• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf John is deskundig en pragmatisch. Ik beveel hem van harte aan. Onze jongst zoon zal ook zeker bij hem les gaan nemen als het zover is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf John is een erg ervaren rijinstructeur. Rustig van karakter en geeft je de ruimte om dingen zelf uit te zoeken. Hij weet snel de belangrijkste verbeterpunten te vinden en de onderliggende oorzaak hiervan om zo in een korte tijd je rijstijl naar een hoger niveau te tillen. Kortom, is deze rijschool een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen waren heel goed, ik heb veel geleerd van John.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke aanwijzingen wat je beter moet doen en hoe je het beter kunt oplossen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van John! Gisteren ben ik gelijk de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Het is fijn dat John zich volledig concentreert op de les. En daarnaast is het werken met het praktijkwerkboek heel fijn want zo hoeft de praktijk verder niet meer in de les besproken te worden behalve wanneer je vragen hebt en je kunt echt de volledige 90 minuten lessen. \r\n\r\nJammer dat de videobeelden van mijn rijles niet geschikt waren voor Appleproducten. Misschien kan hier nog iets mee gedaan worden?

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur, duidelijke uitleg en stapgewijs te werk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed, goede begeleiding en sfeer in de auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toprijschool, heldere afspraken en soepel in wijzigingen. Fijne tijd gehad en ik beveel de rijschool iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf John is een top rijinstructeur, houd veel rekening en kijkt echt naar wat je aankan. Hij heeft zeeën van geduld in zijn auto en kan goed omgaan met ADHD!\r\n\r\nIk zou zeggen een top rijinstructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een paar woorden dan:\r\n- Duidelijk\r\n- Betrouwbaar\r\n- Zeer kundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker een duidelijke rijopleiding. Over betrouwbaarheid was niets aan te merken en te laat komen was nooit het geval. Met goede ervaring mijn rijbewijs gehaalt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een negatieve periode bij een rijschool elders, kwam ik in contact met John Honcoop. Binnen een tijdsbestek van ongeveer 9 maanden heb ik mijn rijbewijs met hulp van John in één keer mogen halen. Ik kijk terug op een periode waarin ik uitkeek naar de wekelijkse lessen. John is een rij-instructeur pur sang en weet als geen ander op welke wijze hij zijn leerlingen moet motiveren en ondersteunen. Waar hij de eerste lessen vooral als daadwerkelijke instructeur fungeerde, nam hij later een meer coachende rol aan, waarbij het rij-initiatief steeds meer bij mij als leerling te liggen kwam. Het autonoom leren rijden en het mogen maken van fouten hebben mij tot het rijbewijs gebracht. Ik raad eenieder dan ook aan te lessen bij Johns Rijopleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf John kan heel rustig en duidelijk uitleggen hoe je moet auto rijden. Fijne instructeur die je op de dag van je examen je erg gerust kan stellen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede duidelijke lessen, met een goede opbouw naar het exame

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig, eerlijk en prima ervaringen volgens onze zoon.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb veel geleerd bij de rijopleiding, en heb door de goede adviezen mijn rijopleiding ruim voldoende kunnen afsluiten

Oestgeeststraat 63

5045TZ Tilburg