Voor het eerst bij auto Jorg - voor een APK. Deskundigheid kan ik dus nog niet goed beoordelen. Behandeling zeer klantvriendelijk en auto was niet alleen gekeurd, maar ook gewassen en gezogen. Top!
Ik ben heel goed geholpen!
Probleem met accu, kon meteen langskomen om deze te laten vervangen. Vervanging van de accu was snel gedaan waarna ik de auto gewassen en wel weer terug kreeg. Medewerkers in dit alles zeer vriendelijk en deskundig.
Bij zowel het maken van een afspraak als bij een rammeltje dat je direct verholpen wilt hebben, staat het team klaar. Klasse!
Een super goede en vriendelijke service
Prettige ontvangst. Ik was voor het eerst bij AutoJorg voor onderhoud aan mijn Fiat. Ruud heeft mij tussentijds geïnformeerd; na afloop de uitgevoerde werkzaamheden nog toegelicht en auto gewassen en al terug. Ook de onderhoudsservice uitgelegd en voortgezet.
Er werd door Ruud duidelijk aangegeven wat de onderhoudsbeurt inhield, ook middels een telefonische tussenstand, ook wat dat in financieel opzicht inhield. Wat mij wel verraste was het feit dat de twee voorste remschijven inclusief remblokken echt helemaal versleten waren, terwijl ik sinds de vorige onderhoudsbeurt maar ongeveer 4500 km meer had gereden. Ik had die melding dus wel eerder verwacht bij een voorgaande onderhoudsbeurt. Daarom viel het totaalbedrag nu wel hoger uit, dan ik had ingeschat. Maar verder onderhoudsbeurtgericht....alle lof!
Fijne samenwerking om tot n deal te komen
Autojorg is een uniek bedrijf met een unieke service. Tijdens de aankoop van de auto en zelfs daarvoor nog was de service en deskundigheid uitermate hoog. Autojorg creëert veel vertrouwen door alles open kaart te spelen en vragen op welk moment dan ook worden direct beantwoord. Ik zou autojorg ten alle tijden aanraden voor iedereen.
Als je Fiat en het klantenbestand overneemt verwacht je ook dat als je als klant een service Plus pas hebt ze dit ook meenemen. Ik kreeg gewoon een rekening. De volgende keer toch maar Fiat bellen bij een lekke band. Ik twijfel er ook aan of de band opnieuw gebalanceerd is zoals op de rekening staat.
Jammer dat het rijden van een auto altijd zoveel geld moet kosten maar dat is een keuze.
Zo goed ontvangen geadviseerd en mijn auto netjes een onderhoudsbeurt gekregen van Rik.
Goede contacten mee gehad over hoe en wat
goed en duidelijk te woord gestaan goed advies wat de mogelijk heden waren aan gezien wij een oudere auto hebben
Telefonisch contact erg moeizaam.
Er wordt door auto Jorg netjes gewerkt volgens afspraak.
Fijn contact over telefoon/e-mail en reparatie netjes gemaakt en stond klaar gewassen en schoon gemaakt van binnen super!
Ik kan geen mindere punten noemen.
Goede communicatie
de service is prima, ook personeel is top. De leenauto is niet goed bevallen. Met de Smart is het niet fijn rijden als het hard waait en er is geen houder aanwezig voor de telefoon/navigatie. Ik had er zelf een bij voor in het luchtroostertje maar dat past niet bij een Smart, dus moest ik mijn telefoon op de bijrijdersstoel leggen.
Zoals hier boven beschreven.
Verkoper en afspraken prima nagekomen. Beetje slordig misschien dat ik aangaf dat het venster achter moeilijk sloot geen aandacht gekregen heeft en ik bij het wegrijden ook zelf vergeten ben te checken. Ben er echter van overtuigd dat als ik dit meld het geen enkel probleem zal zijn het te verhelpen.