voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie showroom met jong gebruikte auto\'s. Na de aankoop een tweetal punten kosteloost gerepareerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie auto aangeschaft. Goede deal kunnen maken. Gaf goed gevoel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in 1 woord: geweldig! Niet alleen het assortiment is zeer ruim, maar vooral het meedenken en meeleven met onze situatie - na een ongeluk is onze auto total loss - is ons een uitstekende oplossing aangeboden. Echt een aanrader dit bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super. Gewoon afspraak is afspraak ! Dat maak je niet overal meer mee tegenwoordig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf, heldere afspraken, goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed netjes alles geregeld zoals afgesproken., bij ophalen van de auto was deze zelfs nog schoon gemaakt wat niet de afspraak was .\r\nWij zouden hem zo meenemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede directe service. \r\nRecht toe recht aan, niks eromheen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes ongedwongen. verkoper zakelijk maar geen persoon die zich opdringt om te verkopen. zeer net bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen, goede auto\'s, alles netjes gegaan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij kwamen kijken naar een Ford. Bleek dat degene waar wij voor kwamen te vroeg op het net was gezet. Hij was niet gepoetst en schoongemaakt. Wij wilden de auto na een proefrit toch hebben. Bij het ophalen was hij gepoetst, 4 nieuwe banden,APK, op ons verzoek een trekhaak en een rubber vervangen. Ook een goede inruilprijs voor onze auto gekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig goed bedrijf met TOP service. Zelden een autobedrijf meegemaakt die meedenken met de koper en er voor hen zijn wanneer nodig. Michiel van Stuyvenberg bedankt voor alles !!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een heel prettige ervaring met van lonkhuijzen auto s\r\n\r\nHeel klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk te woord gestaan en een prettige sfeer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie auto\'s vriendelijke ontvangst, goede voorlichting.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, snelle service, auto is goed afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig service bij de aanschaf van een gebruikte auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allereerst een mooie en overzichtelijke site. Bij aankoop was het eerste contact was gelijk goed. Er werd op een maandagavond na sluitingstijd tijd voor ons vrij gemaakt. De verkoper had een luisterend oor en gaf ons een advies op maat. De gemaakte afspraken werden nagekomen. Bij dit bedrijf kunt u met een gerust hart komen om een occacion uit te zoeken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn bedrijf . al vijf auto :s gekocht bij dit bedrijf!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ambachtsweg 8