uitstekend
aan te bevelen
Prima bedrijf waar ik met vertrouwen naar toe ga. Personeel is deskundig, vriendelijk en denkt mee. Erg prettig dat voor het onderhoud eerst gebeld wordt, en de offerte wordt doorgesproken. Deze transparantie voorkomt verrassingen. Al met al een prima service! Ik kom graag terug.
Fijne service, klantvriendelijk.
Mijn auto is begin deze week in de werkplaats geweest. Na overleg vorige week met monteur Ruud, die mij alles heeft uitgelegd, besloten wat er moest gebeuren. Kleine aanpassing, meteen ingepland. Dinsdag gebracht, woensdag opgehaald. Hartstikke snel, Ruud en Ruud, beide vriendelijk, meegedacht met mijn wensen. Ik ging als tevreden klant naar huis. En ben vandaag nog gebeld door Ruud om te vragen of alles naar wens is. Top!
zie onderstaande
Goede planning en zorgvuldige omgang met de klanten!
Eerlijk en gemoedelijk i.v.m APK keuring. Leenfiets gratis om tussendoor naar huis te kunnen. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Je wordt op een vriendelijk manier ontvangen en als er wat is wordt je gebeld. Dat geeft duidelijkheid.
Auto gebracht rond sluitingstijd en volgende dag in de ochtend al een offerte binnen. Tijdens de tussentijd een leen auto meegekregen en rond de avond eigen auto al weer terug. Uitstekende service!
Wederom goed geholpen met de APK van mijn straatlegale circuit auto. Niks op aan te merken! Sponsoren mag altijd 😄
Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen. Als het wat langer duurt kun je gebruik maken van een fantastische wachtruimte/kantine met heerlijke koffie. Een leen auto staat ook altijd klaar. En na afloop tref je je auto wasstraat schoon. Qua prijzen zijn ze ook niet de duurste. Zeker een aanrader
Zoals altijd ontzettend goed geholpen!
De prijs/kwaliteit is voor mij moeilijk te beoordelen. Dit is een kwestie van vertrouwen!!!! Evenals de deskundigheid.
Blij mee. Prachtige auto gekocht. Vriendelijk en professioneel geholpen. Fijne ervaring
Correct en netjes.
200.000 km onderhoudsbeurt was aan de beurt, was me even schrikken toen ik de offerte kreeg, maar alles wat erop stond moest ook gebeuren gezien de km-stand. Hij rijdt weer lekker soepel, en Auto Jorg Veghel heeft nog altijd een tevreden klant, waar we met een goed gevoel terugkomen.
Electronische storing gevonden en in samenwerking met Porsche opgelost. Duidelijke communicatie en heel coulant als ik de factuur bekijk. Hulde
Ik heb mijn winterbanden met velgen om laten wisselen naar velgen met nieuwe zomerbanden. Ze gaven van te voren aan hoe lang de werkzaamheden zou duren en ik kreeg netjes op tijd een sms wanneer mijn auto klaar was. Als fijne extra service kreeg ik mijn auto gewassen terug.
Niks op of aan te merken. Goed service zoals voorheen bij Hurkmans.
Leuk en fijn "gehandeld". Gastvrij ontvangen en geen druk ervaren bij de keuze.
Prettig en zoals afgesproken
Snelle service makkelijke benadering. Goede service
Vriendelijke medewerkers en zoals afgesproken eerst netjes telefonisch overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Zeer snelle service, binnen één werkdag was de keuring afgerond en kon ik mijn auto al ophalen.