Mooie showroom, auto's staan er perfect bij vriendelijke ontvangst en een proffesioneel advies. Dit alles geeft een zeer betrouwbare indruk ook de aflevering was perfect alles wat beloofd was is ook nagekomen. Perfect!!!
Heel klantgericht.
Mijn ervaring is netjes en correct en zeer goed behandeld.
Maken vooraf een duidelijke offerte, en doen wat ze zeggen.
je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan
Staan me altijd netjes te woord. Vooraf uitleg en kosten worden besproken. Vriendelijke binnenkomst en komen de afspraken netjes na
Tevreden
Kwaliteit & Service zijn goed, prijs zou natuurlijk lager mogen.
Perfect van sales tot after-sales!
Geweldig Gozer Jorg Hendrik eigenaar Vriendelijk, sociale, Goede zakenman. Zeker doen Wees duidelijk wat je wilt alles is bespreekbaar met hem
Fijn garage bedrijf die meedenken met de klant en een goede betrouwbare service verlenen.
Leuk zaken gedaan tot zover zeer tevreden Nog wat kleine dingen af te werken maar ook daar heb ik wel vertrouwen in,de afspraken zijn al gemaakt
Vriendelijke begroeting en ruimte in de showroom om goed de auto's te bekijken.
Mijn auto had helaas een nieuwe verdamper nodig, ik ben als second opinion naar AutoJorg gegaan. Ze nemen de tijd om alles open en eerlijk met je door te nemen. Onderdeel was vertraagd binnengekomen, maar netjes op de hoogte gehouden en vervangende auto gekregen om mobiel te blijven. Gratis auto schoonmaken erbij. Onderhoud ook meteen opgevraagd, want ze hebben een seat kenner in huis. Na ontvangst van een behoorlijke longlist kritisch samen gekeken naar wat er nu echt gedaan moet en wat ik zelf in de gaten kan houden. Ik kom terug. Verbeterpunten: auto was schoon alleen de binnenzijde voorruit was nog wat vies van het dashboard dat eruit moest. Vergeten denk ik.
Eerlijk verhaal bij de auto en alle kleine punten die er bij de aankoopkeuring aan het licht kwamen voor aflevering keurig opgelost. De auto was erg scherp geprijsd en toch werd er gelukkig niet bespaard op een goed verzorgde aflevering.
wij hebben voor het eerst bij Jorg een auto gekocht ,we zijn zeer tevreden over de aankoop . wij zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Mark.
Mijn ervaring is goed
Wij hebben daar twee auto's gekocht en de auto van mijn dochter daarna daar voor onderhoud ook daar naartoe gebracht. Erg fijn bedrijf en eerlijk.
was alleen voor verlengen van carprof pechhulp
TOP Service van goede communicatie qua kosten van de reparaties tot een frisse schone auto na elk bezoekje. Bedankt en tot de volgende:)
Wagen voor een beurt gebracht. Einde ochtend een keurige offerte in de mail en alles na overleg uitgevoerd. Heel erg fijn.
Altijd top service