Zeer fijne ervaring met deze garage top service, zeer professioneel en snelle service!
Ik ben bij auto Jorg snel geholpen, ik kon de auto meteen een paar dagen later brengen. Men is behulpzaam en vriendelijk. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden van het verloop van de reparatie.
Alhoewel, de eerste keer duurde het best wel eventjes voordat er iemand tijd had. Maar mede door mijzelf kwamen we vervolgens snel tot zaken. Kwaliteit en service zal blijken in de toekomst, maar de eerste indruk is goed. Want nadat de koop al gesloten was, werd zeker nog moeite gedaan om extra dingen te regelen.
Duidelijk offerte gekregen met wat er gedaan zou worden aan auto. Werd netjes tijdens reparatie/beurt geinformeerd over status. Bleek minder nodig te zijn dan vooraf verwacht. Dus kosten lager. Dat is nu eerlijkheid die je niet vaak meer ziet. Aanrader voor leuke auto en reparaties.
De serviceverlening m.b.t. een APK-keuring, waarbij enkele reparaties en aanpassingen verricht moesten worden verliep op een heel vlotte en effectieve manier, zoals ik dat ook bij autobedrijf Hurkmans gewend was. Er moesten enkele onderdelen besteld worden, die 's middags al aanwezig waren, zodat dezelfde dag de keuring nog positief afgerond kon worden. Mijn eerste ervaringen met Auto Jorg zijn dus buitengewoon positief. Met dank en groet, Hans van Son.
Auto gebracht voor alleen een APK keuring en kon deze netjes gewassen weer ophalen zonder extra kosten. Bedankt Autojorg!!
Vriendelijke qua service, Duidelijk qua kosten en tijd, Snel qua afspraak maken en reparatie
Professioneel
Deskundig, snel en altijd service gericht
Goede informatie vooraf. Bij reparatie goed overleg en offerte. Professionele en klantvriendelijke aanpak
Een super nette strakke auto gekocht met nog geen 15000 km op de teller . Super blij met mijn nieuwe oude auto . Ze namen ruim de tijd voor mij en bij de aflevering hebben ze alles super uitgelegd. Weet wel zeker dat ik hier vaker terug ga komen 👍
Dit is pas mijn eerste keer en toch heel dichtbij de wens van de client te komen
Voor ons vakantie naar Turkije zijn we opzoek geweest naar een S63 AMG we zijn bij heel veel autobedrijven geweest voor zo een auto maar helaas allemaal in slechte staat Als laats hebben we besloten om nog te kijken bij autobedrijf Jorg Veghel en ja hoor dat is hem zij ik super mooi staat en keurig netjes onderhouden voor aflevering keurig netjes alles nagelopen en een beurtje gegeven We hebben gelijk aan de tafel gezeten met een lekker bakkie koffie met Jorg die ons super goed te woord heb gestaan en alle tijd voor ons genomen heeft we zijn zo blij met jou Jorg je bent een goud eerlijke jonge man. Als je een mercedes zoekt adviseer ik je echt om te gaan kijken bij autobedrijf Jorg super mooie auto’s met een eerlijke historie en goede service.
Nadat de auto weer 35.000 km had gereden, was het weer tijd voor een beurt. Gebeld, en meteen op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. En dat in de vakantieperiode, super. Auto 1 dag kwijt geweest, de volgende dag al kunnen ophalen. Uitstekende service en kwaliteit dat geleverd wordt.
Ik werd netjes gebeld toen de Bestel de olie er was en hij stond apart toen ik het op kwam halen
Super vriendelijk en correct. Mijn volgende auto komt weer hier vandaan
Ze luisteren naar de klachten die we hebben en proberen daar een goede oplossing voor te hebben
Dank zij dit bedrijf kunnen wij met een gerust hard op vakantie. Zeer snelle en fijne hulp
Auto had startproblemen. Pechhulp gebeld, deze gaf een indicatie van 2,5 uur wachttijd. Gelukkig belde pechhulp direct met auto Jorg, deze kwam binnen een kwartier om ons weer op weg te helpen! Super service.
Ik heb bij auto Jorg een bmw gekocht waar ik zeer te vreden mee ben, niet alleen met de auto zelf, maar ook de service erbij!
zeer goed
Ik ben goed geholpen en ben zeer tevreden!
Vriendelyk geholpen en duidelyk
Eerlijk en betrouwbaar