Heel gemoedelijk duidelijk en vakkundig

De rijinstructrice was vakkundig en prettig in de omgang. Zij beheerste de stof buitengewoon goed en wist het goed en prettig over te brengen. Deze B bij E cursus is echt aan te bevelen, vanwege de professionaliteit en uiteraard de prijs. Een echte aanrader. Rijschool BROOKHUIS hartelijk dank voor de prettige opleiding. Chantal dank voor de goede instructie.

Goede instructies

Goede en duidelijke instructies en recht door zee.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Fijne les en goede voorbereiding voor examen

Door de heldere uitleg overdag tijdens de les. Het rijden, de manoeuvres, regels en tips en trucs, in 1 keer geslaagd!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goed in uitleg en gezelligheid van peter hofstee

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Fijne lessen en mooi wat ervaring opgedaan.

Prima les

Prima begeleiding en snel geslaagd

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie BE

I had an amazing experience with Brookhuis.

Hello everyone, I already had driving experience from my country. However, I failed twice in my practical driving exam with another driving school. But, my instructor at Brookhuis found the mistakes very quickly and gave me the right tips. This changed the my prespective of looking at the sitiation and deciding more pro-actively. He also took me to many exam routes and luckily the exam route, I drove was very familiar to me. I would really appreciate my instructor for guiding me in the right way. Thank you Brookhuis. Regards, Chandra Keerthi

Super uitgeleerd.

Goed geholpen duidelijke instructie. Fijn.

Super leuk

Ik heb de Rijlessen gevolgd bij brookuis en ik vond dat heel leuk. Mijn instructeur Hani was heel goed bezig met dingen te verbeteren van mijn fouten die ik op de weg deed, en daarom kon ik makkelijk in één keer slagen. Bedankt Hani voor leuke lessen!

goede rijlessen

altijd gezellige rijlessen gehad. veel geleerd in korte tijd door René

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Altijd al mijn motorrijbewijs willen behalen en dankzij de goede begeleiding van de rijinstructeurs was dat ook gelukt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goede ervaring gehad voor dagopleiding voor BE rijbewijs

Instructeur neemt alle tijd voor je als er wat mis gaat. Uitleg is duidelijk. Mijn resultaat was positief na het examen, dus uiteindelijk was t een fantastische dag

Top instructrice chantal!!

Met toch wat gezonde spanning hierheen gegaan, maar wat een super manier van les geven en met een top resultaat thnx!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Erg goede en afwisselende rijlessen!

Alles was erg goed geregeld en door gecommuniceerd. De lessen van Hani waren altijd afwisselend en het was altijd erg gezellig. Hani heeft me goed voorbereid op alle mogelijke situaties in het verkeer, maar we hebben ook veel gelachen tijdens het rijden. Ik vond het fijn dat we uiteindelijk ook over mijn (soms best wel grote) fouten hebben kunnen lachen. Heel erg bedankt voor de rijlessen Hani!

Zeer professionele begeleiding

Prima rijschool

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Ontspannen en prettig lessen met de juiste tools.

Chantal begon de dag wat vlot en zakelijk, maar al heel snel ontstond een ontspannen en prettige sfeer. Ze is een fijne en vaardige instructrice die je de juiste tips en trucs meegeeft om zelf ook vaardig te kunnen worden. Het examen is dan alleen een formele bevestiging van wat je door de dag heen al ervaren hebt.

Super goed!

Vriendelijk behandeld en super goed geholpen instructeur nam goed de tijd om de minpunten te verbeteren en uit te leggen hoe je het makkelijker/ beter kan doen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Chantal geeft heldere en duidelijke uitleg

Heldere uitleg en altijd tijd voor een praatje. Aanrader om in 1 dag je BE rijbewijs te halen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Degelijke opleiding en een praktijkinstructeur die rust en duidelijkheid in alles weet te leggen.

Met een tweetal intakelessen ging ik een stuk rustiger de uitdaging dat examen heet aan. Een dagopleiding is mooi voor mensen die sowieso al met aanhangers rijden. Echter wanneer je niet wekelijks met aanhangers rijdt, is de dagopleiding gewoon een gok en 1 of twee extra lessen geen overbodige luxe.

Was goed

was goed

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Zeer fijne & vaardige rijschool.

Prettig.

Goede deskundige begeleiding

Op een fijne manier uitleg, tips en instructies gekregen van Chantal. Aanrader om hier lessen te nemen voor je BE rijbewijs

Geweldig en vertrouwd

Ik kan het iedereen aanraden om te lessen bij Jannie als je voor een automaat kiest. Super fijne rijinstructrice die je vertrouwen geeft en je stap gewijs leert auto rijden.

Goede en gerichte lessen

Prima rijopleiding gevolgd, In een keer geslaagd dankzij genoeg lessen en belangrijke punten waar ik op gewezen werd de laatste weken voor mijn praktijk examen.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal