Proactief

Prettig dat je gebeld wordt om een afspraak te maken voor wissel banden, proactief!

Zeer prettige garage

Behulpzaam en inlevend. Vakkundig en in mijn ogen de beste garage voor 2de hands Mercedes die nog een hoge waarde hebben.

Goed!

Snelle handelingen en mogelijkheden

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima service, snel weer op weg

Winterwielenwissel laten uitvoeren, even wachten en gewoon kunnen werken in de ontvangst ruimte met een kopje koffie, daarna snel weer op weg met een winterbestendige auto die in de wasserette van buiten en met de stofzuiger van binnen weer helemaal schoon was. Service van de zaak!

Goed geholpen

Fijn dat er van te voren al telefonisch besproken wordt wat er allemaal aan de auto moet gebeuren. In overleg wordt dan de auto in orde gemaakt. Fijne duidelijke communicatie. Ga zo door! Leenauto ook erg fijn.

Geweldige service

Keurig bedrijf en prima service.

zeer goede service

auto opgehaald en na service netjes en gewassen terug gebracht compleet met onderhoud bericht

Goede en vriendelijke service

1e x bij Jorg Auto’s na overnamen Hurkmans en bevalt me uitstekend.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Bijzonder goede service

Auto Jorg levert bijzonder goede service. Zo goed zie je het tegenwoordig zelden en zeker niet bij auto garages. Bij ieder onderdeel wordt gekeken of het nodig is om te vervangen of repareren en alles word overlegd voor er iets aan gedaan wordt en in rekening gebracht zal worden.

Client 2 years

2 years ago i buy auto from autojorg ,and always using they services and injurance .I realy happy with ewrything its bigest level of services.Fast solve injurance problemes fast making auto services, giving back auto clean like a new its only one big plus from me to this company.

Directe aanpak

Mijn vorige auto kon ik direct inruilen bij de aankoop van een nieuwe auto bij AutoJorg. Hierbij op een prettige manier geholpen. Even later gaf de auto een storing aan en ook daarvoor kon ik direct langskomen. Aan de hand van een heerlijk kopje koffie kon ik hierop wachten en werd het probleem snel verholpen. Kortom zeer tevreden over AutoJorg!

Uitstekend geholpen

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe auto bij AutoJorg terecht gekomen door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier ben ik uitstekend geholpen waarbij service hoog in het vaandel ligt. Je voelt je als klant gehoord naar wat de wensen zijn bij de aanschaf van een nieuwe auto. Heel prettig. Ook voor onderhoud kan ik in de toekomst bij AutoJorg terecht, ideaal! Kortom zeer tevreden op alle vlakken.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede communicatie betreffende onkosten/werkzaamheden APK keuring. Auto was weer op tijd klaar en rijd weer prima. Problemen zijn opgelost. Auto werd gewassen! Rekening was uiteindelijk hoger, omdat BTW niet benoemd werd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goed en vriendelijk behandeld

Ik heb het zeer prettig ervaren ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ook goede service

Snel en vakkundig

snel geholpen

Met de klacht van de auto snel een afspraak kunnen maken. Klacht binnen een dag verholpen. Auto bij het ophalen keurig gewassen en binnenkant schoongemaakt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig bedrijf met vakkundige medewerkers.

Start werkzaamheden op afgesproken tijd. Mededeling en informatie m.b.t. uitvoering hiervan. Persoonlijke interesse. Vakkundige afwerking en schone "oplevering".

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mooi bedrijf vriendelijke niet opdringerige ontvangst.

Ben uitstekend geholpen door verkoper Mark ben tevreden over het verkoop proces. Een toch wel groot minpunt is nadat wij de auto hadden opgehaald binnen 2 km het reserve lampje van de brandstof ging branden. Had toch wel wat meer brandstof in gemogen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Het ontvangst door de Hr van de Voort was erg vriendelijk. Leuk gesprek en een , naar mijn mening een eerlijk verkoop verhaal Gaf mij veel vertrouwen .

zeer goede service

als invalide wordt je zelfs in een leen auto gezet en wordt je rolator achter ingelegd dat noem ik nog eens service groeten bart cuiten.

Prima, goede service.

Goed geholpen, auto weer mooi schoon afgeleverd.

goed geinformeerd

de vragen die ik had over 2 problemen zijn goed geïnterpreteerd en opgelost, vrij snel al een correcte offerte.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd te woord e goede service.

Perfecte service

Zeer fijne ervaring met deze garage top service, zeer professioneel en snelle service!

Heuvelplein 2

5463XG Veghel