. Door regelmatig te lessen ben ik in 1 keer geslaagd. Er wordt gebruik gemaakt van de RIS-methode, wat naar mijn idee een uitstekende methode is om snel en veilig je rijbewijs te halen.

Super!

Ron gaf goede uitleg op een rustige manier!

Prima begeleiding!

Tijdens het oefenen met een aanhangwagen rijden werd ik op mijn gemak gesteld en werd ik voorbereid op het examen wat zou komen. Dit gaf mij rust, waardoor het examen ook goed verliep! Erg blij met mijn aanhanger rijbewijs.

Patrick bedankt!

Samen met mijn collega ben ik vandaag opgegaan voor het BE-rijbewijs. We begonnen met duidelijke uitleg van de theorie. Vervolgens zijn we naar Almelo gereden en hebben daar de verschillende bijzondere manoeuvres geoefend. Afsluitend hebben we beide het examen uitgevoerd en zijn we geslaagd. Met dank aan de heldere en rustige uitleg van rijinstructeur Patrick! Het was een mooie dag!

Duidelijke instructie!

Vooraf is alles goed gecommuniceerd en we wisten precies waar we aan toe waren. Ontspannen bedrijf die je helemaal meeneemt om het (BE voor ons) rijbewijs te halen. Oefeningen werden duidelijk uitgelegd en tijdens de oefening goed begeleid met duidelijke instructies. Voor ons een geslaagde dag!

Snel en duidelijk

Duidelijke instructies en uitleg, in 1 dag klaar!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super! In een keer geslaagd auto rijbewijs!

Super! In een keer geslaagd! Ik ben Brookhuis en Hani dankbaar voor de goede lessen waar ik veel heb geleerd. Hani de auto rijinstructeur gaf les op een rustige duidelijke manier zodat ik elke les progressie boekte. Elke les weer beter! Expertise, aandacht voor de leerling en humor zorgde ervoor dat ik elke week weer uitzag om te leren autorijden. Dankzij goede communicatie en planning was het mogelijk om de lessen te combineren naast mijn werk. Ik raad iedereen aan lessen te volgen bij Brookhuis!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal