Voor APK en bandenwissel geweest, met de vraag of de auto van binnen en van buiten gewassen kom worden. Dat is prima gelukt, maar dat ik voor de wasbeurt binnen circa €100,- moest betalen....daar schrok ik enorm van en dat was ook net de bedoeling. Dat had dan graag vooraf geweten. Ik ga ervan uit dat dit wordt rechtgezet.
Altijd even vriendelijke, correcte en service gerichte behandeling!
Hele vriendelijke dames die geholpen hebben bij het plannen van een afspraak. Een dik compliment! Een tip: mijn auto was van binnen niet uitgezogen.
Goed advies en mee denkend met de klant
Goed geregeld allemaal
Ik had een afspraak voor de APK. Helaas kwam de auto niet gelijk door de APK , maar gelukkig hebben ze mij gelijk geholpen en mijn mooie bolide weer voorzien van nieuwe remmen en kon ik weer met een fijn gevoel de weg op. Fantastisch werk van Thijs en zijn monteurs team!!! En dames achter de receptie wat waren jullie weer lekker aan het stralen. tot volgend jaar!!!
Was goed en is nog steeds goed.
Wordt eerlijk geholpen!
Fijne auto hier gekocht, reeel bod voor mijn inruil. Prettig contact. 1 klein puntje wat beter kan.. zorg dat er iets meer benzine in zit. Wel electrisch opgeladen voor 65 km, maar hij wist dat ik van ver kwam. Half vol was fijner geweest. Maar verder zeer tevreden en ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Ik heb er afgelopen week 1 auto gekocht . Hij had 1 paar lekjes en sie zijn netjes bijgemaakt volgens afspraak. Met de verkoop zagen we al dat de voorbanden slecht waren en achter ook niet meer veel . Hij deed er 1 beetje moeilijk over en zei als ze minder zijn als 3 mm worden ze vervangen want ik kreeg er ook nieuwe apk op. Na 2 weken wanneer ze aan me auto waren begonnen belde die en zei dat ik 4 nieuwe banden erop kreeg . Daar was ik aangenaamd verast over ik ging alleen van 2 nieuwe voorbanden uit. Al met al 1 top garage wat zeker 1 kijkje waard is .
Zoals altijd, zeer goede service vanuit Auto Jorg.
Super team en service
Gemoedelijke en vriendelijke ontvangst. Goede uitleg , kwam vertrouwd over, en snel de keuze gemaakt om bij Autojorg een jonge tweedehands auto aan te schaffen.
Een snelle reactie en meedenken naar de oplossing.
Keurig alles conform afspraak geregeld, netjes een vervangende auto gehad.
Super service. Ook na aankoop.
Vriendelijk, netjes en deskundig!
tevreden
Meteen gerepareerd
Zeer klantvriendelijk! Prettige omgang en verkoop!
In eerste termijn veel ruimte om de auto te zien en zelf te beoordelen. Ruimte ombrengen onderhandelen was minimaal. Wel t gegeven dat ze staan voor de kwaliteit en service.
Eind december GLC gekocht, van 1e eigenaar, door buurman (ASV) onderhouden. Super correct geholpen, proefrit gepland samen met m’n vrouw. Auto stond keurig klaar en gekocht. Later 24 Jan beurt/apk gegeven, zat bij de aankoop. Ook dat perfect en super vriendelijk verzorgt. Hier komen wij terug! Hartelijke groeten Peter en Esther
All tijd goeder Service
Acceptabele prijs en transparant in offerte, compleet in advies