TOP INSTRUCTEUR

dennis prima uitgelegd !

Genoten van de opleiding

Ik vond de opleiding echt een feestje , met plezier er naar toe , gezelligheid met de mede cursisten en kundige en leuke instructeurs

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Good preparation and experience

I passed my practice test and exam first try thanks to the help of this school. I had a really good experience. I Could plan more lessons most of the time and if something went wrong it was easily changeable. I also recommend it for internationals, I do not speak any Dutch and I had no problem with this school.

Zeer goede ervaring

Examen gehaald!

Positief

Duidelijke communicatie en punten die je moet meenemen naar examen zij meermaals benoemd.

Duidelijk en goede begeleiding

Het was een leuke dag

Super fije rijschool

Mijn rij instructrice marisa verhage heeft mij er goed begeleid bij mijn onzekerheid in het verkeer en heeft hier ook erg goed op ingespeeld ze zorgde voor een fijne en rustige sfeer in de auto! Ik raad deze rijschool en rij instructrice zeker aan'

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede instructeur Daniël en een goede strakke planning.

Goede begeleiding gehad met goede tips

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Geduldig, luisterend oor, duidelijk, humoristisch en kennis van zaken!

Les van Elles gehad en in één keer geslaagd. Er is ruimte om jezelf te zijn en om dag in dag uit te grappen en te grollen als je daar van houdt. Niks is te gek! Duidelijke uitleg en begeleiding van punt A tot en met Z. Altijd bereikbaar en flexibel als een les een keer niet goed uit komt. Zeer dankbaar dat ik bij haar heb mogen lessen!!

Topppp helemaal top

Kan niet beter

Gwn top

Hele fijne rij instructeur

Ik had les van Jannie Diepeveen. Zij was een hele fijne rij instructeur. Ze gaf mij veel zelf vertrouwen en bouwde het op het begin rustig op. Ik ben heel tevreden over mijn rijlessen met haar.

fijne rij/ leerervaring

ik heb erg fijne lessen gehad. mijn rijinstructeur legde mij het goed uit en gaf mij veel tips waardoor ik sommige dingen wat makkelijker begreep.

prettige ervaring

In een half jaar mijn rijbewijs gehaald zonder problemen. Top!

Alles is prima geregeld.

Vooraf ruim voldoende communicatie. Snelle reactie op aanmelding en vragen. Erg nuttig praktijk gedeelte 's morgens voorafgaande aan het examen. Prima uitleg tijdens praktijk les. Ik zal jullie zeker aan kennissen aanraden.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Met goede begeleiding en aandacht op maat

Ik heb mijn B-rijbewijs de 2e keer gehaald. Omdat ik behoorlijk last van de spanning heb, heeft brookhuis mij de tweede keer voor een zaterdag ingepland. Dit gaf een rustigere verkeerssituatie waardoor ik niet in moeilijke situaties ben gekomen. Ook was het een 1 op 1 les+examen wat ik ook prettiger vond dan met een 2e persoon erbij. Mede daardoor heb ik het b rijbewijs kunnen halen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede uitleg en fijne begeleiding

Duidelijke uitleg, fijne begeleiding niks is teveel gevraagd en (foute antwoorden bestaan niet). Zeer aan te bevelen! In 1x geslaagd voor mijn taxipas zowel theorie als praktijk.

Duidelijk, snel en ondersteunend

De theoriedagen voor taxichauffeur werden snel en beknopt doorlopen. Goede voorbeelden, tips etc. Ook de praktijkdag verliep efficiënt en duidelijk. Zowel de theorie en praktijk werd met een gezonde dosis humor vergemakkelijkt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Goede begeleiding

Ervaring met Brookhuis motor opleiding is prettig. Goede en leuke instructeurs. Alles is heel gemoedelijk en ze helpen waar nodig. Top!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Ik ben erg blij met jullie rijschool. Esther Vennik had alle tijd voor mij. Veel geleerd en geen kinderlijke uitleg maar gewoon normaal. Heel fijn. Jullie mogen blij zijn met zon collega. In 1 keer geslaagd dat zegt genoeg. Mijn zoon wil volgend jaar beginnen en dan ook zeker bij jullie. Super bedankt voor alles

Duidelijke en rustige instructrice

Tip waren duidelijk en handig. Door herhaling werd alles routine. Ontspannen sfeer

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Duidelijke uitleg en veel lol tijdens de rijles met een positief resultaat afgerond

Goede begeleiding

Goede en fijne begeleiding!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal