nvt

nvt

klant vriendelijk

goede garage met goede uitstraling. denkt mee met de klant zowel technische als financieel. directe benadering dit geeft duidelijkheid.

Altijd behulpzaam en goede reparaties

Sinds ik in het dorp Dirksland woon ben ik klant. De reparaties die aan mijn auto uitgevoerd moesten worden waren goed gedaan. Ze zijn flexibel bij het maken van afspraken voor keuringen en reparaties. Ook bij het aanschaffen van nieuwe auto's ben ik goed geholpen.

wordt goed geholpen door auto Bakker

Mijn ervaring is dat ik goed geholpen wordt door auto bakker. ze vertellen duidelijk wat er aan de hand is met 1 van mijn auto,s en /of wat ze gerepareerd hebben. ik wordt altijd vriendelijk ontvangen.

Snelle en goede service

Ze houden zich aan hun afspraken zoals het hoort.

Gewoon GOED!!

Ik waardeer de persoonlijke benadering! De klantvriendelijkheid is super! Ook is er kennis van zaken en wordt er klantgericht meegedacht. Ga zo door mannen!

Snelle service

Volvo V50 met defecte koppeling en versleten vliegwiel werd als spoedreparatie binnen een week vervangen. Prima leenauto meegekregen voor schappelijke prijs. Reparatie viel wel wat duurder uit maar auto aandrijflijn loopt weer uitstekend. Uurtarrief arbeidsloon is niet spotgoedkoop maar wel fijne en betrouwbare service!

Super snel en goed geholpen!

Mijn auto startte slecht daarom even langs bij Auto Bakker Dirksland. Ik werd direct geholpen en er werd een nieuwe accu gemonteerd. Ook de olie moest even bijgevuld worden en dat werd ook gelijk gedaan. Snel en top geholpen, dank je wel!

Weer perfect geholpen!

Klantvriendelijkheid en service staan hier altijd op nummer 1!

Goede ervaring

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel, redelijke prijzen

Betrouwbaar & betaalbaar. Denken met je mee.

Betrouwbaar & betaalbaar. Denken met je mee.

Hallo, Ik had een vraag gesteld over het onderhoud van een Renault die ik onlangs heb gekocht die auto Bakker in onderhoud is geweest. Heb daar keurig antwoord op gehad.Mijn dank hiervoor.Het is voor mij een hele geruststelling dat het onderhoud was uitgevoerd zoals in het boekje was vermeld. Mvg. Jan Huijsmans

Onderhoud als afgesproken, extra uit te voeren reparaties werden vooraf telefonisch gemeld

Deskundig en vriendelijk

Wij hebben de auto er nu een tijdje in onderhoud. Medewerkers staan je vriendelijk en persoonlijk te woord. Helpen je op een deskundige wijze en voorzien je, zo je wilt, van advies. Het gaat om hen om te zorgen dat je veilige en ongeruste kilometers gaat maken. En vooral dat je weer een lange tijd plezier kan hebben van je auto. Staan je goed te woord per telefoon en mail. Zijn zoveel mogelijk ook flexibel in je wensen.

Goed geholpen , vriendelijk , vakkundig , betrouwbaar !!!! Ga zo door . Een tevreden klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou hier een heel verhaal kunnen schrijven, het verhaal over een heel jaar rijden met een probleemauto, maar dan leest waarschijnlijk niemand het. Ik zal proberen het wat korter dan een jaar te houden... Niettemin, een verhaal wordt het ongetwijfeld. Maar, om maar met het belangrijkste te beginnen: niet te evenaren service, gáán voor de klant, koste wat kost (letterlijk!), de klánt moet tevreden zijn. Dát is, heel kort omschreven, Auto Bakker Dirksland. Auto Bakker kent voor klanten die een gebruikte auto willen een zoekservice, wanneer ze dat willen. Je geeft een aantal zoekcriteria aan en Auto Bakker gaat voor je op zoek. In overleg met de klant wordt naar een gevonden kandidaat-auto gereden, in grote lijn wordt die bekeken en bij in orde bevinden meegenomen naar Auto Bakker. Ontzettend handig! Toch kan dat ook wel eens tegenvallen, zij het incidenteel. En zo\'n incident hadden wij bij de hand... Een voor het oog meer dan keurig uitziende Ford Focus C-Max 1.8 16V Futura, met een geweldige zit en comfortabel geveerd, gehaald bij een gerenommeerd autobedrijf elders in den lande, zou voor een jaar lang problemen gaan zorgen. Nee, slechts één probleem, dat echter op geen enkele wijze op te lossen bleek. Tijdens het rijden stotterde de motor onophoudelijk. Al bij de proefrit viel dit op, maar Auto Bakker garandeerde dat dit opgelost zou worden. Onder die conditie schaften wij de Ford aan. Maar wát ook geprobeerd werd om het haperende rijden eruit te krijgen - en wát werd níet geprobeerd? - werkelijk níets hielp! Van het vervangen van bougies tot gasklephuis, van bobines tot brandstofrail, van sensoren tot noem maar op, van het nakijken van de motorcomputer tot sensoren, ontsteking en bekabeling, het probleem liet zich niet verhelpen. De zoektocht naar een oplossing van het probleem bleef moeilijk omdat tijdens het uitlezen van storingen geen foutcode werd gemeld. Ook ingeschakelde hulp van collega garagebedrijven mocht niet baten. Maar Auto Bakker, en ook ikzelf, hadden tomeloos geduld. Beiden zaten we immers met een probleemauto in onze maag? Alle moeite die Auto Bakker zich getroostte om het probleem eruit te krijgen, gebeurde op kosten van Auto Bakker. Steeds kreeg ik kosteloos een vervangende auto mee naar huis. En dat is langdurig geweest. Van de in totaal twaalf maanden dat we de Ford hebben gehad, hebben we effectief misschien slechts vijf maanden er daadwerkelijk mee gereden. Voor het overige stond de auto steeds op de brug... \"En\", zo zegde Auto Bakker toe, \"als het probleem niet op te lossen blijkt, leveren we je gewoon een andere auto. Dan gaan we gewoon opnieuw op zoek.\" En Auto Bakker hield woord! Na een jaar tobben waren we het erover eens dat door blijven modderen geen optie bleef. En er kwám een andere auto! Opnieuw een Ford C-Max, maar nu zónder problemen, kan ik inmiddels zeggen na enige tijd erin gereden te hebben! Om een lang verhaal nu toch wat korter te maken, dít is dus Auto Bakker Dirksland: waar nodig - zelfs als dit het bedrijf grof geld kost - service tot vér over de grenzen van waar een ander garagebedrijf al lang had afgehaakt. Zegt het voort! En Cornelis Bakker: bedankt!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kwaliteit afgeleverde werkzaamheden uitstekend. Service en klantvriendelijkheid top!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klant vriendelijk en komen de gemaakte afspraken na.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie, duidelijk advies, snelle service, goede eerlijke prijzen. Ga zo door !!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en snel geholpen, goed onderzoek verricht waar een probleem vandaan kwam. Auto kon binnen 24h opgehaald worden al.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig, sociaal, hulpvaardig meedenkend en ook nog erg vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed, prima service, goede prijs/kwaliteitverhouding.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd fijne service bij auto Bakker. Vriendelijk personeel en goede service. Altijd goed geholpen bij mijn oude auto en ze waren ook heel vriendelijk en behulpzaam bij het helpen van het kopen van een nieuwe auto. Fijn dat ik mijn nieuwe auto bij hun heb kunnen kopen, zo weet ik zeker dat ik een goede auto gekocht heb.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel