Fijne communicatie, houden zich aan afspraak, na APK kreeg ik de auto gewassen en van binnen schoongemaakt terug!
Dank voor de mooie review en veel plezier in uw schone auto. tot de volgende keer.
Bedankt voor de mooie review. tot de volgende keer.
Prima goed en vlot geholpen
Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer.
Absolutely amazing! They really care for you. From sales to service you won't be disappointed in any way. 10/10
Thank you for the nice review.
Ik heb nog weinig ervaring met het bedrijf, daar ik de mercedes die ik er kocht nog maar enkele dagen in bezit heb.
Dank voor de mooie review en veel plezier met de auto.
Zaterdag 24 augustus een afspraak gemaakt voor een bezichtiging/mogelijke aankoop van een Opel Mokka X. Reëel geprijsd en een controleerbare kilometerstand. Verrast door de grootte van dit autobedrijf en aangenaam verrast door de ontvangst van verkoper Bjorn. Faire inruilprijs en de koop was snel beklonken . Maandags nadien (een vakantie was naderende) de Mokka afgehaald, beurtje was verricht en gezien de staat van de binnenkant van de banden deze vervangen en een nieuwe accu zonder meerprijs. Top ervaring, Bjorn is een prettige verkoper en Carprof een topadres wat ik iedereen alleen maar kan aanraden.
Dank voor deze mooie review. en veel plezier met uw nieuwe auto.
Prima garage.
Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer.
Auto gebracht voor groot onderhoud en APK . Vriendelijke ontvangst. Goed en duidelijk geïnformeerd over de kosten. Auto stond netjes gewassen weer klaar en werd met een big smile van Marloes weer overhandigd.
Dank voor uw mooie review. tot de volgende keer . uiteraard weer met een big smile ;-)
Goed geholpen
Dank voor uw mooie review.
Fijne betrouwbare en zeer professionele mensen, met alle ruimte voor persoonlijke aandacht en zorg voor de details omtrent alle afgesproken punten, betreffende de aflevering van de auto. Complimenten!
Dank voor uw mooie review en het compliment. Hier doen we het voor. Veel plezier met u nieuwe auto.
APK en beurt laten uitvoeren. Afspraak maken, wijzigen door andere omstandigheden, uitvoering met duidelijke communicatie over de kosten vooraf, alles op een open, duidelijke en vriendelijke wijze.
Dank voor uw mooie review
Zeer professioneel, klantvriendelijk en betrokken.
Snel schakelen
Dank voor de mooie review. en schakelen zit in ons bloed ...;-)
Dank voor uw mooie review
Duidelijke en transparante communicatie betreffende de te verrichten werkzaamheden en het akkoord gaan daarmee. Telefonisch contact aangaande het kostenplaatje van extra werkzaamheden. Auto is klaar volgens de afgesproken tijd...en is dan ook nog eens keurig gewassen en gestofzuigd.
Dank voor de mooie review. en fijn dat we u hebben kunnen helpen. tot de volgende keer.
top
Dank voor de mooie review
Prettig contact, luisteren naar mijn wensen, meedenken en snelle service.
Dank voor deze mooie review.
Prima geregeld door Thijs , uitstekende en ervaren Monteur.
Dank voor de mooie review. Ook namens Thijs ;-)
Zeer vakbekwaamheid personeel, correcte ontvangst
Dank voor de mooie review. Tot de volgende keer.
Dank voor de mooie review
Goede communicatie naar de klant , een eerlijke beoordelingen van de auto . Dus in een woord uitstekend .
Dank voor de mooie review. Eerlijkheid duurt het langst zeggen ze...;-)
Mijn auto moest APK gekeurd. Ik had om een leenfiets gevraagd. Toen ik daar aankwam regende het een beetje. Stom genoeg was ik mijn jas vergeten! "Oh, da's balen" zei ik, en nu gaat het ook nog regenen! Oh da's geen probleem zei de receptioniste, en gaf me gewoon een leenauto mee! Nou, super service toch?
Dank voor de mooie review en fijn dat u droog op plaats van bestemming bent gekomen . ;-)
Kan er altijd terecht, wordt gebeld over de kosten, leenauto staat klaar en je eigen auto wordt keurig gewassen afgeleverd!
Dank voor de mooie review.
Heb al flink wat dingen gehad met de auto, dit is enkele keren keurig verholpen waar mogelijk. Echter zijn ze ook zo eerlijk te zeggen dat de auto al het extra onderhoud t niet waard is en dat de auto vervangen op lange termijn de beter optie is. Ze willen graag meedenken in oplossingen en zijn eerlijk. Heerlijk! Als ik al iets negatiefs moet aangeven is dat ze het altijd druk hebben wat ook weer positief is.
Dank voor de mooie review. en de tip ;-)