Al vanaf de start van het bedrijf vaste klant naar volle tevredenheid. Uitstekende service, leveren goed werk, bereidwillig enz. enz.

Overleg als er iets vervangen moet worden, houden zo !

onovertroffen toewijding

Sinds 2015 ben ik al klant. Ze overtreffen de essentie van een garage. Na al die jaren is de passie voor auto's gebleven !

Staan altijd voor je klaar.

Ook voor wat de officiële Alfa garage niet oplost kan je bij RB terecht.

Altijd goed geholpen

Ik ben pas een jaar bij RB maar ik krijg de indruk dat het vakkundige mensen zijn.

Deskundig en betrouwbaar

Altijd bereikbaar, altijd behulpzaam, altijd deskundig en altijd eerlijk.

Prima kwaliteit wordt hier geleverd tegen redelijke prijzen

Betrouwbaar

Al jaren een vertrouwd adres

De kennis en kunde van deze heren maakt dat ik hier al jaren kom naar volle tevredenheid. Ik kan een ieder dit bedrijf meer dan aanbevelen. Heb hier naast al het onderhoud van diverse auto’s (Fiat, Nissan, Ford en Renault) ook een auto aangeschaft. Een prettig contact, eerlijk advies en zeer nette prijzen. Al met al een topbedrijf dat het verschil weet te maken in de regio. Inmiddels zelf woonachtig in Hellevoetsluis, maar nog steeds een trouwe klant. Ik weet dat mijn auto’s hier in goede handen zijn en daar rij ik met liefde een paar km’s extra voor. Niks anders dan lof voor Rafael en Benar!

Super service

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Kundig en service gericht

De heren denken actief mee en helpen je met een oorecht en passend advies. Reparaties gaan in overleg en altijd vooraf met een prijs indicatie.

altijd een pretige daar

goede survise en zeer klant vriendelijk

Klantvriendelijk en servicegericht

Ik kwam voor APK en bleek ook grote beurt nodig te hebben. Dit werd goed uitgezocht en vervolgens konden de werkzaamheden meteen in hun planning ingepast worden zodat ik niet nog een keer hoefde terug te komen. Ben tevens tevreden met het resultaat.

Toppers

Naast mijn APK kan ik altijd terecht indien nodig op de dag zelf.

Prima service houden zo !

Prijs en kwaliteit zijn prima, auto goed onderhouden, en altijd volgens goede afspraken !

Klantvriendelijk, servicegericht, goede prijs kwaliteit verhouding. Oplossing gericht.

fijne garage

ik kom er al jaren met plezier en kundig geholpen!

Wordt uitstekend geholpen

Vriendelijke autobedrijf waar je prettig wordt geholpen Deze mensen hebben echt verstand van auto’s en campers

Netjes en betrouwbaar

RB komt altijd afspraken na. Het onderhoud aan onze auto’s wordt altijd netjes, goed en betaalbaar uitgevoerd.

Werd goed geholpen en werden de werkzaamheden goed uitgevoerd.

Geweldige service!

Zowel R als B (RB dus) zijn vakbekwame mensen, nemen altijd de tijd voor je en zorgen ervoor dat je auto zo snel mogelijk weer gemaakt is. Blij met een autobedrijf zo dichtbij

Gewoon eerlijk en goed bedrijf

Zowe mijn camper als auto worden top onderhouden.

snelle en uitstekende service en vakmanschap

snelle en uitstekende service en vakmanschap

Goede verhouding tussen dienst en prijs

Klantvriendelijk

Goede vakkundige snelle service!

Al meer dan 10 jaar mijn auto’s in onderhoud bij Rafaël en Banar tot volle tevredenheid. Altijd behulpzaam en vriendelijk. Goede service.

Zwarte Zee 24

3144DE Maassluis