Leuke & Leerzame lessen!

heb in een halfjaar mijn rijbewijs gehaald met dank aan de leuke & leerzame lessen bij brookhuis!

Kundig en prettig

Ik werd opgevangen en kundig bijgestaan tijdens de praktijk dag en het hierop volgende examen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Very helpful staff and easy process. Worth the time, driving instructors are very helpful and friend

With Odille. I really felt that she was amazing and kind and patient. She is an excellent teacher and reflects the calibre of person that Brookhuis hires. The office people (especially Charlotte) were also amazing and did their best to assist me in English and to get me the earliest possible dat,me for my exam, they were also very friendly and helpful. Very good experience overall.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik heb op mijn gemak rijles kunnen volgen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Hele fijne rijschool en heel compleet

Alles was heel duidelijk en alles is goed behandeld

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Hele fijne rijschool en heel compleet

Alles was heel duidelijk en alles is goed behandeld

Leuke leerzame lessen

Mijn rijlessen waren altijd erg leuk. Ik reed bij Marissa en ik raad het iedereen aan! Super gezellig altijd in de auto en je kan altijd lachen. Daarbij moedigt ze je aan om fouten te maken waardoor je alles juist sneller leert

goede instructies

goede instructies

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Van A tot Z goed georganiseerd door Chantal. Mijn complimenten. Met vriendelijke groet, Nikay Snijders.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Leuke en zeker leerzame lessen gehad bij brookhuis !

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Super fijne en goede curcus gehad voor de aanhanger en geslaagd!

Super gezellige ochtend gehad met goede uitleg van Chantal. Duidelijk verteld wat we allemaal gingen doen en waar ik op moest letten. Voldoende tijd om alles te oefenen en een half uur voor het examen nog even alles doorgenomen. Vervolgens fijne examen rit gehad en geslaagd! Chantal heel erg bedankt voor de goede uitleg en ga zo door!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super fijne dag cursus gehad voor de aanhanger en geslaagd!

Superfijne cursus

Super fijne cursus gehad van rijopleider Chantal vanochtend. Ik ging goed voorbereid de weg op tijdens het examen dankzij haar. Top om zo in 1 dag mijn BE rijbewijs te halen!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal