fijne lessen en goede instructeurs

Op een fijne manier mijn motorrijbewijs gehaald.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goede rijschool heb fijn les gehad

Leerzame cursus, goede begeleiding

Een leerzame dag met ruim voldoende tijd en begeleiding om alle vaardigheden rondom het veilig rijden met een aanhangwagen inclusief bijzondere verrichtingen eigen te maken. Aansluitend meteen examen doen. Efficiënt.

Goede, georganiseerde lessen

Hele fijne lessen gehad en geheel zonder stress dat ik het fout deed. Dus vond het ook gezellig in de lessen en het ging ook goed! Dus top rijschool !

Gewoon top

Goed te volgen en niet saai om te volgend ondanks grote hoeveelheid leerstof dus grote complimenten naar andrew

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Mijn instructrice was erg aardig en professioneel, legde alles duidelijk uit en als je extra hulp nodig had kreeg je die ook.

Hele goede ervaring gehad

Goede uitleg gehad en fijne lessen

Goede uitleg

Leuke rij instructeur geeft goed les

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Vriendelijke instructeur die Goed heeft geholpen met het proces.

Fijne manier van leren.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Ondanks dat ik heel zenuwachtig was helemaal op m’n gemak gesteld. Een zekere aanrader

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Leuke dag, plezier, goed les gehad en geslaagd

Rustig de tijd voor uitleg theorie en lekker gereden en geoefend. Fijne instructeur die alles geduldig uitlegde. Bijzondere verrichtingen lastiger dan ik dacht maar goed geoefend.

Super fijne rijschool!

Leuke instructeur! Correcte mensen! Al met al een fijne rijschool!

gezellig en leerzaam!

Rijlessen ervaren als leerzaam en ook leuk! Rij-instructeur heeft alle geduld en houdt de lessen lekker luchtig.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Duidelijk advies en goeie instructies, alles was snel geregeld.

Dag cursus gedaan voor BE, alles is snel en goed verlopen en in 1 keer gehaald. Ook als je niet echt BE nodig hebt is het zeker zeer zinvol een keer een lesje te nemen zeer nuttige tips en je leert echt beter rijden met een aanhanger. Chantal Bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Geweldig stap voor stap begeleid

Brookhuis is zeker een goede rijschool. De instructeurs zijn erg vriendelijk. En je wordt echt goed op jouw tempo begeleid. Heb hierdoor mijn examen in één keer kunnen halen:)

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede instructies en waardevolle tips gekregen van duidelijke en vriendelijke instructrice.

Met een goede voorbereiding is dit een zinvolle dagopleiding.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede uitleg gekregen en een aardige rijinstructeur

Vriendelijk

Vriendelijk, persoonlijk, sociaal, gezellig

Helemaal top!

Ik ben heel tevreden over de lessen die ik heb gevolgd bij Brookhuis en mijn rijinstructeur Reinier! Het waren leuke en leerzame lessen waar goed aandacht aan wordt besteed!

Heerlijk relaxed!

Als jij je rijbewijs zonder druk en lekker ontspannen wil halen dan zou in zeker voor Brookhuis kiezen! Alles in één keer gehaald met de hulp van de toffe rijinstructeurs die voor je klaar staan!

Uitstekend!!

Vriendelijk personeel, bereid mee te denken. Personeel met veel ervaring die kunnen inschatten wat je nodig hebt en proberen zo goed mogelijk bij je aan te sluiten.

Fantastisch

Ik heb goeie lessen gehad en specifiek geoefend op de mogelijke routes van mijn examen daarom dat ik goed voorbereid was !

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goed geholpen en in 1x geslaagd bedankt Brookhuis !!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Ik werd waar nodig goed geholpen om mijn rijbewijs te krijgen

Wanneer ik iets niet wist, ergens moeite mee had of vragen had werd ik altijd goed en dezelfde les geholpen, zodat ik het na die les begreep of kon doen. Ook was de tussentijdse toets een handig hulpmiddel om een klein beetje het examen-gevoel te krijgen en er kennis mee te maken. Ik vond het lessen bij Brookhuis dus een erg goede hulp en het heeft mij goed geholpen om mijn rijbewijs te krijgen.

G-E-W-E-L-D-I-G

Ik was al bij een andere rijschool en was 5x gezakt! Het ging gewoon niet, ik voelde me niet begrepen en weinig moeite werd ingezet van de instructeur om mij beter te helpen en zozo besloot ik om over te stappen naar Brookhuis! Tijdens de proefles, heb ik aan brookhuis instructeur ( Herold) uitgelegd over mij rijles verleden en hij begreep mij gelijk! Hij had HEEEEEELLLLLL VEEEEL GEDULD en toonde veeeeeeeeeeeelllll Begrip! Hij pushte wanneer het nodig was maar nog steeds op een begripvolle manier! Ik voelde nooit gehaast en als ik iets fout deed, vond hij het niet erg om het weer te doen! Zoals ik al zei: GEDULDIG EN BEGRIPVOL! SUPER BEDANKT TEAM BROOKHUIS! HEROLD IS DE BESTE!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal