Fijne prettige communicatie. Na diagnose wordt de prijsopgave voor de onderhoudsbeurt telefonisch doorgenomen voor akkoord. Auto staat netjes gewassen weer klaar!
Mooie zeer complete jonge 2e hands auto gekocht. Keurig afgeleverd met uitgebreide grote beurt en met vernieuwen van diverse slijtage onderdelen. Na half jaar trad er een niet te voorziene serieuze storing op; die is keurig en soepel onder garantie goed gerepareerd zonder enig gedoe. Al met al een prima service en goede auto voor eerlijke prijs.
Vriendelijk en klantgericht…
Vriendelijk, praktisch, to the point, netjes
Dank voor de mooie review en tot de volgende keer.
Of het nu gaat om een APK, reparatie of beurt: altijd een vlotte afhandeling en bijzonder goede service.
Dank voor deze mooie review en het vertrouwen. Tot de volgende keer.
Alles is zoals het hoort te zijn naar mijn mening top service!
Dank voor deze mooie review en tot de volgende keer.
Lekker in het racecafe koffie drinken en tijdschriften lezen. Vriendelijke mensen. Verbeterpuntjes: MarioKart werkte niet Het best lang (1 uur en 10-15 minuten) duurde voor een bandenwissel.
Dank voor deze mooie review en we zorgen ervoor dat u de volgende keer bij ons kunt racen ;-)
Ik ben er voor de eerste keer geweest en mijn ervaring was super.
Dank voor de mooie review en veel plezier en veilige kilometers gewenst.
Bij de aanschaf van mijn Occasion werd ik heel vriendelijk geholpen en werden zaken supersnel afgewikkeld. Heel erg tevreden.
Dank voor de mooie review en veel plezierige en veilige kilometers gewenst.
Prima komen afspraken na. Monteur belde ivm onduidelijkheid. Prima geregeld
Dank voor de mooie review en fijn dat we u hebben kunnen helpen.
Word netjes geregeld, geen klachten
Klantvriendelijk en behulpzaam
Prima geholpen door een deskundige verkoper.
Dank voor de mooie review en veel veilige en plezierige kilometers gewenst in een mooi product van Autojorg.
Fijne en goede communicatie rondom onderhoud daar gekochte GLC.
Dank voor de mooie review en fijn dat we u weer hebben kunnen helpen. tot de volgende keer.
Het rijden met mijn auto werd onbetrouwbaar doordat de motor een aantal keren haperde en tijdens het rijden afsloeg; de oorzaak bleek een versleten gasklep-actuator te zijn. Carprof heeft na overleg met mij een gebruikte gasklephuis (prijs Euro 150) geïnstalleerd i.p.v. een nieuwe (nieuwprijs EURO 650 ex Btw). De motor doet het nu weer prima en ik kan weer onbezorgd rond rijden. De hele reparatie heeft veel minder gekost dan de nieuwprijs (ex Btw) van een nieuwe gasklephuis!
Bedankt voor de mooie review en fijn dat we u hebben kunnen helpen. tot de volgende keer.
Vanaf het eerste moment ben ik goed en gastvrij geholpen. Ik raad Auto Jorg bij iedereen aan.
Dank voor de mooie review en zegt het voort.;-)
Beste in omstreken
Dank je wel voor deze mooie woorden.
Kapotte band afgeleverd, meteen een telefoontje over hoe verder en dezelfde dag afgehandeld.
Dank voor de mooie review. We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. tot de volgende keer.
Deze week weer de jaarlijkse onderhoudsbeurt ( elke 30.000 km ) gehad. Weer volle tevredenheid en binnen 1 dag geregeld. Top service en vriendelijkheid.
Dank voor de mooie review. Fijn dat u snel weer op de weg kunt. tot de volgende keer.
De auto maakte een vreemd hard geluid tijdens het rijden. Ik kon de auto dezelfde dag bij Carprof Auto Jorg neerzetten, ze zouden dan tussendoor kijken wat er aan de hand was. 's Middags kreeg ik de uitslag en de volgende dag was het gefixed. Heel fijn, deze snelle service!
Bedankt voor de mooie review en fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen. tot de volgende keer.
Een trekhaak laten monteren door auto Jorg. Ik ben netjes geholpen, tussendoor is het contact behouden en ze hebben mee gedacht in een top oplossing. Ik kan op pad met de caravan!
Bedankt voor de mooie review en veel caravan plezier. ;-)
Fijne communicatie, houden zich aan afspraak, na APK kreeg ik de auto gewassen en van binnen schoongemaakt terug!
Dank voor de mooie review en veel plezier in uw schone auto. tot de volgende keer.
Bedankt voor de mooie review. tot de volgende keer.
Prima goed en vlot geholpen
Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer.
Absolutely amazing! They really care for you. From sales to service you won't be disappointed in any way. 10/10
Thank you for the nice review.