perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen van Francies zijn altijd leerzaam en gezellig. Een enorm fijne rijschool om je rijlessen te nemen!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd hele fijne en leerzame lessen bij francies gehad. Hele goede rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs en met veel plezier gereden! Francies zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en neemt uitgebreid de tijd voor je. Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel en alles op eigen tempo geleerd. Heb een toptijd gehad met een lieve instructrice!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke tijd gehad! Heb onwijs veel geleerd en het is altijd erg gezellig geweest. De gezelligheid ging niet ten koste van de kwaliteit, wanneer dingen niet goed gingen werd er serieus opgetreden en dat was heel erg prettig. Ik zou iedereen dit aanbevelen, vooral omdat er heel veel geduld is. Er wordt niet gehaast en dat bereid je goed voor op alles. Echt top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen. Ik heb duidelijke instructies gekregen die ik uiteraard heb opgevolgd en daardoor in 1x ben geslaagd. Het waren prettige, leerzame maar ook gezellige lessen. Ik zou 2 the point zeker aanraden bij mensen. De manier hoe Francies je benadert, je geruststeld en je zelfvertrouwen geeft is de beste manier om je lessen mee te beginnen. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met heel veel plezier heb ik bij Francies rijles gevolgd. Het was altijd gezellig maar ook serieus. Francies heeft veel geduld en legt alles goed en geduldig uit! Zou haar aan iedereen aanraden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond dat er een fijne sfeer was tijdens de rijlessen. Alles wordt rustig geleerd en goed beschreven. Als je een foutje maakt wordt je daar op niet afgerekend en wordt het altijd in het positieve getrokken en wordt ook de gedachte waarom je iets wel of niet moet doen goed besproken. Al met al een fijne tijd gehad tijdens de lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen jaar heb ik mijn rijlessen bij Francies gevolgd en deze waren zeer productief en ook nog eens gezzelig!! Ze was altijd optijd en gaf goed bruikbare tips waar je van kunt leren. Aan gezelligheid ontbrak het af en toe ook niet ;) toch dankzij haar mijn praktijk in 1 keertje gehaald !! Heel erg bedankt daarvoor :)\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goeie rijschool, steekt er moeite in om je alles te leren en zodat je op je examen slaagt. Zeker aanteraden !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met het bedrijf, had wel wat vaker op een reguliere basis ingeroosterd willen worden\r\n(Soms reed ik meerdere weken niet)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Francies observeert en heeft snel door wat jij nodig hebt om uiteindelijk zelf de weg op te gaan en dus te slagen. Ze is professioneel en geeft feedback op een eerlijke, juiste toon. Kortom, ik heb veel van haar geleerd en hoop dat vele anderen dat ook zullen gaan doen! Dankjewel, Francies! Ik kijk met plezier terug naar de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat rijschool 2thePoint mij was aanbevolen besloot ik om mijn rijlessen daar te volgen.\r\n\r\nBij de proefles was ik al verkocht. De reden hiervoor was dat Francies een erg geduldige instructrice is en alles erg goed uitlegt. Zodra ze merkt dat je het niet volledig begrijpt vindt ze het geen probleem om het nog een keer (of vijf keer) uit te leggen.\r\n\r\nDe uren vlogen voorbij, dit mede te danken aan dat ze zich niet altijd aan het boekje houdt, maar af en toe ook wat leuks van plan was. Toen ik wat meer ervaren was hadden we een trip gedaan naar de binnenstad van Amsterdam, dit was super uitdagend en leuk.\r\n\r\nHet enige wat ik verder te melden heb is dat ik de rijschool erg aanbeveel.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rij instructeur. Voelde me helemaal op me gemak. Heel veel geleerd en nu me rijbewijs in de pocket!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Francies was een topper. 7 lesdagen en dan afrijden was uiteindelijk helemaal geen probleem door de duidelijke instructies die gegeven werden. Als ik een rijschool mag aanbevelen aan vrienden en kennissen is mijn keuze heel erg snel gemaakt! Bedankt Francies je bent de beste!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onstpannen, gezellige sfeer en alles wordt goed uitgelegd. Een absolute aanrader!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zo goed als perfecte rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool 2thepoint is een fantastische rijschool. Francies is een geweldige rijinstructice, ze legt goed en duidelijk uit en kan daarbij ook een leuk praatje maken. \r\n\r\nDe lessen zelf waren volledig naar mijn inzien en elke les leerde je iets nieuws. De prijs was ook goed in verhouding tot de kwaliteit.\r\n\r\nDaarentegen was het plannen aan het begin een beetje rommelig dit omdat ze vaak volgepland was. Dit tegelijkertijd met mijn stage was niet optimaal. \r\n\r\nIk heb een leuke en leerzame tijd gehad bij rijschool 2thepoint en ik raad het ook zeker aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Hele leuke , gezellige en goede rijlessen gehad bij Francies ! Ze is geduldig en heeft passie voor haar vak!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De instructrice is erg vriendelijk en geduldig. Ze verteld goed wat je kan verwachten en wat je gaat doen in de lessen. Ook begint ze je eerste les met ongeveer alles, wat ik erg prettig en leuk vond. Zo leer je in je eerste les al schakelen en niet alleen remmen en sturen. Ze denkt met je mee en geeft je feedback na elke les, zodat je weet waaraan je moet denken de volgende les. Ik zag eerst een beetje tegen het rijlessen op, maar ik heb met veel plezier met haar gereden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Francies legt goed uit en is rustig en professioneel .ik heb met veel plezier de lessen gevolgd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige en leerzamen lessen! Top rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt als vraag gesteld, geef de beschrijving van de ervaringen met dit bedrijf, normaal begin je met het iets slechtere en daarna het positieve. Hier is geen woord negatief bij. Super rijschool, superinstructrice. Kortom, geweldig behandeld en super veel geleerd.