zeer leerzaam en gezellig!

ik heb heel veel geleerd, ookal duurde het een beetje lang door de corona. alles is goed uitgelegd en heb veel geleerd en had ook een leuke rijinstructeur ! :)

Goede lessen

Erg goede lessen, en een goede praktijktoets.

Leuke leerzame dag

De dag was leerzaam met goede uitleg. Bij vragen werd er tijd voor mij genomen om het duidelijk uit te leggen

Top!

De instructrice was rustig en begripvol. Goede en duidelijke uitleg en vraagt door zodat het echt duidelijk is.

Topp

De instructeurs die ik heb gehad zijn top, ze leggen alles supper uit en mede door hun ben ik in 1 keer geslaagt voor mijn praktijkexamen

Super goed ervaren

Aardige mensen, goede uitleg en fijne rijroutes

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Helder en flexibel.

Het was de gehele opleiding duidelijk wat mij te wachten stond en ik goed begeleid tot mijn examen. Ook was het makkelijk om lessen te verzetten als het even niet uitkwam. Fijne ervaring:

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Enorm genoten van de leerzame en gezellig rijlessen!

De persoonlijke begeleiding van Joris maakt dat ik altijd met plezier naar de rijlessen ging! De optimistische insteek, ook als het tegen zat of een les minder goed ging maakte de rijlessen altijd prettig. Heel erg tevreden met de rijlessen van Brookhuis!

Super rijschool!

De instructeurs zijn super vriendelijk! Ze lijden je ook goed op. Super bedankt voor het behalen van mijn motor rijbewijs.

Duidelijke examengerichte opleiding

Met 2 cursisten was er ruim gelegenheid voor oefening van praktijk en overhoring van theorie. Vooraf opgestuurde theorie was doelgericht, kort en duidelijk. Instructeur Chantal was kritisch, zeer gericht op het vereiste voor het examen, gaf duidelijke en nuttige instructie.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Veel aandacht voor details!

Les gehad van Chantal meulenbroek. Gaf super goeie instructies en corrigeerde op een nette ( duidelijke) manier. Wie wil slagen voor zijn BE rijbewijs moet bij Chantal zijn.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima Rijschool met fijne rijinstructeurs.

De rijschool heeft sociale werknemers en zijn heel makkelijk in de omgang.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne sfeer, goede begeleiding en nieuwe motoren

Er heerst een fijne sfeer, krijgt goede begeleiding en er wordt gebruik gemaakt van nieuwe motoren. Positieve ervaring.

In 1 keer geslaagd!

Alles was goed geregeld. Alleen jammer dat ik zo lang moest wachten door Corona

Super!

Fijne motorlessen gehad bij Paul! Erg kundig en zorgt ervoor dat de lessen op jou afgestemd worden. Tussendoor veel gelachen en daardoor een super tijd gehad! Bedankt Paul!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Alles ging supersnel en superleuk.

De gehele cursus ging gesmeerd. Rijschool brookhuis is ook zeer geschikt voor mensen met een beperking. Brookhuis heeft mij goed ondersteund en de tijd genomen voor een persoon als mij. Voelde mij zeer op mijn gemak met de instructeur in het verkeer. Waren zeer duidelijk wat ze van je verlangen. Als ging het soms wat moeizaam. Ze gaven niet op alles is zelfs binnen normale uitgetrokken tijd afgerond. Daar mee bedoel ik dat zelfs een persoon met een beperking alles binnen normale tijd kan doen. Dit laat zien dat het personeel goed is in wat ze doen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie A

Heel fijn en leerzaam!

Ik heb maar 8 lessen gehad en eerste keer ben ik geslaagd. Het was geweldig, echt aanraden.

Leerzaam

Ik heb de dagopleiding gedaan, met vooraf een intakeles. Alles samen heeft ervoor gezorgd dat ik goed voorbereid was op het examen.

Rustige en duidelijke instructrice

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Gewoon een super dag gehad. Kan het iedereen aanbevelen

Vrolijk maar gericht les

Instructeurs vrolijk, geinteresseerd en kundig. Contact met rijschool voor afspraken duidelijk en helder. Materieel goed. Koffie is een verbeterpuntje. ;-)

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

zeer professioneel maar ook gezellig

Leuke mensen waar je goed mee kan lachen maar ook professioneel bezig zijn en er goed voor zorgen dat je klaar bent voor het examen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Duidelijke afspraken die worden nagekomen

Prima lessen met steeds dezelfde instructeur. Dat was heel prettig.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede service, wel veel wisselingen

Rijlessen zijn goed en de service en het plannen ook. Helaas had ik wel veel wisselingen van rij-instructeurs maar dit had ook verschillende redenen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Prima rijschool met uiterst bekwame en gezellige instructeur

Dagopleiding rijbewijs BE, prima verlopen en gelukkig ook geslaagd. Instructeur was een gezellige vent!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal