goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima bedrijf. Klantgericht en deskundig -voor zover ik dat kan beoordelen.\r\nIk ben zeer tevreden.\r\nEn over de prijs kan ik ook niet oordelen. Een auto laten onderhouden is altijd duur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend meedenken.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super. ze denken oplossing gericht en zeer klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, zeer tevreden, klantgericht en deskundige medewerkers!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds een maand ben ik de trotse eigenaar van een suzuki swift sport uit 2012. Heb deze bij van Bruchem in zwolle gekocht. Vanaf het moment dat ik de auto op de site heb zien staan tot aan de verkoop ben ik supers tevreden hoe alles verlopen is. Ik heb aldoor contact gehad met Marcel Steinebach. Het gevoel om de auto te kopen ging zeer prettig. Geen opdringerige verkopers die iets moeten verkopen maar je kan er rustig kijken en alles vragen. We werden voor de testrit welkom geheten en kregen netjes wat te drinken. De testrit zelf was ook prima. Daarna gingen we om de tafel zitten om tot de koop over te gaan. Ik had hierbij inruil van een auto waarbij er een hele nette prijs gegeven werd voor mijn auto. Marcel vertelde zelf al erg veel over de auto en ik hoefde daarom niet eens vragen te stellen. Er was kennis over de auto. Na 2 weken mocht ik de auto ophalen. Er werd wederom rustig de tijd genomen en alles wat gedaan zou worden is uitgelegt en toen de overdracht van de sleutels. Trots als een pauw mocht ik gaan maar niet te vergeten kreeg er nog een lekkere taart bij welke ons goed gesmaakt heeft. In de toekomst ga ik hier zekers heen voor mijn onderhoud hier weten ze wat klantenservice nog is en is de klant ook echt een koning ( in mijn geval koningin )!!!!!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd een prettig en provecioneel \r\nContact

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst kundig en vriendelijk personeel!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positief! Heel fijn in overlegsituatie\'s, meedenken enz

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede snelle service, duidelijke communicatie.\r\nEn een goede prijs/kwaliteit verhouding.\r\nKortom, wat wil je nog meer?

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen, netjes gebeld over de kosten en dezelfde gerepareerd! Top

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twaalf jaar mijn auto in onderhoud bij van Bruchem,dat zegt op zich al genoeg.Vooral ook de afgelopen zomer\r\nde restauratie van mijn verongelukte Subaru was geweldig.\r\nNiets dan lof.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig en professioneel geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 1,5 jaar blij met hoe ontzettend persoonlijk en betrokken dhr van Bruchem en zijn collega’s zijn. Flexibel, betrouwbaar en deskundig; absoluut aan te raden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Om 17:40 bellen met een spoedje, om 17:45 in de werkplaats staan en om 18:00 met een gefixte auto wegrijden. Daardoor nog dezelfde nacht veilig een lange afstand kunnen leggen. \r\n\r\nUitmuntende service is wat je bij Van Bruchem krijgt. Een vakkundige en eerlijke garage met oog voor de klant en super klantvriendelijk personeel. Chapeau! \r\n\r\nBij onderhoud en beurten altijd duidelijke communicatie en afstemming. Alles gaat in goed overleg en er worden eerlijke prijzen gerekend.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autoservice van Bruchem is een fantastisch bedrijf. APK en remkabels laten vervangen. Goede service voor een nette prijs. Vertrouwd familiebedrijf. Van harte aanbevolen!

Currieweg 2

8013RA Zwolle