Prima. Duidelijke communicatie en deskundige uitvoering van werkzaamheden.
Snelle reactie, op het laatste moment kon ok nog wijzigingen doorgeven, lekker flexibel.
goede service klantvriendelijk top
gewoonweg Top!!!
Gewoon goed geholpen
Prima, nooit geen klachten!
klantvriendelijk bedrijf .en niet onbelangrijk hele lekkere koffie Ruime keuze aan auto,s
Reparatie is perfect gedaan en auto gewassen en gezogen super service
Snel, efficient en to the point
Duidelijke en transparante communicatie met snelle en accurate afhandeling, waarin o.a. Marloes een belangrijke rol speelde....klasse!
Vriendelijk, duidelijk, vlot, adequaat
Heel vlot en prima geholpen
Altijd zeer vriendelijk geholpen. Communicatie zeer goed. Goede service. Auto altijd heel netjes afgeleverd.
Initiële contact via mail was beetje awkward, maar uiteindelijk is alles snel gegaan, nieuwe apk aflever beurt , kleine puntjes opgelost en kap besteld. Snel geregeld allemaal. Ook goede prijs terug voor inruil auto. Snel afgehandeld met goede service van Mark. Aanrader qua betrouwbaarheid autos.
Xx
Zeer professioneel, blijf ik zeker bij Auto Jorg voor het onderhoud voor mijn Fiat 500, echter vind ik wel jammer dat er elke keer bij een groot/kleine beurt altijd extra kosten erbij komen - maar hoor ik over meerdere garages - hoort misschien bij het vak.
Zeer vriendelijke en deskundige afhandeling voor de servicebeurt van mijn auto. Tot de volgende servicebeurt. Succes met jullie bedrijf.
Doen de uiterste best om je te helpen.
Komen afspraken na Onderhoud correct uitgevoerd
Fijne garage voor onderhoud.
Men denkt mee en is flexibel. Heldere communicatie en bekwame werkplaatsmedewerkers.
Vriendelijke mensen, auto op tijd klaar, tussentijds gebeld over de te vervangen onderdelen. Zelfs gewassen en gezogen!
Van tevoren kreeg ik een offerte via email met wat nodig was aan reparaties voor APK en wat geadviseerd wordt, maar niet nodig is voor de APK. Ze hebben keurig gedaan wat ik in mijn antwoord aan hen heb teruggestuurd. De leen-fiets, die ik gevraagd had, was een simpele maar goede Gazelle. Ik kreeg de auto gewassen en als bijna nieuw terug.
Op zaterdag terwijl de werkplaats gesloten was toch geholpen met oliepijlen en bijvullen. Heel mooi bedrijf metluxe uitstraling.
Het onderhoud word netjes uitgevoerd.