Super fijn en snel mijn rijbewijs gehaald!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede duidelijke fijne instructeur en auto

Als fijn ervaren

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Chantal is heel goed en direct en weet waar ze op moet sturen zodat je snel BE rijbewijs kan halen.

Geslaagd!

In een keer geslaagd door Hani! Altijd vrolijk en gezellig, maar bovenal een goede rijinstructeur. De opbouw van de lessen waren top, de tijd vloog voorbij!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne, meedenkende en vooral klantvriendelijke rijschool!

Ik heb een hele fijne ervaring met brookhuis! Als er iets was dan kon ik bellen en iemand die hielp je goed verder. Hele leuke lieve instructeurs die het beste met je voor hebben en waarbij je foutjes mag maken maar waarbij je vooral leuke rij lessen hebt waarbij je echt wat leert. Jullie denken heel erg flexibel mee als dingen aangepast moeten worden en als ik vragen had reageerden jullie erg snel! Bedankt voor de fijne en goede tijd! Ik zou jullie zeker aanraden aan anderen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Door Jannie Diepeveen was ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen Auto. Ze is een fijne instructrice, als ik haar niet had dan had ik misschien nooit mijn rijbewijs gehaald. Ik raad haar zeker aan.

Snel je rijbewijs

Een hele aardige rijinstructeur Noël gelijk een planning tot aan het examen super fijn die duidelijkheid in 1x gehaald binnen 4 maanden

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Super leservaring met veel persoonlijke aandacht.

goeie lessen gehad voor mijn motor rijbewijs, verschillende instructeuren die allemaal met veel aandacht kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen ;)

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Heel prettig

Ik vond mijn rijlessen bij Brookhuis erg fijn. Mijn rijlessen waren altijd goed georganiseerd en ik leerde elke les weer iets anders. Ik had lessen in een automaat van Jannie Diepeveen. Ik vond haar een hele fijne instructrice die goed en rustig kon uitleggen. Ik zou haar dus zeker aanbevelen!

Fantastisch!

Wat een strakke/duidelijke uitleg om je, in 1 dag, klaar te stomen voor het examen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Erg gezellig en leerzame ervaring!

Noël is een top instructrice die mij op een prettige manier lesgaf. Als ik fouten maakte was dit geen probleem en stelde ze me gerust! Verder vind ik de rijschool duidelijk in communicatie. Zelfs wanneer ik jarig was kreeg ik een sms!! Alles samengevat heb ik de rij lessen als prettig en leerzaam ervaren en ben blij dat ik nu zelf de weg op kan!

Super leuk en leerzaam!

Ik heb het super naar mijn zin gehad met Peter in de auto. Erg veel geleerd over rijden maar ook over mijzelf. Al met al was het leuk om te doen!

Snel en professioneel

Leuke rijschool

Altijd gezellige maar toch leerzame lessen gevolgd bij Brookhuis. Marisa (mijn instructrice) wist precies wat ik nodig had en zonder haar was ik nooit in 1x geslaagd!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Efficiënt en toe de point

De taxiopleiding gevolgd. De theorielessen en het praktijkgedeelte, waren goed op het examen afgestemd. Beide instructeurs gaven op een relaxte wijze les en gaven ruimte voor inbreng en waren terzake kundig. Hierdoor waren er op het examen geen verrassingen. Alleen maar positieve ervaringen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie AM, Categorie A, Categorie BE, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

TOP

Bij voorgaande rijschool paar problemen gehad, daarna door instructeur Jannie alles super goed opgepakt. Ze was er duidelijk in hoe dingen moesten en hoe je dingen het beste kon uitvoeren. In een keer geslaagd en met super veel vertrouwen examen ingegaan. Raad vooral Jannie als instructeur heel erg aan!!

Super!

Marcel hartstikke fijne examinator. Vertelt alles rustig! Complimenten! Echt een dikke aanrader! Bereiden je goed voor op het examen.

Ik vond het heel goed

Fijne leraar. Goede sfeer. Geslaagd in 1x, dus goed resultaat.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Zeer snelle en goede rijopleiding

Binnen zeer korte tijd leren rijden. Aardige en duidelijke instructeur. Ook de online theorie dag heeft veel helderheid gebracht.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Fijne rijschool

Ik ben goed begeleid tijdens mijn rijlessen. Fijne sfeer in de auto.

Heb er veel aan gehad

Fijne instructeur, veel aan gehad. Aanrader (Taxi)

Meer dan goed!

Fijne enthousiaste rijlessen gehad. In 1 keer geslaagd!

top alles goedvgeregeldd

tot nu heb ik goeie ervaring net jullie omdat

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Ik werd erg goed geholpen. Feedback waar je echt iets mee kan en daar veel op geoefend!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal