Om te beginnen begint het met mooie auto’s , en die hebben ze kan ik vertellen.dan komt de keuze en word je prima en goed begeleid en geadviseerd .je krijgt ook op al je vragen een goed en eerlijk antwoord van deskundige mensen.vorige week een mooie auto uitgezocht en ben er vandaag helemaal blij mee weggereden.Het is een eindje rijden voor ons maar het was het dubbel en dik waard.Als er ooit weer een ander gaat komen dan is de eerste rit weer naar jullie . Bedankt mannen
Bedankt voor deze mooie review. Weel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto.
Klantvriendelijk en kennis van zaken
Dank voor de mooie review.
Originele beoordeling
Tot 2 x toe mijn bij Jorg aangekochte auto willen inruilen, inruilverzoek aangevraagd , mail terug gehad dat ze spoedig contact met me op zou nemen, maar helaas na 3 weken nog geen enkele reactie. Krijg het gevoel dat ze om wat voor redenen dan ook mijn bij Jorg aangekochte auto niet meer in willen ruilen. Als voormalig ruim 40 jaar klant te zijn geweest van Asv ,waar ik trouwens altijd zeer netjes ben behandeld ,valt me dit tegen .
Je wordt ontvangen door aardige mensen, hebben voldoende vervangend vervoer en voor de reparatie wordt je keurig gebeld over de kosten. Na de beurt is je auto ook nog een netjes gewassen en gestofzuigd van binnen en dat alles tegen een nette prijs. Echte aanrader!
Bedankt voor de mooie review
Altyd zo klantvriendelijk en fantastische service, en zeker ook hele goede monteurs. Ben altijd zeer tevreden. Deze kwaliteit vind je niet meer. Top bedrijf.
Altijd een top service!
Snelle deskundige service
snelle goede service
Snel geholpen goede service
Weer uitstekend geholpen
Prima geholpen
Wij zijn zeer goed ontvangen , komen afspraaken na en zijn betrouwbaar. Mark van de Voort is een aardige en kundige verkooper , we hebben na tevredenheid zaken gedaan. Arie Megens
Vriendelijke verkoper en er werd snel gereageerd. Lekkere koffie en het geheel is goed verzorgd!
na aankoop snelle aflevering van de auto
Correct, betrokken, service gericht. Men informeert vooraf eventuele kosten en in overleg worden die uitgevoerd. Men kijkt of bekijkt nodige en nodig in de toekomst zijnde onderhouds handelingen. Dat is de service gerichtheid van de medewerkers van Auto Jorg!
Auto voor een onderhoudsbeurt gebracht. Ben gebeld om de werkzaamheden en de prijs door te spreken. Dit is top, geen verrassingen achteraf. Auto schoon gemaakt weer terug alles netjes voor elkaar.
Prima service, goed geholpen bij de grote beurt voor onze auto.
Goede service, prima potstop en bieden zelf een leenauto aan,
zoals altijd wordt gedaan wat beloofd is
Ik ben maar gewoon gebleven tijdens de APK beurt. Deze week al 5 keer in de file gestaan. Wat een positieve sfeer hangt hier eigenlijk merk ik bij mijzelf op. Iedereen is aardig en behulpzaam. Iedereen ook de baliemevrouw en de interieurverzorgster. Hoe zou dat komen, waar ligt het aan of is dit normaal bij auto Jorg. Blijkbaar is de missie voor iedereen duidelijk en einverleibt. Wat prachtig dat dit nog bestaat. Ik rij naar huis en alles voelt soepel. Wat heb ik toch een fijne auto. Mijn auto verzorgd en ik weer gevoed met aandacht en menselijke warmte. Een dag met een gouden randje
Ik werd vriendelijk geholpen en de service was uitstekend...
Goed geholpen zoals altijd
Vakkundig en vriendelijk personeel, goede terugkoppeling op de APK en onderhoud van de auto.