Ik heb de rijlessen helaas als onprettig ervaren.
Zoals ook al besproken aan de telefoon, maar bij deze nog een keer via de enquête:
Tijdens de rijlessen van Chantal Meulenbroek was ze erg verbaast over hoe ik al aan deze dag kon meedoen. Ze gaf aan dat ik een intake dag had moeten doen. Terwijl dit niet is benoemd aan de telefoon toen ik mij heb aangemeld voor deze dagcursus. Ik ging hier dus met vrij weinig ervaring naartoe, met het idee dat ik dit op deze dag zou leren.
Dat terzijde.. Doordat ik nog niet genoeg ervaring had kreeg ik een erg onprettig gevoel bij de lessen van Chantal. Door opmerkingen van haar werd ik tijdens de dagcursus alleen maar onzeker over het aanhanger rijden ipv dat ze mij op een positieve manier stimuleert om het rijbewijs te halen.
Opmerkingen als:
" Ik snap niet dat jij ooit zo jouw rijbewijs hebt gehaald."
" Jij bent iemand in het verkeer waar mensen zich aan ergeren."
" Rij jij überhaupt wel auto in het dagelijks leven?"
" Je bent erg hardleers, mijn opmerkingen zijn niet meer op 1 hand te tellen."
Terwijl ik inmiddels al zo'n 8 jaar mijn rijbewijs heb, met veel ervaring. Maar door dit soort opmerkingen erg nerveus begon te rijden.
Gelukkig wel het rijbewijs gehaald, omdat de examinator erg rustig en relaxed was. Hierdoor voelde ik mij op mijn gemak en kon ik rustig mijn rondje rijden.
Ik zou het graag aanraden, maar ben toch geschrokken van de manier van lesgeven.