Transparant en overzichtelijk

Auto naar de garage gebracht voor apk en daarnaast ook groot onderhoud. Alles wordt goed in kaart gebracht en daarna besproken vwb de werkzaamheden en de kosten daarvan. Na akkoord zijn de besproken onderdelen vervangen en kon ik eind van de dag weer de weg op.

Vriendelijk, open communicatie

Goed klant personnel

Goed klant personnel

Top Service!

Altijd erg vriendelijk en je kunt ze altijd bellen en ze denken met jou mee!

Super Mercedes gekocht Alles zoals het hoort

Mooie auto gekocht, komen hun afspraken na en doen wat ze beloven

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zelfs net voor kerst snel en kundig geholpen

Distributieriem er af, tuurlijk net 1 week voor kerst. Eigen garage geen plek, dus iedereen opbellen en maar op de wachtlijst. Dezelfde dag nog teruggebeld door Jorg Veghel, klant was uitgevallen waardoor plek vrij was gekomen. Zeer vriendelijk personeel, alles duidelijk uitgelegd van wat ze moesten checken en repareren en zelfs met 2 dagen al weer klaar. Dus precies voor de feestdagen mijn eigen auto weer terug. Top service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Top Top Top, alleen t beste voor de klanten!

Superwagen en nog even nieuwe banden ook erbij veiligheid staat idd voorop bij Autojorg !

Deskundig

Goede kennis van de autos goede service en vriendelijk verkoper Zeker een aanrader om daar voor een occasion te gaan kijken

Perfecte service!!!

Mijn ML ging weg voor een olie lekkage en winterwielenwissel. Binnen 1 dag opgelost en nog netjes geqassen thuis bezorgt. Geweldig die service!! Bedankt Team AutoJorg!!!

Geweldige service

Hier werken vakmensen. Na de aankoop van een ML350 nam de baas zelf alle tijd om alle knopjes en instellingen toe te lichten.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zie onderstaande tekst die ik in chatbericht via insta heb geschreven

Een heel hartelijk dank je wel medewerkers van AutoJorg.... vandaag stond er een afspraak gepland voor het wisselen van de banden om winterproof en veilig de komende maanden te kunnen rijden. Mijn afspraak zou niet door kunnen gaan omdat ik gisteravond een positieve zelftest had, dus binnen blijven voor mij en mijn gezin. Deze ochtend belde ik jullie met deze mededeling, maar niks het gaat niet door, jullie zijn mee gaan denken in een oplossing, mijn auto is opgehaald door een van jullie medewerkers en weer teruggebracht. Meteen nieuwe ruitenwissers erop gezet want die waren écht niet goed meer. wauw wat een service.... een dikke pluim voor jullie service, vriendelijkheid en aandacht, nogmaals dank en ik wens jullie allen een fantastisch mooi, nieuw jaar en sfeervolle, gezonde kerstdagen

Goede ontvangst

Goede ontvangst en heerlijk kopje cappuccino in een mooie koffiehoek. Bij vragen namen ze de tijd om een passend advies te geven.

• Reden bezoek Andere reden

Niet de goedkoopste maar een goede prijs/qualiteit verhouding. En heb ook vertrouwen in het bedrijf dat ze mij een eerlijke service verlenen

Prima en vlotte service

Banden waren besteld, auto was vlot klaar.

Goed geregeld

Helemaal prima. Korte wachttijd en netjes geholpen.

Super bedrijf

Auto aangekocht bij Jorg Hendriks , heel netjes en fijn behandeld deal was snel gesloten fijne mensen en mooi bedrijf !!! Top

Altyd vriendelijk en professioneel

Is voor mij 1,5uur rijden maar heb het er voor over, zo’n service en vriendelijkheid vindt je niet meer. Top bedrijf.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede bedrijf, vriendelijk en snelle service.

Geweldige service!

Klantvriendelijk personeel, snel geholpen goede leenauto mee en dat allemaal op basis van garantie. Als kers op de taart auto schoner terug gekregen als achter gelaten!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed van vertrouwen staan je netjes te woord

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede service en communicatie!

Auto gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en winterbanden wissel. Tijdens de inspectie netjes uitgelegd gekregen dat ook de remblokken en schijven voor versleten waren en vervangen moesten worden. Duidelijk verteld wat er gedaan was en wat er wellicht aan zit te komen. Op alles kunnen wachten in een fijne wachtruimte. Top service!

Uitstekende service

Eerlijk en goed advies

profesioneel top

reden bezoek banden wissel naar winterbanden

wederom top

Overeengekomen werkzaamheden worden keurig en vakkundig uitgevoerd en de wagen staat daarna schoon gewassen klaar. Iedereen is altijd vriendelijk en attent.

Heuvelplein 2

5463XG Veghel