Positieve ervaring ik weet nu zeker dat ik onbezorgd weer een jaar kan rijden
Geachte heer Martens, bedankt voor deze review en het vertrouwen in Autojorg! we zien u graag volgend jaar terug!
prima aflevering met service beurt en andere dingen zoals besproken
Geachte heer Hurks, namens team Autojorg wensen we u veel plezier en veilige kilometers met uw prachtige cabrio!
Originele beoordeling
heb al veel autos gehad maar dit was de slechtse aflevering ooit toen ik hem kwam halen regende het dus viel niet zo op maar toen de zon ging schijnen kon ik niet door de ramen kijken binnen lag overal flink stof kortom een vies interieur
Duidelijke en vriendelijke communicatie, ook over de uit te voeren reparaties.
Beste Joep, Bedankt voor de beoordeling en graag tot volgend jaar!
De auto was precies zoals omschreven en perfect afgeleverd.
Perfect en deskundig geholpen. Zeer snel afgewikkeld
Nog nooit in 8 jaar slecht advies, benadering of service ondervonden!
Beste Wim, bedankt voor deze review, We hopen deze goede service en advies nog jaren vol te houden;) tot de volgende keer weer!
Goede uitleg van de werkzaamheden voordat deze worden uitgevoerd. Factuur is transparant en maakt het betrouwbaar. Prima service
Dank voor deze review Frank. Volgend jaar staan we graag weer voor jullie klaar!
f
raar dat je geen rekening kunt krijgen maar contant of met pin moet betalen.
Snelle service van goede kwaliteit
Goede ontvangst Goede informatie Auto goede schone staat afgeleverd
Vandaag was mijn auto voor onderhoud bij Autojorg op basis van eerder uitgebrachte offerte. Prima service, zoals altijd. Autojorg is zeker niet goedkoop maar kwaliteit mag wat kosten.
Snel en vakkundig werd mijn hulpvraag vriendelijk en correct opgelost.
Fijn geholpen, eerlijke info, goede prijs en erg nette laatste check voor aflevering (inbegrepen bij de prijs).
Auto weer weggebracht voor APK en beurt. Na duidelijke uitleg en overleg over Osten alles weer netjes afgewerkt.
Gewoon fijn!
kwaliteit en service van hoog niveau.
Tevreden,
Goede en betrouwbare surves
Prima zaak. Mooie voorraad 2de hands auto's (allemaal relatief jong). Vlotte afhandeling van het koop- en inruilproces. Prima (telefonische) communicatie.
.....
Snel geholpen!
Een snelle diagnose gesteld, waarop correct en accuraat is gereageerd. Men denkt met de klant mee, en door een eerlijk advies, wordt een vertouwensband opgewekt.
Zeer behulpzaam!