In één dag mijn aanhangerrijbewijs gehaald met behulp van prima begeleiding!

In één dag de begeleiding gekregen en het examen gehaald om te rijden in het verkeer met een aanhanger. De automaat bus in combinatie met de stabiele aanhanger rijden gemakkelijk.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima begeleiding en vlotte afhandeling

leuk en leerzaam

De lessen voor bijzonder verrichtingen waren goed aangekleed. Je kreeg voldoende uitleg en er werd goed gelet op de handelingen doe je uitvoerde. deed je iets wat niet correct was, werd je gelijk verbeterd. Dit geldt ook voor de AVD lessen. De rijinstructeurs zijn ouwehoeren daar waar het kan en houden de sfeer ook gezellig. Leggen alles goed uit en namen je soms als het nodig was achterop zodat je het ook ervaarde wat je had moeten inzien. Zeker een aanrader voor een ieder die zijn rijbewijs halen wilt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goeie rijschool

Je word goed geholpen en er is goede communicatie met zowel Brookhuis zelf, als met de rijinstructeur.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Mijn rijlessen met Massis heb ik goed ervaren en hij heeft mij goed rijles gegeven bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Duidelijk en luchtig dus prettig

Praktijkdag chauffeur taxi gehad. Daardoor nu geslaagd!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede, flexibele en gezellige rijlessen

Ik vond de rijlessen zeer goed, het waren gezellige rijlessen. Er werd goed uitgelegd met de dingen die ik verkeerd deed, het was altijd duidelijk. En de rijlessen waren ook flexibel, ik kon mij rijlessen zo afzeggen en ook zo weer een nieuwe inplannen. Er werd strak gewerkt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Leuke instructeur en veel duidelijkheid

Rijlessen waren erg leuk en instructeur legde alles duidelijk uit.

Duidelijk en doelgericht

Aardige instructeur, duidelijk en goede uitleg

Was goed geregeld

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Goede les en voorbereiding op examen met een leuke begeleider

Heel goed

Goede opleiding. Ervaren begeleiders

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Onlangs heb voor een jaartje rijlessen gehad bij Hani. Dit is een super leuke en goede instructeur.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

In een zeer korte periode in het bezit komen van een chauffeurspas.

Nadat ik een kort gesprek met personeelszaken had gevoerd, werd ik al direct ingedeeld voor de taxi-opleiding. Op 23 en 28 maart heb ik de theorielessen op locatie gevolgd en op 31 maart volgde het examen. Met maar drie fouten direct geslaagd. Daarna heb ik op 7 april de praktijkdag onder leiding van Harald mogen ervaren. Goede en directe begeleiding gehad. Afgelopen vrijdag 21 april het praktijkexamen gedaan en ook hiervoor geslaagd. Ik ben heel erg blij en ook trots dat dit zo goed is verlopen. Fijn dat ik deze kans heb gekregen en ik wil een ieder hiervoor bedanken. Hieronder staat als verplicht veld voor welk rijbewijs ik een opleiding heb gevolgd. Hier staat helaas niet de chauffeurskaart bij dus heb ik rijbewijs B maar aangevinkt.

Gewoon toppers

In een woord prima het was gewoon super tof

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Leuke en leerzame opleiding

Rustig

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Taxi theorie dagen waren super!

Opleiding voor Taxi bekwaamheid volledig bij jullie gevolgd. Communicatie met de mensen die op kantoor zaten vond ik erg goed. Duidelijk, helder en vriendelijk. De 2 theorie dagen waren fantastisch! Instructeur Andrew kon mooi vertellen en het was prettig om naar hem te luisteren. Hij behandelde de onderwerpen met humor en enthousiasme. De interactie met de klas was ook mooi om te zien! De praktijk dag vond ik minder prettig. Er werd vooral de nadruk gelegd op hoe je moet handelen in een negatieve situatie (een adres dat onmogelijk te vinden is). Ik werd zo gespannen hierdoor, dat ik er niet van geslapen heb en een blackout tijdens het examen heb gehad. Ook vond ik degene die de praktijk dag gaf, tijdens de examendag erg ongeïnteresseerd. Zat gewoon op zijn telefoon en reageerde nauwelijks, terwijl we zaten te wachten voor het examen.

afbreken en weer opbouwen

Zeer interessante en leerzame dag ervaren op meerdere aspecten. Aanvankelijk werd door de instructeur volop middels kritische feedback aangegeven wat niet goed ging dan wel fout werd gedaan, hetgeen iets doet met het zelfvertrouwen en rijvaardigheid automatismen van de bestuurder in opleiding. Later op de ochtend en begin van de middag werden tips gegeven en handelingen voorgedaan die uiteindelijk leiden tot een succesvol eindresultaat. Mijn advies zou zijn om voor wat betreft instructievorm iets meet aan te sluiten bij de behoefte (leerstijl) van de bestuurder in opleiding.

gi ga fantastisch

Andere verwachtingen

Een onprettige ervaring gehad voor mijn BE rijbewijs vandaag. Mijn inziens leer je iemand iets door rust en vertrouwen uit te stralen. Het was alles behalve dat en de focus lag erg op het negatieve, alsof de wil er ook niet is bij de leerling. Het zelfvertrouwen dat er was wat met een beweging van tafel geveegd. Niet echt een goede basis om in 1 dag je rijvaardigheid met aanhanger te finetunen. Het ging zover dat er letterlijk werd benoemd dat ik het niet onder de knie had en dat ik te veel tijd kostte, en we liepen al achter op schema was de boodschap. (Omdat er opeens een andere instructeur gekoppeld werd aan ons, was het verzoek niet vanaf het afgesproken Oldenzaal, maar Enschede te starten en dat maakte dat we zoals ze ook zei inderdaad wat tijd verloren). Het mag allemaal echt vriendelijker en er zijn andere manieren om iemand op een meer prettige en efficiëntere manier de juiste vaardigheden aan te leren. Ik geloof in de juiste intenties maar het heeft averechts gewerkt. Het enige leuke en positieve vandaag is dat ik wel geslaagd ben!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Professionele rijschool waar alles prima geregeld is.

De meeste communicatie ging via de rijinstructeur. Dit verliep eigenlijk altijd vlekkeloos. De instructeur was er ook van op de hoogte hoe het werkt met de app en betalingen, en het proces. Verder een vriendelijke rijinstructeur (en -instructrice) gehad die goed communiceert en de lessen ook geeft zoals ikzelf fijn vind.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Les ging helemaal goed en het examen perfect

Eerst een kopje koffie met wat theorie en toen rond gereden in enschede en hengelo. Na de lunch examen gedaan in enschede. Het was een relaxte dag.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede actieve les voorafgaand aan examen

Was leerzame dag met fanatieke (en soms strenge) docent die zorgde dat ik goed en succesvol voorbereid was op het examen.

Goede begeleiding van Ron

Opzet van 2x 1 uur rijden op 1 dag voor de aanhanger werkt heel goed. Ron is een erg leuke en goede instructeur.

Goede rijopleiding

Fijne instucteurs en goed opgeleid

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal