Altijd goed service

Zodra je bij de mannen van RB binnen stapt wordt je goed en eerlijk geholpen. Ze zijn zeer service gericht en leveren goed werk af.

Je wordt daar altijd fijn geholpen

Prima service. Betrouwbare prognose kosten. Goede kwalitatieve reparaties.

Vakmanschap en meedenkend

Redelijk geprijsd en duidelijk omschreven wat er gebeurt is

prettige en klantvriendelijke houding

idem

Staan altijd voor mij klaar. Goed vakmanschap.

Vakkundig en behulpzaam, klantvriendelijk

Ik heb al jaren alleen positieve ervaringen met RB. De medewerkers zijn vakkundig en behulpzaam in allerlei opzichten. Ook als je zonder afspraak langskomt met een plots opgetreden storing of probleem met de auto word je goed geholpen! Klantvriendelijk en komen hun afspraken na en overleggen mbt reparatie en de kosten.

Snel

Duidelijk en snel doen wat ze beloven

Ik kom er al jaren. Super goed en gezellig autobedrijf. Ga zo door mannen.

Uitstekende deskundige service

Onze auto's worden altijd stipt en goed onderhouden. Prijzen worden vooraf bekend gesteld en nagekomen. Altijd is men vriendelijk en behulpzaam. Alle lof!!!

Uitstekende service

Altijd keurig te woord gestaan. Snelle en uitstekende service.

Deskundig

Beleefd en correct

Perfecte garage uitstekende kwaliteit en zeer vriendelijk personeel.

Al vele jaren zinde auto's in ons gezin in onderhoud bij RB, dit naar onze volle tevredenheid. Het is altijd een plezier om de auto bij dit bedrijf achter te laten wetende dat je hem weer piek fijn in orde terug krijgt. Wij ervaren autobedrijf RB als een zeer betrouwbare garage die uitstekend werk levert en je uitstekend op de hoogte brengt van de eventuele meerkosten. Het personeel dat er werkt is zeer vriendelijk en weet waar ze over praten. Ik kan U de garage dan ook echt aanraden. Geen tevreden Klant.

Fantastische service!

Deze jongens staan altijd klaar om je te helpen. Ik kreeg zaterdag mijn auto niet gestart. Ik belde en binnen 5 minuten kwam er hulp waardoor ik achter jullie aan naar de garage kon rijden, een uur later kon ik mijn auto ophalen met een nieuwe accu en een ook nog een veilig voorwiel. Superbedankt voor de snelle, goede, persoonlijke en vriendelijke service!

Altijd snel en goed geholpen

Uitstekende service. Mankement aan auto direct verholpen. Klaar terwijl u wacht!

Zeer ervaren en aardige monteurs. Mankement aan auto direct verholpen. Zeer tevreden klant!

Snelle service, staan altijd voor je klaar.

Dit is gewoon een garage die betrouwbaar overkomt. Goede service en advies.

Goede service en zeer meedenkend !

Hard werkende en zeer op service gerichte garage, komt gemaakte afspraken altijd na en vooraf prijsafspraak van een eventuele reparatie. Prima vakmensen, succes !

Prima autobedrijf: deskundig en vriendelijk!

Al jaren onze camperbus in onderhoud. De laatste keer april 2021 : APK + kleine beurt + bandenwissel winter/zomer + lakbeschadigingen aan het dak keurig weggewerkt + acceptabele totaalnota.

met problemen krijg ik direkt antwoord

perfect

afspraak te regelen. Goede service.

eerlijk en betrouwbaar

vanaf het bestaan van RB ben ik klant en zeer tevreden, nog nooit teleurgesteld. een bedrijf waar je op kunt rekenen dus in feite staat het hiervoor al, eerlijk en betrouwbaar en daar gaat het toch echt om zeker in deze branche.

gewoon goed

Heel goede service.Vakmensen.

Staan altijd voor je klaar

vriendelijke medewerkers, vakkundige reparatie

Binnengekomen via een advertentie op internet, trotse eigenaar van m'n eerste Mercedes Benz geworden, zeer tevreden over de afhandeling door RB

Zwarte Zee 24

3144DE Maassluis