Vriendelijk, meedenkend en super service!

We waren op zoek naar een bedrijfs auto. Er was keuze uit een aantal, in 2 een proefrit gemaakt. Dit was geen probleem. Uiteindelijk kregen we na de beslissing te horen dat hij er nog 2 nieuwe banden, kleine beurt en extra sleutel aan toegevoegd had. Super service!

Gewoon een goed bedrijf

Goed, betrouwbaar

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner om zaken mee te doen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Rustig, niet opdringerig, meedenkend en oplossingsgericht. Leuke attentie bij verkoop.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Eerste aankoop van eigen auto werd geduldig geholpen alles werd goed uitgelegd. Waardoor ik met een goed gevoel met mijn Auto naar huis ben gegaan.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ze denken mee met welke auto geschikt voor je is. Nemen de tijd voor je. En auto wordt bijna in nieuwstaat afgeleverd. Inmiddels mijn 2e auto hier gekocht en.de volgende auto gaat ook zeker weer via hun

• Deskundigheid/Vakmanschap

Lekker gewoon en enorm vriendelijk, behulpzaam, snelle service en denken met de klant mee

Een geweldige combinatie van, kennis van zaken en gewoon normaal blijven..geen verkoop praatjes maar eerlijke feiten, cijfers en adviezen. En....super snelle service ondanks de vakantie periode. Bedank Michiel.

TOP!!!

Onze 8e auto alweer in 20 jaat tijd gekocht bij van Lonkhuijzen. En al 8 keer als uitermate tevreden klant huiswaarts gekeerd. Een heel goed bedrijf dat op alle fronten uitblinkt

Prima ervaring !!!

Na contact te hebben gehad over een proefrit zagen we bij aankomst een auto die ons beter aanstond. Met deze auto een proefrit gemaakt en gelijk tot de koop overgegaan. Alles is prima afgehandeld, zoals besproken. Fijn bedrijf, dat veel moeite doet om te zorgen dat kopers tevreden zijn.

Top!

Een mooie auto gekocht. Voor een goede prijs. En erg vriendelijk geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ga zo door!

Fijne garage!

Fijne garage waar alles goed word geregeld!

open, transparant en eerlijk

voor het eerst bij van Lonkhuijzen een auto gekocht. Een verademing ten opzichte van eerdere autohandelaren waar ik weleens een auto heb gekocht. Met een eerlijke prijs geboden voor mijn in te ruilen auto, heldere afspraken omtrent aanpassingen en aflevering. Wat mij tevens opviel is de netheid van het bedrijf van vloer tot en met de toiletten was alles keurig en schoon. Heb ik weleens anders meegemaakt. De communicatie met beide heren was prima snel en adequaat. Kortom een aanrader.Bij mijn eventuele volgende auto ga ik zeker ook van Lonkhuijzen raadplegen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Perfect adres om een auto te kopen.

Wederom fantastisch geholpen bij de aankoop van een andere auto, ze denken echt met alles mee!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mooie Ford focus gekocht. Zeer tevreden !

Half december 2021 heb ik een mooie Ford Focus gekocht met weinig kilometers op de teller. Perfect geholpen door Michiel en een mooie prijs terug gekregen voor mijn oude auto. Nu, 4 maanden later ben ik nog steeds blij met deze fantastische aankoop. Non nonsens bedrijf waar de klant centraal staat. Michiel nogmaals bedankt !

• Deskundigheid/Vakmanschap

Service yericht, efg klantvriendelijk.

Het was al een fijn binnen komen, je krijgt de tijd om rond te kijken en ze helpen je waar nodig. We zijn eorm goed geholpen en hebben een mooie auto gekocht.

Goed geholpen

Meedenken met de klant. Eerlijke prijs voor een goed product

Goed autobedrijf en goede service

Goed autobedrijf en goede service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Klantvriendelijk, goede en snelle service !

Na heel fijn telefonisch contact kon ik gelijk terecht, werd vriendelijk ontvangen. Na goede en snelle service een hele mooie auto aangeschaft.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitermate vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen.

Een jonge occasion gekocht met weinig kilometers in nieuwstaat. Alle onderhoudspapieren aanwezig. Auto keurig netjes afgeleverd conform afspraak. Navigatiekaart van Nederland ontbrak vanwege importauto. Dit werd snel en goed opgelost.

Gewoon correct.

Werd gewoon netjes te woord gestaan.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

goede ontvangst. geweldig !

de koffie was ook super , niet zo sterk als bij andere toko s , super !

Goede service, goed geholpen

Goede auto's, goede verkopers met kennis van zaken

Mooie occasions

Met een uitstekende service. Voor de tweede keer met volle tevredenheid een auto gekocht.

goede service

Ambachtsweg 8