Zorgvuldig

Ik had een probleem wat moeilijk te vinden was. Na lang zoeken toch gevonden en opgelost. 5uur werk en viel netjes binnen de garantie, keurig!

Service bij van Bruchem altijd attent, accuraat en betrouwbaar

Verschillende automerken gehad en bij van Bruchem, het onderhoud laten doen. Tot in de detail is de service en technisch advies betrouwbaar. Voor alle automerken een veilig adres.

Fantastisch geholpen

Helemaal op maat aan alle wensen voldaan, een prachtige auto rijker

Uitstekende service, eerlijk en klantgericht.

Door omstandigheden (ongeluk met eerste aankoop, auto total loss…) 2 keer in 2 maanden een nieuwe aanschaf gedaan bij Suzuki van Bruchem. De adviezen en aankoop begeleiding zijn eerlijk, transparant en klantgericht. Autoservice van Bruchem heeft duidelijk het vizier op de lange termijn relatie!

TOP AUTOBEDRIJF !!!

Het Topteam (receptie-verkoop-werkplaats) Autoservice van Bruchem staat garant voor klantvriendelijkheid betrouwbaarheid vakmanschap en 100 % topservice!! Dat hebben wij uit ervaring ondervonden!

ouderwetse service in de goede, gezellige zin des woords

Het was ons een absoluut genoegen om zo ontspannen met jullie te doen!

Netjes behandeld

Er wordt tijd genomen om je vragen te beantwoorden. De service is goed voor elkaar

Helder en duidelijk

Wisten zelf al goed wat we wilden, en werd prima op ingespeeld

Prima van begin tot e8nf

Eerlijke behandeling Goede voorlichting Goede inruilprijs

Eerllijke, symphatieke houding en correcte afwikkeling.

Overeengekomen afspraken werden keurig nagekomen. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Gezellige en goede garage

Zeer goede ervaring

Hartelijk ontvangst leuk gesprek

Met mijn motor bij dit bedrijf geweest om proef te rijden op een qooder motor . De motor stond al klaar na de proefrit een zeer leuk gesprek gehad met de verkoper en nam alle tijd . Kwam zeer betrouwbaar over maar dat is ook te lezen op de recensies van het bedrijf . Verder word er nog gekeken wat ze voor mij konden betekenen . Maar dat zal vast wel gied komen . Tot nu toe zeer te spreken . Vriendelijke grt peter hunneman

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg over de auto

Prima!

Autoservice Van Bruchem helpt je snel, vriendelijk en deskundig!

Ik kwam in april voor de bandenwissel, maar kon het aanbod om mijn oude kobaltblauwe Suzuki in te wisselen voor een zo goed als nieuwe Suzuki Swift in smaragdrood niet laten lopen. Ik kan weer jaren vooruit en de auto rijdt net zo plezierig als beloofd!

Zeer hulpvaardig. Prettig in contact.

geweldig

zowel eigenaar als verkoper en personeel veel lof zou de volgende auto er zeker weer kopen

vertrouwd gevoel

De koop was snel beklonken. Aflevering met goede uitleg er werd tijd voor genomen.

Navigatie kapot

Het navigatiesysteem werkte niet toen we onze auto kochten. Het is netjes gerepareerd.

Duidelijk prettig en eerlijk

Prima geholpen in een prettige sfeer

Gezellig bedrijf!

't is een gezellig Fam bedrijf, ook als je kijkt en niets koopt ben je welkom. Verkoper Joberth die mij een auto heeft verkocht is een man met veel ervaring en veel verstand van auto' 's. Wat me opviel is dat de monteurs tijd maken om mijn vraag te beantwoorden als ik ze een vraag stelde over de auto waar ik in geïnteresseerd was (Mike) 't is mijn 2e auto die ik bij Van Bruchem gekocht heb en ik ben er zeer tevreden over! Kan gelukkig nu weer in de werkplaats kijken als ze een onderhoudsbeurt uitvoeren want daar mocht ik niet kijken ivm Corona en dat begrijp ik!

Je voelt je op en top klant met 100% service

Hier geldt echt: de klant is koning. Je gaat er pas de deur uit als je 100% tevreden bent. Alles klopt.....wat een (h)eerlijk bedrijf om je auto te kopen.

Na een proef rit vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad over de Autoto

Wij hebben een Suzuki Sx-4 S-cross gekocht van september 2019. Als nieuw !! met alles er op en en er aan . Een heel fijne Auto, de eerste 600 km op Shell E 5 benzine een liter op 17.5 km . Goede service, een aanrader.

Gemoedelijke en betrouwbare garage

We hebben een proefrit met een auto gemaakt en we zijn zeer vriendelijk geholpen. We hebben de auto gekocht en de auto is keurig afgeleverd. Mijn vrouw kreeg ook nog een grote bos bloemen. Zeker een aanrader voor iedereen.

duidelijk én gezellig ineen.

fijne telefonische afspraken. wederzijds wisten we waar we aan toe waren. en niet onbelangrijk: de afspraken zijn prima uitgevoerd.

Wij zijn tevreden hoe snel er een auto voor ons is gevonden dmv een zoekopdracht

Nadat wij hadden besloten de auto te kopen, bleef het 1,5 week stil zonder dat wij wisten wanneer de auto klaar zou zijn en opgehaald kon worden. Er bleek een antenne zoek en er waren wat problemen met de radio. Communicatie in deze fase was wenselijk geweest. Verder zijn wij meer dan tevreden over de verkoop van de auto. Bij de verkoop waren wij de verzekering vergeten te regelen en ter plekke werd gebeld met onze contactpersoon die de verzekeringen regelt. Top! Verder goed contact en er werd goed meegedacht met ons. Op de dag van de verkoop hadden ze heel leuk een display gemaakt met "gefeliciteerd erop" en kregen wij bloemen. Echt heel attent! Dat maakt dan net het verschil met andere garages... Groet familie Steenhuis

Currieweg 2

8013RA Zwolle