Top kwaliteit

Heb veel geleerd van mijn instructeur. Hij heeft me goed op weg geholpen.

Top verkeerschool

Ik heb mijn lessen bij hani gehad. Heel erg blij met z'n goede rijinstructeur! Hij legt alles goed uit en helpt je als je iets moeilijk vind. Dankzij hem kan ik nu veilig en netjes op de weg rijden! Bedankt voor de leuke gezellige lessen. We kunnen altijd samen lachen! Super gezellig dus Ik ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd! Ik ben super tevreden over brookhuis en raad het iedereen aan!

Duidelijke lessen

Goed te doen om met enkel basis ervaring aanhanger toch in 1 dag je BE rijbewijs te halen.

Super leuke instructrice

Leuke rijlessen gehad Alleen mag de planning duidelijk zijn misschien kun je het bijvoorbeeld in een raster zetten in de Email

Top!

Altijd fijne en gezellige lessen gehad.

Top!

Echt een geweldige ervaring met Brookhuis gehad, komt ook door mijn instructeur Hani! Was altijd heel leerzaam en leuk onderweg met hem hij heeft mij ontzettend goeie tips gegeven en er voor gezorgd dat ik steeds beter werdt. Blij dat ik voor jullie heb gekozen en raad het andere zeker aan!

Beste rijschool ever!

Mensen met ervaring vriendelijk en geduldig! Komen hun afspraak na. Ben meteen geslaagd. Ik had een top begeleider. Petje af voor Paul. Heel erg bedankt voor de hulp Groetjes Eĺeonora

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Erg prettige begeleiding voor BE examen, aanrader!

Prettige begeleiding en duidelijke uitleg tijdens het rijden. Goede voorbereiding voor het examen, waardoor je met een goed gevoel het examen kon afleggen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Beste begeleiding die je kan hebben!

Door de juiste afwisseling van instructeurs de beste ervaring opgedaan om zo mijn examen in één keer te halen.

Top!

Leuke instructeur goeie en duidelijke uitleg en alles staat goed omschreven

Hele fijne rijschool

Super. Raad jullie aan

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik had de beste rijinstructeur die er is altijd vrolijk helpt overal mee

Matig

Op de aanhangwagen die wordt gebruikt voor de BE-cursus staat dat de gemiddelde klant een 9,3 geeft. Helaas kan ik me in dat cijfer totaal niet vinden. De lesstof wordt er onder enorme tijdsdruk doorheen gejaagd op de cursusdag. Er is geen tijd om bekend te raken met de auto/aanhangwagen, na 150 meter vooruit zaten we al in de bijzondere verrichting om weer recht achteruit terug te rijden. Er is geen tijd om na een oefening die goed ging even te evalueren waar de succesfactor lag. Er is geen tijd om bij een oefening die niet goed gaat even te voelen waar het mis gaat, de instructrice grijpt direct en hard in. De gehele dag werden we weinig positieve feedback voorzien, we kregen alleen te horen wat er niét goed ging. Of meer nog dát het niet goed ging, vaak met weinig heldere instructie hoe dit op te lossen. "Nee niet zo, je moet terugdraaien!!" kan immers op 2 manieren geïnterpreteerd worden (afhankelijk van hoe de wielen vd auto staan). We begonnen redelijk ontspannen aan de dag, we hadden immers al 5 jaar probleemloos met een aanhanger naar onze vakantiebestemmingen gereden, maar we werden totaal gestresst en onzeker bij examen afgeleverd. Ik haalde het examen op routine van het rijden met een aanhanger tijdens de eerdere vakanties en door het negativisme uit de lesdag los te laten. Mijn partner kon de stress die de lesdag had opgeleverd helaas niet geheel loslaten, deze spanning uitte zich in een onzeker voorkomen tijdens het examen waarop de CBR-examinator haar liet zakken. We hebben ons inmiddels bij andere rijscholen geïnformeerd over opties voor een herexamen. Dan horen we opeens dat een dagcursus BE zonder intake-rit ongebruikelijk is én dat een gemiddeld persoon met enige ervaring met het rijden met een kleine aanhangwagen /kleine caravan toch 4-5 uur prive-les nodig heeft om ontspannen het examen in te gaan om zo in 1x te kunnen slagen. We hebben bij Brookhuis een krappe 4 uur gehad, verdeeld over ons beide dus nog geen 2 uur per persoon. Te mager!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

in 1x keer geslaagd... dus top!

Les gehad van Mark ontzettend fijne rijinstructeur, Ook de planning heeft geweldig meegedacht met mijn eigen agenda, om op een snelle en plezierige manier het rijbewijs te halen.

Zeer positief.

Goede instructie gekregen. Super tevreden over de kwaliteit van de lessen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Het was een leerzaam moment.

Aan het begin van de rijexamen heb ik vriendelijke en warme welkom. De examinator heeft de planning voor de rijexamen duidelijk uitgelegd. Tijdens rijexamen heeft de examinator met vriendelijke manier de opdracht en aanwijzing gegeven. Dat was behulpzaam.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie AM

Ik heb de taxi opleiding gedaan en ben dankbaar dat ik het heb gehaald, daar hebben de theorie en praktijk lessen zeker een grote bijdrage in geleverd! Mensen bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Opleiding als zeer prettig ervaren.

Zeer flexibel, meedenkend en een erg prettige instructeur (Chantal).

Goede aanpak !

Door de zeer duidelijke uitleg en het blijven herhalen ben ik vandaag geslaagd voor het aanhangerrijbewijs , zonder de goede instructies was dit zeker niet gelukt ! Nogmaals dank !!!!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super leuke instructeur en geslaagd

Streeft naar perfectie

Er wordt veel gehamerd op veiligheid en bewustzijn op de weg, wat natuurlijk super goed is. Dit wordt op een duidelijke manier gebracht, soms misschien wat té direct. Ik heb alles in 1 keer weten te halen, de instructeurs weten goed wat nog extra geoefend moet worden en wat niet.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goede simpele uitleg en duidelijk instructies.

Ik ben goed geholpen door Chantal voor mijn BE / aanhanger rijbewijs. Ze geeft duidelijk aan wat je goed en fout doet en daar heb jezelf het meeste aan. Verder ook vriendelijke collega’s waarbij ik al eerder rijles heb gehad voor de motor en de auto.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super goed en waren leuke lessen!

De lessen waren leuk en ik in 1x geslaagd door de goede uitleg!

Duidelijk en goed

Een duidelijke uitleg, zowel mondeling als op het scherm. Instructeurs weten waar ze over praten, en zijn vriendelijk en behulpzaam. Hieronder staat het rijbewijs wat je gehaald hebt, maar ik heb de taxipas daar gehaald.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima alles behandeld met goede uitleg erbij

Vond het wel fijn om alles een keer te behandelen met een docent/leraar of hoe je het ook wilt noemen. Paar uitzonderingen behandeld die ik nog niet wist en was wel een educatieve ochtend/middag

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal