Goede en snelle service

Goede en snelle service

Wederom prima service. Nette prijs en persoonlijke service!

Toppie

Vriendelijke mannen, snelle service. Juiste service.

Heel erg betrokken

Ze hebben altijd wel een plekje binnen afzienbare tijd. Ze bellen als er iets bijzonders is. Geen poeha! Echt een keurig bedrijf. Aanrader.

Vakbekwaam

Auto voor een beurt gebracht. Ben goed geholpen, tevoren eerst prijs specificatie. Geen verassingen. Heb er een goed gevoel over

Correct, vriendelijk en proffesioneel

Fijne ervaring nu wij voor de eerste keer onze auto hier hebben laten maken!

Kennis van zaken !!

Alles volgens planning verlopen.

Klantvriendelijk en eerlijke prijzen

Klantvriendelijk en eerlijke prijzen

Tevreden

Klantvriendelijk, goede service en duidelijke prijsafspraak

Goede service en vriendelijk personeel

Keuring binnen de opgegeven prijs en meedenken met oplossingen te vinden

Correct geholpen.

Afspraken wederzijds keurig nagekomen

Goeden service

Mijn auto rijd weer als een zonnetje

Behulpzaam

Prima service weer, personeel is vriendelijk en behulpzaam!

top bedrijf

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een eerlijk bedrijf.

Meedenkend en eerlijk

Mijn auto had een probleem waardoor deze niet door de APK zou komen. Ik ben direct op de hoogte gebracht van dit probleem, waarna de monteur een inschatting probeerde te maken van de reparatiekosten. Uiteindelijk heeft de monteur de reparatie zeer snel en effectief uitgevoerd, waarna de auto alsnog APK gekeurd is. Erg tevreden met deze service en oplossing.

Enorm behulpzaam, service is top

Bellen snel terug, communicatie is prima, denken met je mee.

Plezierig bedrijf

Altijd een hartelijke ontvangst en je wordt tussendoor keurig op de hoogte gehouden van wat er aan de auto mag/moet gebeuren.

snel en direct geholpen

keuring was te laat maar door de snelle actie kon een boete worden voorkomen

Uitstekende service, niets is teveel, zeer klantvriendelijk, denken met je mee.

Volgens gemaakte afspraak zijn alle werkzaamheden correct uitgevoerd.

Ik ben tevreden over telefonische behandeling en afhandeling. Als het even te druk is aan de telefoon wordt je vanzelf z.s.m. keurig teruggebeld. De overeengekomen werkopdracht is goed en vakkundig op tijd uitgevoerd. Door deze service en de persoonlijke aandacht voor de klant, ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van het Auto Bakker Team.

zeer goed

Men luistert en anticipeert op zaken die jij als eigenaar/berijder belangrijk vindt.

Altijd goede service

Bij ABD wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Of het nu gaat om een afspraak of een storing ze zijn altijd bereid je te helpen met open communicatie over de verwachte kosten en de verwachte duur van de reparatie/onderhoudsbeurt. Moet je even wachten dan wordt er een lekker bakje koffie aangeboden!

Gewoon prima!!

Goede service, snel gerealiseerd, Goede afspraken kunnen maken.

Fijne garage, alles in overleg. Betrouwbaar.

Altijd goede service, kom hier al jaren met plezier voor de onderhoud en APK van mijn auto.

Nijverheidsweg 2

3247 XX Dirksland