is erg goed

is erg goed

staan altijd voor je klaar.

Goede service.Komen altijd mijn auto ophalen en terug brengen.Fijne service.

accuraat en netjes

De oldtimer van mijn vrouw is bij hun al vanaf het begin in onderhoud. Mijn auto is nu 4 jaar oud en gaat volgend jaar ook bij hun in onderhoud.

Erg tevreden met de deskundigheid en klantvriendelijkheid

Ik ben al jaren een tevreden klant bij deze garage. Ze zijn deskundig en je wordt vriendelijk geholpen.

Snel en correct

Stonden direct klaar en hielden mij keurig op de hoogte van kosten en verloop

Super, Geweldig Geholpen

Autobedrijf RB, geeft goede service en advies. En goede partner wat betreft auto en techniek.

Prima vakmanschap en zeer betrouwbaar

Wij hebben meerdere auto's bij R&B in onderhoud. BMW 320D Alfa en Lancia tot volle tevredenheid en dat tegen redelijke prijzen

Ik ben alle keren prettig geholpen

Een groot voordeel van RB is dat de medewerkers meedenken met de klant. Samen zoeken we de meest geschikte oplossing.

Betrouwbare garage

Vlotte hulp en afhandeling

vakkundig en goed

Goede ervaringen zijn kundig en eerlijk, informeren als de kosten meer worden en laten zien wat er gedaan is. top bedrijf

Prima service en doen wat ze beloven.

Prima service en ze doen wat ze zeggen

Goed werkende website en makkelijk te gebruiken.

Altijd snelle en prima service.

Afspraken kunnen snel worden gemaakt en de auto is voor alle werkzaamheden in prima handen. Vakmanschap is top!!

Goed en naar tevredenheid geholpen

Vriendelijk ontvangen. Vakbekwame medewerkers.

Altijd service en aandacht als je langs komt met een vraag !

Geweldig klantgerichte service, prijs en kwaliteit is prima, er wordt met de mensen meegedacht en een ophaalservice als de auto een beurt moet hebben, ik ben er blij mee en heb er vertrouwen in, gewoon doorgaan zo !

Goed en snel service door professionele mensen!

Altijd tevreden, duidelijke uitleg. Men denk altijd mee. Niet alleen standard dingen, maar kijken verder naar en adviseren wat te doen en wat niet. Dit helpt wel - kan niet bang zijn door onverwachte storingen.

Snel en vriendelijke greholpen. Snel een afspraak voor de reparatie.

Reparatie snel uitgevoerd. Kon er op wachten.

Ga nooit meer naar een andere.

Gepassioneerd bedrijf. Ik ben er al bijna 5 jaar klant. Beter heb ik in 51 jaar niet meegemaakt.

Leveren prima kwaliteit voor een gunstige prijs

Zijn een aantal keren met onze auto's ( BMW Lancia en Alfa ) voor reparatie e/o APK bij Autobedrijf RB langs geweest. Vriendelijk en vakkundig geholpen tegen een aannemelijk tarief. Wij vinden dit bedrijf TOP! Fam. J van Asten. Schiedam.

Top service

Snelle nette service, deskundige reparatie

Toppers!

Voor de 2e keer mijn stalen ros bij de heren laten keuren incl. grote beurt. Zeer eerlijke en vriendelijke communicatie; werken snel en effectief.

Oplossend gericht

In overleg samen een probleem verholpen

Goed.tevreden.

De ervaring open eerlijk. Hoop dat het zo blijft.

Aardige vakkundige jongens

Weten alles van Italiaanse auto’s

alle service onder een dak

professioneel

Zwarte Zee 24