Goede en betrouwbare garage
Goede service, zeer vriendelijke mensen!
Duidelijke communicatie, snel reactie en zeer vriendelijk. Héél tevreden!
Ik ben heel erg tevreden.
Ik werd erg vriendelijk, deskundig en vlot geholpen en de gemaaakte afspraken werden direct digitaal bevestigd met de daarbij bijbehorende documenten.
Top kwaliteit en zeer vriendelijk! Erg goed geholpen.
Zeer correct en netjes geholpen
Gewoon goed geregeld
Vorige week auto voor onderhoud geweest. Auto weer in topvorm opgehaald, en gewassen, top bedrijf. Bedrijf is zeer aan te raden, goede service en vriendelijk personeel.
Ook de nazorg is prima!
Grote beurt en een inspectie omdat de auto voor mij nieuw is en een gat in de onderhoudshistorie had. Netjes overleg welke kosten en waarom. Heb geen moment het idee gehad dat er kosten werden berekend die niet nodig waren. Auto gewassen en factuur volgens afspraak. Fijne garage.
netjes geholpen en eerst geïnformeerd over de onkosten.
Duidelijk zonder verassing , en denken met de klant mee.
Top service!!!
prettig en vriendelijk geholpen
De serves voor de auto als de persoon zelf was heel goed. Daarnaast was niet alleen het probleem verholpen, als ook de auto weer schoon werd overgedragen.
Big knowledge of the sales representative and good taking care of the customer
een super garage, met top auto's, vriendelijk en professioneel team, gewoon TOP!
Ik ben netjes en goed geholpen met de service beurt voor mijn Fiat Panda Hij moest voor 12 uur klaar zijn en dat was gelukt
De kwaliteit van het advies, het organiseren en daadwerkelijk uitvoeren van de wensen van de klant is heel professioneel, deskundig en klantgericht. Wij zijn erg tevreden.
Van binnen komst tot en met aflevering gebruikte auto klant vriendelijk en deskundig geholpen. De mensen nemen de tijd voor de klant en leggen alles goed en professioneel uit zodat je er uiterst tevreden vandaan komt
Klant vriendelijk en een goede service