Personeel is heel redelijk en voor een eerlijke prijs
Tot nu toe blij met de bij Van Meegen gekochte auto. Een professioneel ogend bedrijf met vriendelijk personeel bij de balie. Nadat de auto een grote beurt had gehad en de distributieriem was vervangen een jaar na aankoop, bleek er een probleem met een gebroken (en gerepareerde?) bout bij de turbo wat resulteerde in het geluid van een lekke uitlaat. Het probleem is gelukkig snel en kostenloos verholpen, wat dat betreft een goede service dus!
Het enige wat ik wel als tip mee zou willen geven: iets meer openheid over de verrichtte zaken en wat daarbij gebeurd is. Dat er iets was gebeurd met de bout (ik neem aan bij het vervangen van de distributieriem?) is mij in eerste instantie niet verteld, dat hoorde ik pas nadat ik had gebeld over het geluid dat ik hoorde.
Het is mij tot nu toe nog niet helemaal duidelijk wat er precies is verholpen, wat het probleem was en wat de mogelijke schade/impact is geweest van het probleem. Ik heb wel geprobeerd hierover te praten met het personeel dat bezig was met de auto, maar echt een (duidelijk) antwoord kreeg ik niet.