Top !

Auto stond nagenoeg zonder motorolie, dit prima opgepakt. Auto is verder nagelopen zomer klaar gemaakt en goede adviezen gekregen. Auto was conform afspraak klaar!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden over de service en en reparatie goed en vriendelijk personeel Een top team beveel het iedereen aan

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Alles perfect geregeld.

Alles snel uitgevoerd comform de gemaakte afspraken

Snelle service

APK keuring gewoon top

Zeer goed!

Goede service, bellen over de kosten en snel weer klaar

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Aan de prijs maar eerlijk en geen gedoe

Zoals ik bij auto Jorg gewend ben. Netjes, meedenkend en goed contact mocht er iets afwijkends gevonden worden. Niet de goedkoopste maar goede service en dat betaal je ook voor Met vriendelijke groet, M. Verhagen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service perfect, APK en beurt , fietsje geleend.

n beetje duur , maar alles perfect in orde , mobiliteits pas voor binnen en buitenland is dan ook inclusief.

Snel en professioneel

Mooi bedrijf! Ik wilde een trekhaak en ik begrijp dat er soms dingen misgaan. Er miscommunicatie kan ontstaan en dingen soms lastig zijn om te regelen. Bij Auto Jorg heb ik echter niks kunnen vinden om over te klagen, over te zeuren of andere paniekzaaierij kunnen verwezenlijken. Ik had zelfs mijn laptop in de auto laten liggen en toen ik deze op kwam halen was dit binnen 1 minuut geregeld. Succes zit hem denk ik in gewoon de dingen goed doen zonder weinig poespas!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Alweer een prima service

Heb nu voor de 2e maal onze auto voor wat werkzaamheden aangeboden ( trekhaak ingebouwd en nu APK keuring ) Hoewel het deze maal erg druk was en er eigenlijk geen ruimte in de planning zat, heeft auto Jorg ons toch kunnen helpen. Ze denken positief met je mee en proberen om je toch te kunnen helpen. Auto ook netjes gewassen en van binnen uitgezogen als gratis service. Vriendelijke mensen aan de balie en in de werkplaats. Chappeau!! 3e afspraak inmiddels gemaakt voor nog een te repareren onderdeel.

Goede, fijne, professionele service

Fijn contact en korte lijntjes over aanschaf nieuwe auto. Alles wordt geregeld zoals afgesproken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima ervaring, voor herhaling vatbaar

Op 20 april 2022 ben ik bij AutoJorg op bezoek geweest voor een Dynamic Flush behandeling inclusief olie en oliefilter. De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd en ondanks dat mijn auto na de werkzaamheden niet is gewassen en gestofzuigd, waar ik zelf voor had gekozen, is mijn auto weer keurig aan mij overhandigd, vrijwel precies zoals ik hem heb afgeleverd zowel van binnen als van buiten en dat is wel eens anders geweest bij andere bedrijven. Ook de wachtruimte ziet er prima uit en de koffie smaakt ook goed. Kortom, ik ben van plan om daar zeker terug te komen.

• Reden bezoek Andere reden

Aanschaf gebruikte auto en onderhoud

Je wordt super vriendelijk en eerlijk behandeld. En je voelt geen koop druk en veel is mogelijk. Top bedrijf !!!!

buitengewoon

correcte afspraak planning, correcte opgaaf van reparatie en onderhoud

Perfect.

Noodhulp aan huis i.v.m. platte accu. Alleen nieuwe accu berekend. TOP.

Zeer netjes geregeld

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Uitstekende service!

Goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe auto! Ervaren personeel met veel kennis. Eerlijke prijzen met een goed advies.

Ze komen afspraken na.

Ik heb dit bedrijf benaderd ivm een probleem met mijn auto. Ik heb gevraagd om onderzoek naar het probleem te doen. Vriendelijke mensen. Geven aandacht en denken mee. Zijn duidelijk. Komen afspraken na. Probleem is bekend geworden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zo als altijd duidelijk en als er iets verder aan is word je gebeld

Heel goed

Wielen wissel winter naar zomerbanden. Wachten kan in fijne ruimte, lekkere koffie. Auto word gratis gewassen en gestofzuigd, top service!!!!

• Reden bezoek Andere reden

Mijn ervaring is prima. Duidelijke uitleg van de auto bij de aflevering. De auto zag er supergoed uit met extra's die uiteindelijk vervangen zijn. Al met al zeer tevreden!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed ontvangen, van te voren de juiste informatie ontvangen en de inruil was makkelijk.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Van deze vriendelijkheid en top service kan ik als klant alleen maar heel blij van worden

Hoe fijn is het als er zo wordt meegedacht op het moment dat mijn auto gepland staat voor onderhoud, bandenwissel, APK, en de hele ratteplan, wat best een klus is en ik als klant ineens bedenk dat ik mijn auto eigenlijk nodig heb voor een trip naar het buitenland. En dan de moeite gaan nemen om in de overvolle agenda van AutoJorg er alles aan te doen mijn auto op tijd af te kunnen krijgen..... daar zeg ik alleen maar een hele dikke DANK JULLIE WEL voor. Dat is top service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

weer goed geholpen met bandenwissel

top

• Deskundigheid N.v.t.