Fantastische leerzame dag. Goede begeleiding en zeer blij dat ik geslaagd ben!

Goede ervaring

Goede ervaring over het algemeen. Goede instructeur met heldere uitleg en aandacht voor verbeterpunten.

Echt top

Ik had een hele goeie ervaring als ik noi gezakt of geslaagt was, Er wordt goed geleert en dingen uitgelegt. Er wordt duideljjk gesproken maar niet te streng het is een goeie rijschool maar mijn rijinstructeur was wel de beste.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede begeleiding, alles duidelijk geregeld

Fijn om hier rijles te hebben. Je weet waar je aan toe bent met goede begeleiding

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Zeer tevreden over de manier van lessen die jannie mij heeft geleerd. Daarvoor heb ik nog gelest met marissa. İn de schakel auto heel lief en aardig Maar de herhalingen zijn erg veel en vaak zou fijn zijn ook even rustmoment pakt en aan leerling laat de handelingen. Voor de rest prima

leuke en goede rijschool

van verschillende instructeurs rijles gehad en ze zijn allemaal goed bevallen.

Het was heel goed

Gewoon perfect. Super auto rijschool in hele Nederland.

Goed!

Prettige instructeurs dienstmaagd ene stapje extra voor je nemen. Ook de planners zijn prettige mensen. Echter lijkt de communicatie tussen de planners en de instructeurs nog wel eens mis te lopen, waardoor er last minuten nog geschoven met worden in de planning.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Zeer leuke en leerzame tijd

Goede instructeurs die de tijd goed invullen en voor een leuke sfeer zorgen. Goed advies voor de benodigde lesuren.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Fijne auto goed instructeur en leuke routes gereden.

Ik vond het altijd erg leuk als ik een rijles had en had het altijd erg naar mijn zin. Fatih is een leuke en spontane instructeur waardoor mijn lessen elke dag weer leuk en nieuw waren. Ik raad de rijschool en Fatih zelf ook zeker aan bij vrienden en collega’s.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede en duidelijke instructies van goede instructeur.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede instructie en materiaal. Fijne instructeur.

...

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede rijschool met veel plezier gelest

Ik ben eind maart begonnen met een plan om op mijn verjaardag te slagen. Dit is gelukt Brookhuis dank jullie wel Met vriendelijke groet, Niels

Goede rijschool

Mijn zoon heeft Rijschool Brookhuis en zijn instructrice Marisa als zeer prettig ervaren . Prettige communicatie , duidelijke uitleg en in 1 keer geslaagd . Super bedankt Groetjes Sam en Geanne

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Goede uitleg en persoonlijke aandacht

Aandacht voor details

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Top ervaring, fijne instructeur. Gezellige tijd gehad en in 1x geslaagd!

Heel fijn, gezellig maar tegelijk ook heel serieus om dingen goed aan te leren!

Zeer plezierige instructeur!

Snelle reactie van Brookuis op mijn vragen. Ervaren, deskundige, professionele en humorvolle instructeur! Kortom: bedankt Ron, bedankt Brookhuis!

Opleidingen zijn goed geregeld

Goede docenten Duidelijke uitleg

goed geregeld

Het was prima geregeld en de lesgever was erg duidelijk. Ik heb er in korte tijd veel geleerd

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Geweldig! Super tips

Als eerste dank aan Brookhuis voor het snelle regelen van een examen datum voor de zomervakantie. Tijdens de dag BE opleiding heeft Chantal mijn perfect de tips en tricks bijgebracht, complimenten! Het was een ontspannen ochtend wat op een examen dag erg belangrijk is.

Middelmatig

Ik heb bij de verkeersschool 2 cursussen gevolgd: - theorie cursus - praktijk dag Over de praktijkdag heb ik niks op aan te merken, dit matched identiek met het praktijkexamen bij het cbr. De theorie cursus heb ik wel wat op aan te merken. De theorie dag bestond uit 2 delen: 1 hele dag en een halve dag. In de theoriecursus werd eigenlijk alleen maar ingegaan op het verkeerstechnische gedeelte. Zaken (gebruik rij- en rusttijden wet, instanties die controleren, cao, etc etc) omtrent het taxichauffeur zijnde zijn kreeg naar mijn mening te weinig aandacht wat resulteerde in het (extra) inzien van de boeken en oefenexamens. Persoonlijk zou ik dus minder verkeerstechnische uitleg en meer taxigerelateerde theorie krijgen.

Duidelijk en leuk uitgelegd

Het werd goed uitgelegd doordat het leuk werd gemaakt door het uitleggen wat ze deden. Zo blijft het lang in je hoofd zitten.

Prima rijschool

Vriendelijke instructeurs! Werd snel geholpen waarbij nodig, ik beveel deze rijschool zeker aan.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie AM

zeer prettig sfeer en goede begeleiding door Thijs en Paul

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Zeer fijne en vriendelijke begeleiding.

Goed geholpen om mijn scooter rijbewijs met succes te behalen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Kelvinstraat 1 B