Goede directe hulp

Dagcursus BE gedaan. Bevalt goed om het met een ander te doen en elkaar dan af te lossen. Was ook goed dat ik al wat trailer ervaring had, dit is wel echt nodig.

Prettig en Leerzaam

Prettig en leerzaam

Fijne rijschool

Super leuke rijlessen gehad. Zowel avb als avd. Beide van een andere instructeur. Leuke instructeurs :)

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Top, aanrader.

Zeer prettige structuur van de cursus. Instructie vanuit Chantal is heel duidelijk en ze is in haar begeleiding heel geduldig en rustig. Onderweg en rondom de oefeningen geeft ze goede tips en heldere feedback. Zorgde voor mij voor een goede basis en het zelfvertrouwen om ontspannen het examen in te gaan.

Goede ervaring

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Het was een gezellige dag!!!

Ze hebben alles goed uitgelegd!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Uitstekende uitleg, met rust en geduld

Goede professionele uitleg, met op momenten wanneer het kon ook gezelligheid. Met een goed resultaat! Erg blij mee.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Allereerst ben ik zeer tevreden over het snelle schakelen van Robert (planning) om mijn lessen zo snel mogelijk in te kunnen plannen. Bij Paul (in mijn geval AVB) heb ik een rustig gevoel ervaren. Geen haast en veel aandacht geven om te evalueren en opnieuw te proberen. Bij Mark (in mijn geval AVD) heb ik duidelijkheid ervaren en is mijn zelfvertrouwen op de motor sterk vergroot. Mark heeft veel tijd voor mij genomen en mij veelal zelf laten ervaren met duidelijke instructies en evaluaties. Ik ben zeer tevreden over Brookhuis en zal hen zeker aanbevelen voor het motorrijbewijs.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Het valt reuze mee en een top dag

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Fijne les met goede instructeur

De instructeur gaf duidelijke instructies en was prettig in de omgang. Niets aan te merken op de les zelf. Ik wil graag als tip mee geven dat het fijn is als er duidelijker gecommuniceerd wordt via de mail. Ik had verwacht dat we met de lunch in een kantine zouden zitten waar je wat te drinken kunt krijgen, maar in plaats daarvan moesten we eten in de auto. Dat vond ik geen probleem, maar iets te drinken op deze dag had fijn geweest. Ook zou het prettig zijn als er een duidelijke eindtijd gecommuniceerd wordt. Ik was er vanuit gegaan dat ik na mijn examen van 2 tot 3 klaar was. Op de dag zelf kwam ik erachter dat ik moest wachten op mijn medekanditaat die een uur later moest. Hierdoor heb ik een afspraak moeten afzeggen die ik 's middags gepland had staan. Had ik geweten dat ik als eerste examen moest doen en daarna een uur had moeten wachten dan had ik die afspraak niet gemaakt. Overall een goede dag en in 1 keer geslaagd. Bedankt!

Mooie dag

Goeie opleider

Fijne gezellige relaxte instructeur

Fijne gezellige relaxte chauffeur

Janny is een topvrouw

Ik heb zo veel respect voor janny en wat een lieve vrouw is het, geeft super les. En daarom 5 sterren.

top

remco was omtzettend aardig en had veel gedult!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Relaxed en Duidelijk

Instructeur vertelde alles goed en maakte het ook duidelijk als het fout ging. Hierbij werd hij niet boos maar ging hij samen kijken naar de situatie.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Netjes, goed.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Professionele goede en duidelijke instructeurs.

Mijn BE rijbewijs in 1x gehaald door de hulp van Patrick en Chantal. Beide bevlogen instructeurs. Waarbij op dag ik nog moeite had met het achteruit rijden heeft Chantal mij de gouden tip gegeven vlak voor het examen. Nogmaals bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

kort, bondig, duidelijk en prettig

Duidelijke informatie tijdens de lessen. Geen flauwekul of lange verhalen. Alles in een prettige sfeer.

Duidelijk, veilig, begrijpend

Ruimte voor vragen en er wordt niet om je fouten heen gedraaid. Goede ondersteuning en een veilig gevoel in de auto.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goed en duidelijk uitleg van alles

In 1x geslaagd!

Ik kan Brookhuis de Rijschool en instructeur Hani van harte aanbevelen! Vanaf de eerste les voelde ik me meteen op mijn gemak. Hani is goede instructeur hij helpt je goed om je zelf voor de bereiden op het examen, Hij heeft een geweldige manier van uitleggen. En kan de meest zenuwachtige leerling tot rust brengen. Ik ben erg dankbaar voor zijn begeleiding en heb mijn rijexamen met vertrouwen en succes afgelegd. Bedankt, Hani en Brookhuis

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Super gezellige rijlessen gehad en mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

Deze rijschool raadt ik zeker aan andere mensen aan.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Duidelijke uitleg en de tijd genomen

Tijd genoeg om te oefenen en vaak genoeg herhaalt

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

goed begeleid tijdens de cursus

Bij de dagopleiding voor het BE rijbewijs zijn we de hele dag goed begeleid en ondersteund. We konden met z'n tweeën lessen. Eind van de dag beiden geslaagd!

Goede ervaring

!