Weer zeer netjes geholpen.

zoals gebruikelijk; prima!

Omdat mijn auto lang had stil gestaan was de accu leeg en vanwege de leeftijd aan vervanging toe. Afspraak gemaakt en accu binnen half uur geplaatst. AutoJorg is zeker niet goedkoop, maar kwaliteit mag wat kosten!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Zeer goed en behulpzaamheid

Mooien mercedes gekocht voor een redelijke prijs .. Een prachtige bom volle showroom met prachtige auto,s ..afspraak gemaakt en de koets stond buiten klaar ...wat u op de foto ziet is ook werkelijkheid de auto van binnen en buiten En een mooien inruilprijs gekregen Personeel behulpzaam en vriendelijk Volgende keer ga ik hier weer een occasion kopen Auto jorg ga zo door Mvg e.griek uit Haarlem

TOP

zoals altijd goed geholpen bij het vervangen van mijn zomer naar winterbanden-velgen en weer netjes de auto gewassen.

• Reden bezoek Andere reden

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf!

Ik heb onlangs een auto gekocht op basis van de website en het stellen van vragen. Vanwege alle covid maatregelen gaat dat nu eenmaal niet anders. Ik heb vervolgens alle details ontvangen en al mijn vragen bevestigd gekregen. Bij de aflevering was de auto zelfs beter dan dat ik mij had voorgesteld. Ik plaats eigenlijk nooit reviews maar in dit geval vond ik wel op z'n plaats. M'n complimenten aan Team Auto Jorg.

Prima afgewerkt

Telefonisch reparaties doorgesproken, offerte gestuurd, auto zag er picobello uit na de onderhoudsbeurt

Top!

Eerlijk en betrouwbaar en goed geholpen door Mark. Goede aandacht gekregen via whatsapp, ondanks dat ik niet direct om de hoek woon.

Alles prima verzorgd!

Alles goed geregeld, ook rekening houdend met de beperkingen die nu gelden

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Van alles op de hoogte gehouden

In één woord fantastisch

Perfecte service, waarbij er zelfs meer wordt gedaan dan initieel door de klant gevraagd!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Duurde wat langer dan verwacht. Verder helemaal prima

Zie vorige opmerking

Klantvriendelijk, duidelijk

Fijne, klantvriendelijke communicatie. Vooraf duidelijk wat de kosten zijn.

fijn geholpen

volgens afspraak vroeg aan de beurt en kon er op wachten ,keuren en kleine beurt , was goed te doen zeer tevreden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk en zeer goed geholpen.

Vriendelijk en zeer goed geholpen. bij aanschaf van nieuwe auto kundig geholpen. Jorg weet waar hij over praat. Voor de verkoop goed en vriendelijk te woord gestaan, in showroom en via mail.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Kan niet beter

Een autobedrijf zoals het moet zijn.

Top service

Goede en transparante communicatie. Auto weer top in orde na een grote beurt!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle reactie en goed geregeld

Door de Corona omstandigheden konden we de auto’s op afstand uitruilen. Prima service en goed contact.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

In eerste instantie niet best!

Na enkele maanden bleken er gebreken te ontstaan aan mijn auto, die ik gekocht had bij Auto Jorg, waar ik van verwacht had dat deze onder de garantie vielen. Gezien de 6 maanden garantie, voor de lopende delen, waren er een aantal, kostbare reparaties voor de kosten van de koper. Ik was het er niet eens, gezien ik verwacht van een auto, geen reparatie kosten, waar ik € 22000 voor betaald heb, niet na 4 maanden! Ik heb niet alle kosten moeten betalen maar 1/3 deel. Gezien er een maand later nog andere mankementen ontstonden zijn deze zonder kosten opgelost, waar ik Auto Jorg dankbaar voor ben. Moto is , laat je goed informeren wat de garantie inhoud, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Fijn geholpen, nemen echt de tijd voor je. Goede zaak.

Top service

Zoals gewend en altijd verwend

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een goed bedrijf om een auto te kopen!

Dit bedrijf heeft zeer mooie autos staan van een hoger segment. Ik heb zelf een prachtige mercedes cls 63 amg bij dit bedrijf gekocht. De auto is zeer netjes afgeleverd Incl onderhoud volgend de richtlijnen van mercedes-benz. Ze vertelden mij dat ze kwaliteit willen verkopen en afleveren. En dat hebben ze ook gedaan! Nogmaals ik ben super blij met mijn aankoop. En raad een ander ook zeker dit bedrijf aan!

Fantastisch

je woord correct geholpen door deskundige mensen die je vriendelijke te woord staan. De prijs is ook niet te duur. En wat ik fantastisch vind na afloop woord je auto netjes gewassen en gezogen wat tot extra stukje surves lijd.

Goede service.klant vriendelijk.keurig

Vriendelijk.goede uitleg.goede service.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Duidelijke uitleg en goede service

Heuvelplein 2

5463XG Veghel