Vakmensen!

Wij zijn altijd zeer te spreken over auto bakker, aardige mannen met de juiste kennis in huis. Bij andere garage bedrijven nooit geen goed gevoel, dat is bij auto bakker compleet anders. Alles in overleg en alles wordt altijd netjes opgelost. Aanrader!

Prima service en kwaliteit.

Zeer correcte behandeling m.b.t. oplossing van de reparatie van mijn auto.

Heb het zeer op prijs gesteld dat de receptionist mij regelmatig en volledig op de hoogte heeft gehouden van het verloop van de reparatie aan mijn Volvo Xc90. Ik ben er van overtuigd dat dit bedrijf zeer goed in staat is om het reguliere onderhoud aan de Volvo uit te voeren.

Prettig en goed geholpen met een duidelijke prijsafspraak

Ondanks ze vol geboekt waren ,hebben ze toch nog een afspraak kunnen regelen .Zeer correct personeel, vriendelijk en vakbekwaamd.

Keurig

Keurig gebeld over wat er gedaan kon worden bij de beurt en apk. Dus eerst toestemming vragen en dan pas maken! Goed te bereiken en vriendelijke mensen!

Er werd goed geluisterd en er werd adequate gehandeld.

Er werd goed geluisterd en gereageerd op de aandachtspunten. Waar nodig werd er extern technische kennis ingewonnen teneinde geen overbodige arbeidsuren uren te maken.

Super autobedrijf, goede service.

Al jaren tevreden klant. Top service, snelle service bij problemen.

1 en al top

Alles wordt en is goed geregels

prima service voor een nette prijs!

Zijn al enkele jaren klant bij Auto Bakker (2 auto's in de service) en zeer tevreden.

Attend, snelle reactie en goud eerlijk en passend advies

Attend, snelle reactie en goud eerlijk en passend advies!

altijd goed geholpen

Altijd vriendelijk en goed geholpen. Denken met je mee. Eerlijk en fijn bedrijf!

Geweldig niets is hier een probleem

Hier wordt je uitstekend geholpen er is altijd een oplossing. Vriendelijk personeel

Vakkundig bedrijf wat gastvriendelijk is.

Woon sinds Pasen aan de Ruijgenhil 9.Heb nu voor de eerste keer een onderhoudsbeurt met Apk laten uitvoeren.Dit is mij goed bevallen met tevens goede service.Zoals leenauto ter beschikking,doorlopen onderhoudsbeurt en vriendelijke mensen.Tevens had ik al eerder een pechetje door laten oplossen.Voor mij is het ook praktischer om naar hun te gaan omdat ik nog officieel in Flevoland woon.

gewoon geweldig

persoonlijk, vakkundig en vriendelijk

Goede service, duidelijke uiteenzetting en afspraken nakomen

altijd een goede service

altijd een goed advies en een luisterend oor als je problemen hebt met je auto.

Professioneel en snel

Ze helpen je graag en passie

Uitstekende service en goede communicatie.

Je wordt altijd vooraf geïnformeerd over de gevonden gebreken en mogelijke kosten. Ook de mogelijkheid tot een leaseauto is super.

Goede klantenbinding goede service

Vriendelijk.en kundig klantgericht Goede sfeer en een extra service met goede en heldere afspraken Jong en dynamiek bedrijfscultuur

goed en snel geregeld.

top en snel geregeld.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Helaas, volgens afspraak stond er geen fiets gereed, maar mij werd gelijk een leenauto aangeboden.

Top geholpen

Afspraak voor reparatie was snel mogelijk (zelfde dag nog), en naar wens geholpen! Blij mee!

Top service!

Top service weer!

Autobedrijf bakker is ontzettend klantvriendelijk.

Ze stonden direct voor ons klaar en gaven ons eerlijk advies en goede informatie. Wij komen zeker terug.

n.v.t.

Nijverheidsweg 2