We zijn zeer tevreden over de service en hulp die we hebben gekregen. Het bedrijf is altijd heel eerlijk en meedenkend. In een woord geweldig.

Goede service vriendelijke medewerkers

Goede service vriendelijke medewerkers

Wat een geweldig bedrijf met een topservice

Onze ervaring met dit bedrijf is in één woord verpakt . Top !!

Betrouwbare garage, vriendelijk personeel, heel tevreden!

Klantgericht en vriendelijk personeel. Goede sfeer in de zaak. Heel blij met de auto die ik bij jullie heb gekocht.

kan niet beter

iedereen is betrokken, leeft mee, denkt mee

Zoals we gewend zijn; perfect

Vanaf het moment van de vraag om informatie, tot en met het afleveren van de auto, duidelijk in het verstrekken van de informatie. En zoals voorheen, nemen ze de tijd voor je.

Heel tevreden, prettig te woord gestaan.

Uitgebreide toelichting, proefrit en de auto is keurig afgeleverd. Jammer dat de verkoper vergeten was de tank vol te gooien en nieuwe matten was vergeten. Maar dat werd ter plekke geregeld.

Ik ben van huis gehaald toen ik mijn auto kon ophalen. Daarbij een volle tank bij aflevering en ook nog 2 flessen wijn

Super vriendelijk en goede verkoop

We zijn geholpen door Niels bij de aankoop van onze Suzuki Jimny. Goede eerlijke en oprechte verkoper. We zijn heel blij met onze aankoop.

Goed ontvangen .in de showroom.

Mijn ervaring ,voldoende tijd om zelf naar div.modellen te kijken. Na een keuze uitgebreide informatie gekregen en zelfs een proefrit kunnen maken. Besloten tot koop met weer uitgebreide info van de verkoper.

Geholpen door Niels Noordman

We zijn zeer tevreden over de service van de garage van Bruchem goed geholpen Fam GMuller te Groningen

Vriendelijk en behulpzaam

Het was een bijzondere ervaring, deskundig en vriendelijk geholpen door Joberth. Een mooie auto gekocht en goed in kunnen ruilen. Ook heeft Joberth nog extra geholpen met de verzekering. Al het gesproken personeel is vriendelijk en de koffie is van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service.

Dik tevreden!

Ook dik tevreden.

Top geholpen

Zijn zeer vriendelijk en goed geholpen bij de aankoop van onze Scross buitengewoon goed en vriendelijk personeel

super goede service van fijne en ervaren mensen

mijn ervaring met jullie is nog maar kort, maar ik ben er zeer tevreden over.

Hier word je echt als klant behandeld, communicatie is meer dan prima!

Wij waren op zoek naar een Suzuki Jimny. Na een zeer slechte ervaring met de Suzuki dealer in onze woonplaats, zijn we via de Bovag website bij Autoservice van Bruchem terecht gekomen. Zoals bekend is een auto voor een groot deel emotie. Met 'walk the talk/afspraken nakomen' hebben wij een excellente ervaring met Autoservice van Bruchem. Het was bijna een feestje :-). Zeer zeker aan te bevelen!

Beste garagebedrijf van Zwolle en omtrek

Van receptie tot werkplaats en van administratie tot en met verkoopadviseur gewoon top! Vakmensen met servicegedeelte en verstand van auto’s in het bloed. Vandaag onze 6e auto daar gekocht en al jaren vol tevreden over service van dit mooie familiebedrijf. Scherpe aanbiedingen zijn mooi mee genomen maar…..kwaliteit en service zijn bij ons belangrijker.

Prettige, warme bejegening

Bereidwillig in meedenken, zeer vriendelijk, nemen de tijd voor je

al jaren een betrouwbare, vriendelijke en servicegerichte dealer

om de klantvriendelijk service komen wij elke keer weer terug

Prettig

Goede service en uitleg

Erg goed geholpen!

Communicatie verliep uitstekend. Ik ben erg goed geholpen.

Geweldige service.

Goede vakmensen aan het werk en een geweldige service.

Gastvrij en vakkundig!

In dit bedrijf voel ik mij welkom en er is alle tijd en ruimte voor mij als klant! Ruimte om te overleggen en vragen te stellen. Tevreden ging ik dan ook, met mijn nieuwe aankoop en een bos bloemen de deur uit!

Je wordt goed en snel geholpen.

Zie bovenstaand

Gedegen advies, goede service

Prima benadering van nieuwe klanten, door een goed advies uiteindelijk gekozen voor een ander model dan waar we voor kwamen! Geen dag spijt van gehad.

Currieweg 2

8013RA Zwolle