Uitstekend!

Inmiddels mijn derde auto gekocht bij van lonkhujzen. Wederom goed en vriendelijk geholpen. Er is een ruime keuze tegen scherpe prijzen. Echt een aanrader!

Uitstekend zaken gedaan...

Met de aankoop van mijn auto en de daarbij behorende inruil zijn wederzijds plezierig verlopen. Met goed overleg bij een geschikte auto is altijd sprake van overleg. En dat is belangrijk voor beide partijen. Bij een zakelijke transactie die eenzijdig verloopt is geen goede transactie mogelijk. Bij Lonkhuijzen dus wel. En dat is voor vele autoliefhebbers van groot belang....

Fijne collega!

Als autobedrijf voor ons een betrouwbare collega met wie wij graag zaken doen!

Super goed!

Voor de tweede keer hier een auto gekocht. Een no-nonsense garage waar men zich aan de afspraken houden. Rustige en zeer vriendelijke verkoop. Perfect, niets op aan te merken.

Perfecte service

Vriendelijk ontvangen in Andelst met lekkere koffie, de afspraken die we telefonisch gemaakt zijn allemaal nagekomen. Prima prijs gekregen voor mijn inruil auto. Een goed adres om een occasion aan te schaffen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede auto, goede verkoper, goede prijs.

Vriendelijke service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed, snel en goede prijs

Super geholpen

Goed geholpen, prijs prima

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel erg fijn geholpen, hele goede service

Eerste auto voor mijn dochter hier gekocht, prima geholpen. Alles wat afgesproken was keurig nagekomen en zelfs als extra nieuwe banden omdat ze beginnend bestuurder is. Kortom: wij zijn erg tevreden!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, weer een fijn auto gekocht. Dank je wel!!

Het was geweldig

Zeer vriendelijk ontvangen en super geholpen en de uitleg en vragen werden op zeer fijne manier beantwoord, Eigenlijk in een woord,super fijn bedrijf.

Zeer klantgericht

Een bijzonder klantvriendelijke benadering, deskundig en maatwerk-advies, op basis van een goede interpretatie van behoeften en wensen van de klant. Zorgvuldige en flexibele afhandeling van de verkoop en aflevering

Goed en netjes geholpen.

Ruim assortiment. Goed, vriendelijk en netjes geholpen bij de aankoop. Schappelijk bod op onze inruilauto. Levering auto duurde langer dan verwacht, maar tussentijds goed en keurig geïnformeerd over voortgang.

Super!

Mooie auto's scherpe prijzen vriendelijk personeel! Aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Gastvrij, duidelijk, reëel en vlot.

Mooi en divers aanbod van occasions. Gastvrij onthaal en vlotte aflevering.

Netjes geholpen

Correct bedrijf

Idd, no nonsen bedrijf.

Uiteindelijk toch een auto gekocht bij van lonkhuijzen auto’s , dit lag niet aan hun maar natuurlijk maar keer zijde. Bedankt voor het geduld en de oprechtheid. Tot de volgende keer. Mark Willemsen

Uitstekende service en transparantie

Goed geholpen door vriendelijk personeel. Open en eerlijk in de communicatie en afspraken worden nagekomen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mooie auto voor een mooie prijs, nette service en vriendelijk personeel!

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Een eerlijk bedrijf met super vriendelijke mensen en een uitstekende service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuk bedrijf met knappe occasions.

Flink aanbod met nette auto's.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en fijn te woord gestaan,aflevering auto was prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij leerde dit bedrijf kennen via onze zoon die er zelf naar volle tevredenheid geadviseerd en erg goed geholpen is.\r\nWij hebben er nu ook een auto gekocht en zijn er ook erg goed geholpen door de verkoper Van stuivenberg \r\nChapeau van lonkhuizen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een geweldige fijne, eerlijke en oprechte mensen. De afgelopen 15 jaar drie auto\'s gekocht. Alle auto\'s zijn prima afgeleverd en veel plezier van gehad. Geen kleine lettertjes. Ze geven altijd een goede en eerlijke prijs voor de inruilauto. De gekochte auto ziet er altijd prima uit.\r\nEen geweldig bedrijf.

Ambachtsweg 8

6673DK Andelst