Een heel goed gevoel aan overgehouden en een hele mooie auto!
Een 4 jaar oude occasion gekocht.
Eerst een proefrit gemaakt samen met mijn vrouw en dat beviel prima.
Martijn de eigenaar, een rustige niet opdringerige verkoper. Duidelijk en open. Dan weet je tenminste precies wat je kunt verwachten en daar hou ik van.
Aangezien we interesse hadden en een aankoopkeuring wilde, hebben we een voorlopig koopcontract opgesteld met een kleine aanbetaling. Zo wisten we zeker dat de auto gereserveerd was tot en met de aankoopkeuring.
Verder hebben we tijdens het gesprek alle zaken besproken, zoals inruil oude auto en de zaken die nog opgepakt ging worden door Autobedrijf van Meegen: Er was wat lakschade aan de portiergreep, deukje in het dak, defecte schakelaar, wat vlekje in de bekleding. Moet zeggen dat de auto er overigens zeer goed en schoon uitzag.
Het is natuurlijk wel een occasion en dan kun je dat soort zaken ook verwachten. Het is dan wel netjes dat ze dat allemaal gingen verhelpen. Bij een andere bedrijf had ik ook een proefrit gemaakt en daar zag ik ook wat schade: daar kreeg ik direct als antwoord:"Het is wel een een 2e hands auto" Dan is het reactie en actie van van Meegen stukken klantvriendelijker!
Na de autokeuring kwamen 2 zaken aan het licht: we hadden een redelijke deukje onderaan de auto over het hoofd gezien en 2 remblokken waren nog wel voldoende voor APK, maar nieuwe zouden beter zijn.
Bij oplevering heeft Autobedrijf van Meegen al deze zaken keurig verholpen, zonder meerprijs. Van de deuken was werkelijk niets meer te zien en daar was ik wel heel blij mee.
Ik heb een zeer positief gevoel eraan over gehouden. Ook werden al mijn vragen steeds beantwoord door Martijn. Verder hield hij mij steeds op de hoogte van de voortgang.
Toen we de auto ophaalden kregen we een leuk verwenpakket + 2 nieuwe ruitenwissers cadeau.
Kortom een heel goed gevoel aan overgehouden en een hele mooie auto.