Voor de tweede keer een auto hier gekocht en ook na 5 jaar weer prima geholpen door Gert Jan en zijn zoon. Auto had een paar kleine deukjes en die hebben ze er fantastisch uit gehaald. Een bedrijf om binnen te stappen, je voelt totaal geen druk bij het kopen. Auto word netjes afgeleverd met een lekkere zak snoep voor onderweg. Top! Ga zo door mannen en tot over een paar jaar.
Leuke mensen lekkere chocolademelk mooie auto's eigelijk alles goed
Netjes te woord gestaan en goed geholpen. Tevreden
Medewerkers zijn service gericht en beantwoorden alle vragen. Daarnaast was de auto die ik kocht van uitstekende kwaliteit.
Net bedrijf alle afspraken worden netjes nagekomen . Nette auto's voor scherpe prijzen. Echt een aanrader !!
Erg net bedrijf waar je zeer goed geholpen wordt
Ik ben zeer tevreden over van lonkhuijzen! Service was goed! De auto spik en span afgeleverd, met een mooi zakje snoep voor de terugreis. Zeker een aanrader!
Auto in prima staat. Vriendelijke uitleg, niets opdringerigs. Wij wisten wat wij wilden en Lonkhuijzen kon ons helpen.
Mooie ford focus gekocht. Prima geadviseerd en weer met een goed gevoel de deur uitgereden.
Auto ingeruild waarbij alles netjes en correct is afgehandeld. Service is snel, vriendelijk en behulpzaam. Oplevering geheel volgens afspraak verlopen.
Ruim aanbod en vriendelijke mensen, goede service.
goed en to the point
Altijd oprecht en klant gericht, Prima bedrijf om zaken mee te doen.
Alweer de 5e auto hier gekocht Ruime keuzen en uitstekende service.
Hele sympathieke verkoper, erg behulpzaam en geduldig. Uitstekende service.
We waren op zoek naar een bedrijfs auto. Er was keuze uit een aantal, in 2 een proefrit gemaakt. Dit was geen probleem. Uiteindelijk kregen we na de beslissing te horen dat hij er nog 2 nieuwe banden, kleine beurt en extra sleutel aan toegevoegd had. Super service!
Goed, betrouwbaar
Betrouwbare partner om zaken mee te doen!
Rustig, niet opdringerig, meedenkend en oplossingsgericht. Leuke attentie bij verkoop.
Eerste aankoop van eigen auto werd geduldig geholpen alles werd goed uitgelegd. Waardoor ik met een goed gevoel met mijn Auto naar huis ben gegaan.
Ze denken mee met welke auto geschikt voor je is. Nemen de tijd voor je. En auto wordt bijna in nieuwstaat afgeleverd. Inmiddels mijn 2e auto hier gekocht en.de volgende auto gaat ook zeker weer via hun
Een geweldige combinatie van, kennis van zaken en gewoon normaal blijven..geen verkoop praatjes maar eerlijke feiten, cijfers en adviezen. En....super snelle service ondanks de vakantie periode. Bedank Michiel.
Onze 8e auto alweer in 20 jaat tijd gekocht bij van Lonkhuijzen. En al 8 keer als uitermate tevreden klant huiswaarts gekeerd. Een heel goed bedrijf dat op alle fronten uitblinkt
Na contact te hebben gehad over een proefrit zagen we bij aankomst een auto die ons beter aanstond. Met deze auto een proefrit gemaakt en gelijk tot de koop overgegaan. Alles is prima afgehandeld, zoals besproken. Fijn bedrijf, dat veel moeite doet om te zorgen dat kopers tevreden zijn.
Een mooie auto gekocht. Voor een goede prijs. En erg vriendelijk geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ga zo door!