netjes behandeld

is een prima bedrijf, keurig behandeld.

Zeer goede en prettige ervaring

Recentelijk een auto bij hun gekocht. Werd prettig geholpen. Vriendelijk en snelle communicatie daardoor Snel tot een deal kunnen komen. Puntjes die verbeterd moesten worden werden goed uitgevoerd. Ook nadat ik na 1.5maand wat nieuwe punten ontdekte werd dit zonder problemen opgelost. Zou er zo weer een auto kopen.

zeer goed

Prettig geholpen, mooie auto’s en voor mij belangrijk eerlijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed geholpen. Fijne service.

Goed geholpen. Goede auto kunnen kopen met inruil. Wat probleempjes bij het afleveren maar snel en goed verholpen.

Dylan

Toppers

• Deskundigheid/Vakmanschap

Opnieuw een zeer goede ervaring

Zijn wezen kijken naar een auto. Goede uitleg gekregen en een mooie inruil prijs voor onze auto. Niets is te veel echt alles wordt geregeld.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Onlangs een auto gekocht bij van Lonkhuijzen. Vriendelijke mensen die eerlijk zijn. De deal was snel gemaakt, de punten die ik had over de auto werd na geluisterd en zo goed mogelijk verwerkt. Top service, aanrader!

Toppie

Uitzoeken, proefrit en kopen ging perfect

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijke uitleg, vriendelijk en goede service

Vakmanschap, betrouwbaar

• Deskundigheid/Vakmanschap

Nette autodealer, we zijn goed geholpen.

Netjes geholpen en alles in alle rust. Proefrit kunnen maken op ons gemak en verder een no nonsens autogarage.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service doen wat ze beloven

Veel keuze, goede prijs kwaliteit verhouding. Goede afhandeling.

fijne ontvangst en uitleg

mooie hal fijne mensen en goed geholpen. Prima in orde!

Geweldige service

Ze komen de afspraak na Hij stond keurig gepoetst klaar

In 1 woord top

Wij kwamen wij zagen en wij kochten!! Wat een goed bedrijf Snel alles geregeld en super lekkere leuke attentie mogen ontvangen Wij zijn voorlopig voorzien nu maar zal zeker jullie voorstellen bij en aan andere!!

Erg klantvriendelijk en attent

Voor ons is het de eerste keer dat wij een auto bij Van Lonkhuijzen hebben gekocht. We zijn erg blij met de auto en de goede inruil. Je kunt rustig rondkijken en als je vragen hebt dan nemen ze alle tijd voor je. Afspraak is afspraak en ze leveren goede kwaliteit en persoonlijke service. Wij kunnen van Lonkhuijzen zeker aanbevelen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel en efficiënt en vriendelijk

Snelle en goede service. Vriendelijke eigenaar. Persoonlijk in contact.

Snelle goede vriendelijke service

Zeer mooie auto gekocht en goede inruil

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top deal / dealer ga eens koffie drinken.

Het begon met een kop koffie. Fijn geholpen even gewacht met de beoordeling, maar we zijn erg blij met de auto en de deal. Er is alle tijd genomen, geen druk om te kopen met een goede uitleg van de auto. Dankjewel

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed advies en snel afgehandeld

Fijne ontvangst en goed ingespeeld op de wensen die wij hadden. Gekozen auto snel rijklaar gemaakt.

TOP

Nemen de telefoon op, reageren snel, doen wat ze beloven, afspraak is afspraak, eerlijk gezegd nóg beter dan je verwacht, heerlijk!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Ben heel blij met de auto die ik gekocht heb! Ik ben goed geholpen en geïnformeerd. Alles in een fijne informele en prettige sfeer. Voorlopig hoeft ik geen andere auto, maar bij de volgende ga ik zeker eerst weer naar Van Lonkhuizen auto’s. Bedankt voor de service enger wederzijds vertrouwen!

Betrouwbaar

Levert kwaliteit, zijn vriendelijke en eerlijk.

Hele fijne service

Ik werd goed geholpen. De auto was ook snel klaar. Vriendelijke en fijne service! Top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

No nonsense, prachtige auto gekocht

Zonder afspraak langs, konden gelijk proefrit maken. Week daarop alles geregeld, snel, vakkundig en netjes afgeleverd, zonder poespas, Top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

had een afspraak met de verkoper, om een Kia Xceed te bekijken. na het voor stellen , wist de verkoper dat ik email had gestuurd. om de auto te bekijken, na goed advies heb ik gekozen voor de witte Kia Xceed en hij bevalt goed

Ambachtsweg 8

6673DK Andelst