weinig backup instructeur
de leerlingen reden met z'n drieen achter elkaar in de ochtend om te oefenen. Mijn dochter mocht volgens haar maar 10 minuten voorop in de hele ochtend waar je veel meer leert. Er werd vaak gezegd wat ze verkeerd deden maar niet wie, zodat ze heel onzeker werd. Ze vroeg wat ze beter kon doen, maar kreeg geen antwoord De instructeur was na het examen ook verbaasd dat zij was geslaagd. Jij? ben jij geslaagd? Niet goed voor het zelfvertrouwen. Ik ben zelf de moeder van de examen kandidaat. Zij was erg blij geslaagd te zijn, maar zei eigenlijk niets aan de instructeur te hebben gehad, ze werd erg onzeker van hem. Mijn dochter wil verder ook niet meer reageren of een back up geven. Ze is er wel klaar mee. Ik vind echter dat jullie dit wel mogen weten, vandaar dat ik dit schrijf. Ik heb haar nl direct na het examen opgehaald. Toen zij moest wachten tot ze aan de beurt was heeft ze mij vaak ge apped. Zij zag het niet meer zitten. Ik heb behoorlijk op haar moeten inpraten dat ze het echt kon. Ook gezegd goed in de spiegels te kijken ( dit heeft ze ook overgenomen zei ze) en dat ze rustig moest rijden niet harder dan dat je jezelf vertrouwt. Ze kon het heb ik haar meerdere malen moeten zeggen.