Top ervaring met Chantal van Brookhuis voor BE examen. Kan goed uitleggen en zorgt ervoor dat je slaagt!

Fijne rijschool!

De planning en afspraken zijn duidelijk, verder had ik een leuke instructrice! Ook zijn ze meedenkend voor je ophaalplek en afzet plek!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Chantal is een onwijs goede instructrice. Ze is rustig en duidelijk. Legt goed uit wat je bedoeld en neemt de tijd. Aanrader!

Matig begin, top eind

Ik ben bij Brookhuis gekomen nadat mijn vorige rijlesinstructeur had gezegd dat dat ik misschien beter automaat kon leren rijden. Na een proefles te hebben gehad is er toen toch gezegd dat ik gewoon schakel moest leren rijden. Dat heb ik toen toch maar gedaan, waarna er na een aantal lessen toch maar werd gezegd dat ik beter automaat kon leren rijden. Hier baalde ik best wel van, want er was door corona en mijn vorige rijlessen al heel veel geld en tijd verstreken. Toen ik eenmaal automaat ging rijden, ging dat inderdaad een stuk beter en had ik ook weer zin om te rijden. Ik heb een super leuke en gezellige tijd met Jannie gehad. Ik vond het altijd super leuk dat ik rijles had en vind het zelf wel een beetje jammer dat die nu zijn afgelopen (ben wel heel blij dat ik wel mn rijbewijs heb :)). Ze vond altijd een goede combi tussen wel wat leren tijdens de les en over van alles kletsen.

Duidelijke uitleg en aanwijzingen

Goede ervaring met een nog beter resultaat.

Super geregeld

Fijne combinatie, goede instructrice, gewoon top!

Bedankt Chantal!

Super leerzame dag en geslaagd in één keer. Alle rust en goede instructies.

Goeie rijlessen!

goeie rijlessen gekregen. in korte tijd bij brookhuis mijn rijbewijs kunnen halen door de goede lessen van Steven! ik kan brookhuis zeker aanbevelen aan mijn omgeving! 100%

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Prettig, snel en leerzaam !

Tijdens de intake duidelijke uitleg gekregen. En voor het examen alles goed doorgenomen en daarmee in een keer geslaagd !

Leuke en goede instructeurs

Goed geholpen door Robert die alle rijlesen inplande

Super rijopleiding gehad!

Fijne rijopleiding bij brookhuis gehad! Serieus waar nodig en lol gehad waar kon!

Gehaald

Gemengde ideeën

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Fijne en leuke rijlessen gehad!

De rijlessen waren leuk en fijn! Goede uitleg en begeleiding!

Erg tevreden over instructeur

In korte tijd leren rijden met grote aanhanger. Kritische blik van Chantal heeft geholpen om zelfverzekerd het examen in te gaan. Nogmaals bedankt.

Hele goeie rijschool

Ik heb genoten van mijn rijles, stapte met plezier in de auto. Leuke lessen heel gevarieerd. Elke les wat anders echt een top rijschool.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede instructeur, goed materiaal!

Ik heb een (intake-) lesje vooraf genomen en dat was wel nodig, omdat ik geen ervaring had met een aanhangwagen of caravan. Leuke dag, veel geleerd en … natuurlijk het examen positief afgerond!

Very friendly and experienced

I had to re-do my driving license coming from The States, I had the opportunity to have both Noel and Daniel preparing for my exam. Both were very good and experienced and patient to help me unlearn some habit and prepare me for my exam. I highly recommend Brookhuis.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Als je enige ervaring met aanhanger rijden hebt is dit een top opleiding.

Een perfect voorbereiding op het uiteindelijke BE examen in de middag.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Rijles gehad bij Roy, had het niet beter kunnen treffen. Neemt de tijd, legt alles goed uit en laat het ook weten als het niet goed is! Al met al een super kerel! Roy bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Lachen met de heren van de motorafdeling

Veel geleerd en gelachen met de Paul en Thijs :-D

Uitstekend !!!

Chantal is een fijne rustige instructrice en ze heeft mij perfecte tips en handvatten gegeven om in 1 keer te slagen! Top gedaan! Dank je wel!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goeie rijschool met goeie begeleiding

Een rijschool met fijne rij-instructeurs die naar je luisteren en de juiste ondersteuning geven/bieden.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne sfeer en duidelijke lessen.

Goede lessen, ook fijn dat lessen en avb examen op eigen terrein zijn.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Super kundige en gezellige rijlessen

Ik heb de rijlessen van Jannie als super ervaren. De manier van les geven is top. Erg rustig, kundig en gezellig. Ik had vooraf aan de rijlessen nooit gedacht in 1 keer te kunnen slagen. Dankzij Jannie is dit toch gelukt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede administratieve service en ervaren theorie en praktijk begeleiders

Aanmelding voor de opleiding taxichauffeur verliep voorspoedig, waarbij aanvraag taxipas helder is uitgelegd. Theorie dag wordt gedreven geven, waarbij in de online theorie examens wat vraag-spelfouten te zien zijn. maar duidelijk opgezet. Praktijk dag als examens worden rustig en duidelijk gegeven, wat de kans van slagen bevordert. Ik beoordeel de cursus als positief.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal